Skip to main content

Νάξος …το νησί της Αριάδνης - Πάσχα 2020 από 339,00

Αναχώρηση: 17 - 20 Απρ.

4 µέρες

 Παρασκευή: Αθήνα - Πειραιάς - Νάξος

Συγκέντρωση το πρωί στον Πειραιά και απόπλους για Νάξο στις 07.25 Άφιξη στις 12.30 και τακτοποίηση στο NAXOS RESORT ΗΟΤΕL 3* sup στην παραλία της Χώρας (Αγ.Γεώργιος). Το απόγευμα επίσκεψη στην Χώρα της Νάξου, για έναν περίπατο στην κοσμική παραλία και για παρακολουθήσουμε τη συνάντηση των Επιταφίων από τις τρείς εκκλησίες της Χώρας, της Παντάνασσας, της Μητρόπολης και του Αγίου Νικοδήμου. Δείπνο.

Μεγ.Σάββατο: Γύρος Νάξου

Πρόγευμα μπουφέ και ολοήμερη εκδρομή που αρχίζει από τα παραθαλάσσια χωριά στην πεδινή Νάξο και σιγά - σιγά ανηφορίζουμε για το Σαγκρί με τη θαυμάσια αρχιτεκτονική. Εδώ θα δούμε την 1η Ανάσταση και μετά θα επισκεφθούμε την Ι.Μ. Αγ. Ελευθερίου για να προσκυνήσουμε τα Ιερά λείψανα του Αγίου. Συνεχίζουμε για τον αρχαιολογικό χώρο του Ναού της Δήμητρας στην περιοχή Γύρουλα και μετά για το χωριό Χαλκί, το παλαιό κέντρο του νησιού. Περίπατος στα πλακόστρωτα στενά με τα αρχοντικά σπίτια και επίσκεψη στο πρώτο αποστακτήριο κίτρου, του παραδοσιακού ποτού της Νάξου. Ακολουθεί στάση στο χωριό Μονή και στο Βυζαντινό μοναστήρι της Παναγίας της Δροσιανής και μετά διερχόμεθα το Φιλότι, το μεγαλύτερο χωριό του νησιού στην πορεία μας για το “μαρμάρινο χωριό” την Απείρανθο, το στολίδι της ορεινής Νάξου, όπου χρόνος για γεύμα. Θα καταλήξουμε στην διάσημη παραλία της Αγίας Άννας, φυσική συνέχεια του Αγίου Προκοπίου, με το δάσος από κέδρους. Χρόνος για καφέ και επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Ανάσταση. Ακολουθεί γιορτινό Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και άλλα εδέσματα.

Κυριακή Πάσχα: Λαμπρή στη Νάξο

Χρόνια Πολλά! Πρόγευμα μπουφέ. Χαρείτε την Ανοιξιάτικη Πασχαλινή μέρα και τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Πασχαλινό τραπέζι με παραδοσιακό αρνάκι και άλλες τοπικές λιχουδιές.

Δευτέρα: Χώρα Νάξου - Πειραιάς - Αθήνα

Πρόγευμα και επίσκεψη στο κάστρο της χώρας της Νάξου. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι το τείχος του που αποτελείται από τους τοίχους των περιμετρικών σπιτιών της πόλης. Ομεσαιωνικός οικισμός δεν ήταν μόνο τόπος κατοικίας αλλά και διοικητικό, εκπαιδευτικό και θρησκευτικό κέντρο των Ενετών κατακτητών. Στο κέντρο της τειχισμένης πόλης η κεντρική πλατεία με την καθολική μητρόπολη και τα ερείπια του κεντρικού πύργου που η παράδοση θέλει να είναι το παλάτι του Σανούδου. Αργότερα κατευθυνόμαστε για το λιμάνι απ’όπου απόπλους για Πειραιά στις 18.00. Άφιξη το βράδυ.

Σημειώσεις: Δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων.

BLUE STAR

17/4 Πειραιάς - Νάξος 09:00 - 12:40 BLUE STAR 2

20/4 Νάξος - Πειραιάς 18:00 - 23:25 BLUE STAR PATMOS

Τιµή κατ’ άτοµο µε πλοίο µε ηµιδιατροφή καθηµερινά,στην οποία συµπεριλαµβάνεται

το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα.

NAXOS RESORT 3* sup

4 µέρες / 17 - 20 Απρ.

Δίκλινο

339

3ο άτοµο *

295

Μονόκλινο

405

* Περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Περιλαμβάνονται:

  • Εισιτήρια πλοίου Πειραιάς-Νάξος-Πειραιάς με BLUE STAR FERRIES (οικονομική θέση)
  • Μεταφορές, εκδρομές με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο NAXOS RESORT HOTEL 3* Sup
  • Πρόγευμα μπουφέ στο ξενοδοχείο και ένα κύριο φαγητό σε τοπικά εστιατόρια καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
  • Αρχηγός-συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.