Skip to main content

ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΝΑΞΟ καλοκαίρι 2022! από 340€   

ΧΩΡΑ - ΧΑΛΚΙ - ΦΙΛΩΤΙ – ΑΠΕΙΡΑΝΘΟΣ – ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΑΓ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ - ΠΛΑΚΑ

6-ΗΜΕΡΗ            

EXTRA ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ:

19, 24, 29 IOYΛΙΟΥ & 3, 8, 13, 18, 23 AYΓΟΥΣΤΟΥ 2022

1η Ημέρα:  ΡΑΦΗΝΑ – ΝΑΞΟΣ

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί 06:00 στo Σύνταγμα και μεταφορά στο λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση στο πλοίο, αναχώρηση στις 08:05 και άφιξη στη Νάξο στις 13:35. Επιβίβαση στο λεωφορείο και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση και ξεκούραση. Το απόγευμα σας προτείνουμε μία βόλτα στη γραφική Χώρα για μια πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα του νησιού. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα:  ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΛΑΚΑΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για να επισκεφθούμε μία από τις πιο όμορφες οργανωμένες παραλίες του νησιού την Πλάκα. Απολαύστε καλό και νόστιμο φαγητό σε κάποια από τις πολλές ταβέρνες, χαλαρώστε και διασκεδάσετε σε ένα από τα πολλά Βeach bar της παραλίας ( προτείνουνε το YAZOO SUMMER BLISS ). Eπιστροφή στο ξενοδοχείο νωρίς το απόγευμα. Διανυκτέρευση. Ώρα αναχώρησης 10:30 από το ξενοδοχείο κι ώρα επιστροφής στις 18:00.

3η Ημέρα: ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ή Ελεύθερη ημέρα.

Ξεκινάμε κατά τις 09.15 από το λιμάνι της Νάξου. Πρώτη στάση στον ναό της Δήμητρας ,αναστηλωμένο αρχαίο ναό 6ου αι. π.Χ. (Είσοδος 4€ το άτομο). Αξίζει η επίσκεψη στο μουσείο με τα ευρήματα της περιοχής .Συνεχίζουμε στον Δαμάλα ,μικρό χωριό στην καρδιά της κοιλάδας της Τραγαίας με τους ελαιώνες, όπού θα επισκεφτούμε το παραδοσιακό λιοτρίβι και κεραμοποιείο. Στο κεραμοποιείο ο Μανώλης θα σας εντυπωσιάσει με την δεξιοτεχνία του και θα δείτε το σφούνι, την κούπα της δικαιοσύνης κα . Επομένη στάση , το Χαλκί γνωστό ως το χωριό με τα νεοκλασικά όπου θα επισκεφτούμε τον Αποστακτήρα κίτρου κ αφού περιηγηθούμε στον χώρο, μπορείτε να δοκιμάσετε το ΠΟΠ προϊόν της Νάξου, Κίτρον Νάξου. Έπειτα θα επισκεφτούμε την Παναγία Δροσιανή, παλαιότερη εκκλησία των Βαλκάνιων 4-6ος αιώνας μ.Χ. όπου θα σας εντυπωσιάσουν οι υπέροχες τοιχογραφίες κ η αρχιτεκτονική. Η επόμενη στάση μας είναι η Απείρανθος ,το μαρμάρινο χωριό όπου θα γίνει στάση για φαγητό. Δοκιμάστε τοπικές συνταγές όπως το ρόστο. Κατόπιν θα συνεχίσουμε στο βορειότερο τμήμα του νησιού και θα καταλήξουμε στον Απόλλωνα , παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο για καφέ κ μπάνιο στην όμορφη παραλία. Τελευταία στάση ο εντυπωσιακός Κούρος του Απόλλωνα , άγαλμα 10,5 μ εγκαταλειμμένο στο αρχαίο λατομείο 6ου αιώνα μ.Χ. Επιστροφή από τις βόρειες ακτές του νησιού απολαμβάνοντας θέα στο Αιγαίο και στις Βόρειες Κυκλάδες. 

4η Ημέρα:  ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση περίπου στις 10:30 για στην θρυλική παραλία του Αγίου Προκοπίου, μία από τις διασημότερες παραλίες της Νάξου. Η ατέλειωτη χρυσή αμμουδιά της φιλοξενεί δάσος με κέδρους που χαρίζουν φυσική σκιά στους επισκέπτες της και διακόπτεται από το γραφικό λιμανάκι των ψαράδικων της περιοχής. Σε μεγάλο μέρος της υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες μπροστά από Beach Bars και ταβέρνες.  Αναχώρηση για το ξενοδοχείο στις 17:30. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

