Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2022 Πάρος Γύρος νησιού! από 358€

4 ΗΜΕΡΕΣ

Αναχώρηση 22/4/2022

 Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 20/3.

22/4 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΑΡΟΣ «BLUE STAR DELOS» 07:25-11:35

25/4 ΠΑΡΟΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ «BLUE STAR PAROS» 19:15-23:20

 

Μ. Παρασκευή: Πειραιάς - Πάρος

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά και αναχώρηση για Πάρο. Άφιξη στο ξενοδοχείο PYRGAKI HOTEL 4* στην Παροικιά. Απόγευμα ελεύθερο. Μεταφορά για την Περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Μ. Σάββατο: Γύρος του νησιού

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ξενάγησή μας στην πρωτεύουσα του νησιού, την Παροικιά, με την αυθεντική κυκλαδίτικη ομορφιά. Επίσκεψη στη Βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, ένα από τα σημαντικότερα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Ελλάδας. Συνεχίζουμε για το παραδοσιακό χωριό Λεύκες, το πλέον ορεινό χωριό της Πάρου καθώς και πρώτη πρωτεύουσα του νησιού. Το χωριό διατηρεί το καθαρό κυκλαδίτικο χρώμα του που δεν έχει αλλοιωθεί από τον τουρισμό. Παντού διακρίνονται δείγματα λαϊκής αρχιτεκτονικής που παντρεύουν αρμονικά τον νεοκλασικισμό με την αιγαιοπελαγίτικη αισθητική. Επόμενος σταθμός μας είναι η δεύτερη σε πληθυσμό κωμόπολη της Πάρου, η Νάουσα, που βρίσκεται στη βόρεια ακτή του νησιού και διατηρεί την ομορφιά της Βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής. Είναι ένα από τα ομορφότερα ψαροχώρια της Ελλάδος, έχοντας διατηρήσει τον αυθεντικό νησιωτικό χαρακτήρα της αλλά και την κοσμοπολίτικη αίγλη της. Τέλος, θα επισκεφθούμε τη μαγευτική κοιλάδα με τις πεταλούδες, η οποία αποτελεί έναν από τους πιο αξιοπερίεργους βιότοπους της χώρας μας, μέσα σ’ ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με οργιώδη βλάστηση και τρεχούμενα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ θα μεταβούμε στην Παροικιά όπου θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Αναστάσεως στην Εκατονταπυλιανή. Ακολουθεί Αναστάσιμο δείπνο που θα απολαύσουμε σε τοπικό εστιατόριο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα

Πρωινό και ελεύθερη μέρα για να περιηγηθείτε στα γραφικά σοκάκια της Παροικιάς. Το μεσημέρι παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο.  Το απόγευμα μπορείτε να μεταφερθείτε στη Νάουσα (έξοδα ατομικά).

Δευτέρα Πάσχα: Πάρος - Πειραιάς

Πρωινό και λίγος ελεύθερος χρόνος. Μεταφορά στο λιμάνι, απόπλους και άφιξη στον Πειραιά αργά το απόγευμα.

ΠΑΡΟΣ- PYRGAKI HOTEL

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ'ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΛΟΙΟ

Αναχώρηση

Ημέρες

2κλινο

3ο άτομο

1κλινο

22/4 Smile Price

4

358 €

304 €

475 €

22-Απρ

4

375 €

320 €

495 €

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 20/3.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:

 ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν

✓ Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε αριθμημένες θέσεις

✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Pyrgaki Hotel 4*, στην Παροικιά

✓ Ημιδιατροφή καθημερινά σε τοπικά εστιατόρια

✓ Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής

✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση

✓ Αρχηγός/ συνοδός

✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ειδική ασφάλεια COVID-19 έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.