Skip to main content

Πάρος, Αντίπαρος & Κουφονήσι! Καλοκαίρι 2018 από 265,00

Αναχ: 31 Αυγ. 6 & 13 Σεπ., 4 µέρες
το Δώρο µας! Τα ποτά στη διάρκεια των δείπνων (κρασί, µπύρα, αναψυκτικά)
Ανακαλύπτοντας ξανά τα κατάλευκα νησιά

1η µέρα: Πειραιάς - Πάρος - Παροικιά - Νάουσα

Πρωινή αναχώρηση από Πειραιά µε Blue Star Ferries για Πάρο. Άφιξη στην Παροικιά και περίπατος προς το ενετικό κάστρο και στην εκκλησία των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στην παλιά πόλη. Περπατώντας στα γραφικά σοκάκια φθάνουµε στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή, µοναδικής αξίας µνηµείο για την Βυζαντινή τέχνη στις Κυκλάδες. Χρόνος για γεύµα και µεταφορά στο PORTO PAROS 4* στη Νάουσα (Κολυµπήθρες). Το απόγευµα περίπατος στη Νάουσα στο υπέροχο λιµανάκι της. Επιστροφή και δείπνο µπουφέ µε ποτά.

2η µέρα: Μεγάλος γύρος Νησιού - Πεταλούδες

Πρόγευµα µπουφέ και η ολοήµερη εκδροµή µας ξεκινάει µε την επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγ. Αρσενίου (ένα από τα ιστορικότερα της Πάρου) όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Αγίου και θα συνεχίσουµε για την κοιλάδα µε τις Πεταλούδες, τον πανέµορφο βιότοπο της ποικιλίας Tiger moth µε τα πορτοκαλοκόκκινα χρώµατα. Επόµενος σταθµός µας η Αλυκή και το µουσείο “Σκορπιός”, έργο του ντόπιου ναυτικού Μπενέτου Σκιαδά. Θα θαυµάσουµε τη συλλογή από εντυπωσιακές µακέτες πλοίων και στον κήπο του τις µινιατούρες από τα πιο γνωστά µνηµεία των Κυκλάδων. Συνεχίζουµε για τον Δρυό και το παραλιακό Πίσω Λιβάδι, όπου χρόνος για κολύµπι και γεύµα. Αργότερα θα ανηφορίσουµε στη Μάρπησσα και τις Λεύκες, την πρώτη πρωτεύουσα του νησιού, µε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Στα Αρχαία Λατοµεία στο Μαράθι θα µάθουµε τι είναι ο λυχνίτης της Πάρου και γιατί από αυτόν κατασκευάστηκαν τα πιο φηµισµένα αγάλµατα της Αρχαίας Ελλάδος, όπως η Αφροδίτη της Μήλου, ο Ερµής του Πραξιτέλη, οι Κόρες της Ακρόπολης, η Νίκη της Σαµοθράκης κ.α. Το βράδυ δείπνο µπουφέ µε ποτά.

3η µέρα: Αντίπαρος

Πρόγευµα µπουφέ και µεταφερόµαστε στο λιµάνι της Πούντας, απ’ όπου µε πλοιάριο θα περάσουµε στην Αντίπαρο. Περιήγηση στα γραφικά πλακόστρωτα µε τα λουλουδιασµένα σπίτια και το ενετικό κάστρο. Χρόνος για γεύµα και επιστροφή στις ανέσεις του Porto Paros. Το απόγευµα ροµαντική βόλτα στη Νάουσα. Επιστροφή και δείπνο µπουφέ µε ποτά.

4η µέρα: Πάρος (Κουφονήσι) - Πειραιάς

Πρόγευµα µπουφέ και ηµέρα ελεύθερη για να χαρείτε την παραλία µε τα πεντακάθαρα νερά ή ακόµα µία επίσκεψη στη Νάουσα. Για όσους επιθυµούν προαιρετική εκδροµή (έξοδα ατοµικά) στο Κουφονήσι, εκεί όπου ο χρόνος δείχνει να έχει καθυστερήσει τόσο ώστε η φυσική οµορφιά και η παραδοσιακή γοητεία του να έχουν παραµείνει σχεδόν αναλλοίωτα. Το απόγευµα µεταφορά στο λιµάνι της Παροικιάς για την επιστροφή µας στον Πειραιά.

Σηµείωση: Η σειρά των επισκέψεων δύναται να τροποποιηθεί χωρίς όµως να παραληφθεί οτιδήποτε από τα περιγραφόµενα.

Τιµή κατ’άτοµο µε ηµιδιατροφή & απεριόριστα ποτά στα δείπνα

Αναχ: 31 Αυγ. 6 & 13 Σεπ., 4 µέρες µε πλοίο

31/8

6/9 & 13/9

Δίκλινο βουνό κεντρικό

289

265

Δίκλινο πισίνα/πλάγια θάλασσα

299

278

Δίκλινο θάλασσα κεντρικό

310

289

3ο άτοµο

245

230

3ο άτοµο ως 12 ετών

115

115

4ο άτοµο ως 12 ετών

205

195

Μονόκλινο βουνό κεντρικό

375

330

Μονόκλινο πισίνα/πλάγια θάλασσα

410

370

Περιλαµβάνονται:
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιά-Πάρο-Πειραιά οικονοµικής θέσης µε Blue Star Ferries
• Τα εισιτήρια του πλοίου για την εκδροµή στην Αντίπαρο από/προς Πούντα
• Μεταφορές, εκδροµές µε τοπικό κλιµατιζόµενο πούλµαν ως πρόγραµµα
• Διαµονή στο PORTO PAROS 4* στις Κολυµπήθρες Νάουσας
• Μπουφέ πρωινό και µπουφέ δείπνο καθηµερινά (ηµιδιατροφή)
• Δώρο απεριόριστα ποτά κατά τη διάρκεια των δείπνων, όλα self service (βαρελίσιο κρασί λευκό, ροζέ, κόκκινο, µπύρα ντραφτ, αναψυκτικά από post mix)
• Αρχηγός / Συνοδός
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδροµείς ως 75 ετών
• Φ.Π.Α.