Skip to main content

ΣΥΡΟΣ Αγίου Πνεύματος 2020 από 295,00

“Η αρχόντισσα των Κυκλάδων”
µε διαµονή στο Faros Resort 4*

Το Faros Resort βρίσκεται σε απόσταση 3,5 χλµ. από την Ερµούπολη και µόλις 350µ. από την πασίγνωστη, αµµώδη παραλία του Αζόλιµνου, όπου θα βρείτε ταβέρνες και καφέ.

Είναι χτισµένο δίπλα στη θάλασσα, σε έναν ιδιωτικό φυσικό όρµο, και προσφέρει εξαιρετική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Τα κατάλευκα ασβεστωµένα δωµάτια συνδυάζουν το κυκλαδίτικο στιλ µε τη µοντέρνα αισθητική. Όλα διαθέτουν κλιµατισµό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, µεγάλο µπάνιο µε µπανιέρα, στεγνωτήρα µαλλιών και προϊόντα περιποίησης. Το ιδιωτικό µπαλκόνι έχει θέα στη θάλασσα, στον κήπο ή στην πισίνα.. Στους κοινόχρηστους χώρους διατίθεται δωρεάν internet, ενώ στις εγκαταστάσεις υπάρχει δωρεάν χώρος στάθµευσης.

1η μέρα: Πειραιάς - Σύρος

Συνάντηση στο λιμάνι του Πειραιά 06:45 και απόπλους 07:30. Άφιξη στη Σύρο και μεταφορά στο αγαπημένο Faros Resort 4* στην Αζόλιμνο. Τακτοποίηση και μέρα ελεύθερη να απολαύσετε τη μαγευτική παραλία του ξενοδοχείου. Το βράδυ δείπνο.

2η μέρα: Γύρος Νησιού

Πρωϊνό και ξεκινάμε την περιήγηση μας στο νησί από την Ντελαγκράτσια (Ποσειδωνία) με τις παλιές εξοχικές κατοικίες εφοπλιστών που θυμίζουν την αίγλη μιας άλλης εποχής. Επόμενος σταθμός μας η Ερμούπολη με τα επιβλητικά νεοκλασικά και τη μεγαλοπρεπή πλατεία. Μέρος της αποτελεί η Άνω Σύρος, η παλιά πόλη του νησιού, κτισμένη στο λόφο. Ολοκληρώνοντας τη βόλτα μας, θα περάσουμε από το πανέμορφο παραθαλάσσιο Κίνι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο.

3η μέρα: Ελεύθερη μέρα

Πρωϊνό και ελεύθερη μέρα στη διάθεσή σας. Απολαύστε το μπάνιο σας στην παραλία ή την πισίνα του ξενοδοχείου. Επίσης μπορείτε να κάνετε μία βόλτα στην Ερμούπολη για να επισκεφθείτε το Βιομηχανικό Μουσείο, μιας και το νησί φημίζεται για τη βιομηχανία που άνθισε εκεί στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Το βράδυ δείπνο.

4η μέρα: Σύρος - Πειραιάς

Πρωϊνό και χρόνος για ένα τελευταίο μπάνιο. Το μεσημέρι αναχώρηση για το λιμάνι, για την επιστροφή μας στον Πειραιά με πλοίο της BLUE STAR FERRIES.

Blue Star

  • 5 Ιουνίου  Πειραιάς - Σύρος 07:30 - 11:15
  • 8 Ιουνίου  Σύρος - Πειραιάς 16:00 - 19:45

Τιµή κατ’ άτοµο οργανωµένο µε πλοίο

από Πειραιά µε ηµιδιατροφή καθηµερινά.

FAROS RESORT 4*

4 µέρες / 5 - 8 Ιουνίου

Δίκλινο Standard

295

Δίκλινο Superior

315

Δίκλινο Executive

335

3ο άτοµο

242

4o άτοµο

242

Μονόκλινο Standard

340

Περιλαμβάνονται: • Εισιτήρια πλοίου Πειραιάς-Σύρος-Πειραιάς με BLUE STAR FERRIES οικονομικής θέσης • Διαμονή στο ξενοδοχείο Faros Resort 4* στην Αζόλιμνο Σύρου • Ημιδιατροφή πρωϊνό σε μπουφέ και δείπνο καθημερινά • Εκδρομή γύρος νησιού • Μεταφορές από/ προς το λιμάνι στο ξενοδοχείο κατά την άφιξη-αναχώρηση • Αρχηγός/Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.