5η Ημέρα:  ΝΑΞΟΣ – Ελεύθερη ημέρα

Μετά το πρωινό μας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και κολύμπι σε μία από τις πολλές και πανέμορφες παραλίες του νησιού αλλά και για να περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια της Χώρας και τη πορτάρα. Μπορούμε να επισκεφτούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο, τις Ουρσουλίνες, να περπατήσουμε στο Κάστρο της Χώρας και να ανέβουμε έως τη κορυφή απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα. Από το κορυφή του Κάστρου μπορούμε να δούμε όλο το κέντρο της Χώρας, τη Πάρο και μία υπέροχη θέα. Στη συνέχεια μπορούμε να επισκεφτούμε τα τοπικά εργοστάσια καραμέλας τα οποία παρασκευάζουν εκείνη τη στιγμή χειροποίητες καραμέλες με τοπικά προϊόντα Νάξου ( π. χ κίτρο) αλλά και τα παραδοσιακά μαγαζιά ώστε να προμηθευτούμε Γραβιέρα Νάξου κι άλλα τοπικά εδέσματα. Μετά την ολοκλήρωση της βόλτας μπορούμε να κατηφορίσουμε προς τη παραλία του Αγίου Γεωργίου ώστε να απολαύσουμε το μπάνιο μας. Στη συνέχεια μετάβαση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

6η Ημέρα: ΝΑΞΟΣ ( Ελεύθερος χρόνος ) - ΡΑΦΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας, check out στις 11:00  ελεύθερη μέρα όπου μπορούμε να επισκεφτούμε τα εμπορικά μαγαζιά του νησιού για την αγορά παραδοσιακών προϊόντων αν δεν έχουμε καταφέρει να ψωνίσουμε τις προηγούμενες ημέρες. Εναλλακτικά θα έχουμε χρόνο να απολαύσετε το μπάνιο σας στη βραβευμένη με “Γαλάζια Σημαία” και σε απόσταση αναπνοής από τη Χώρα, την παραλία του Αγίου Γεωργίου. Στην συνέχεια αναχώρηση περίπου στις 15:40 για το λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο, αναχώρηση στις 16:50 και άφιξη στην Ραφήνα στις 22:30. Μεταφορά στο Σύνταγμα.

ΤΙΜΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 19 & 24 ΙΟΥΛΙΟΥ

 

TIMEΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ME ΠΡΩΙΝΟ

ΕΝΗΛΙΚΑΣ

3ος ΕΝΗΛΙΚΑΣ

ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ 10 ΕΤΩΝ

ΜΟΝ/ΝΟ

**VERYKOKKOS PENSION 2

340 €

~~

205 €

435 €

**VERYKOKKOS PENSION

350 €

~~

~~

445 €

MARE NAXIA

365 €

325 €

185 €

485 €

 

ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ & 3, 8, 13, 18, 23  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

 

TIMEΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ME ΠΡΩΙΝΟ

ΕΝΗΛΙΚΑΣ

3ος ΕΝΗΛΙΚΑΣ

ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ 10 ΕΤΩΝ

ΜΟΝ/ΝΟ

**VERYKOKKOS PENSION 2

409 €

359 €

249 €

549 €

**VERYKOKKOS PENSION

449 €

~~

~~~

649 €

MARE NAXIA

469 €

359 €

179 €

749 €

 

 

           Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται:

 

  • Μεταφορά προς και από το λιμάνι της Ραφήνας.
  • Μεταφορά από το λιμάνι της Νάξου στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική θέση με FAST FERRIES.
  • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.
  • Πρωινό** καθημερινά στο ξενοδοχείο ( σύνολο 5 ).
  • Μεταφορά στην παραλία της Πλάκας.
  • Μεταφορά στην παραλία του Αγίου Προκοπίoυ.
  • Εκδρομή μισής ημέρας - Γύρος Νησιού - με ξεναγό.
  • Aσφάλεια Αστικής ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη.
  • Φ.Π.Α

 

           Δεν περιλαμβάνονται:

 

  • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
  • Οι φόροι διαμονής στο ξενοδοχείο 0,50 € ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση ( πληρώνονται από τον πελάτη στο ξενοδοχείο )
  • ** Οι τιμές και για τις δύο VERYKOKKOS PENSION είναι χωρίς πρωινό.
  • Στην περίπτωση που κάποιος δεν επιθυμεί την συμμετοχή του στον Γύρο του Νησιού αφαιρείται από όλες τις παραπάνω τιμές 20 € για κάθε ενήλικα & 10 € για κάθε παιδί.
  • ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ είναι στο κέντρο της Χώρας.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:  1) Η σειρά των εκδρομών μπορεί να αλλάξει. Σχετική ενημέρωση θα δίνεται με την αποστολή του ενημερωτικού της εκδρομής πριν την αναχώρηση. 2) Τετράκλινα δωμάτια για οικογένειες με ( 2 Ενήλικες + 2 παιδιά έως 10 ετών ) κατόπιν ζήτησης μόνο στο MARE NAXIA. FAMILY ME TA ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΟΥΚΕΤΕΣ 1.195 € & ΣΕ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ 1.445 €

                       

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ FAST FERRIES:

 

F/B AIKATERINI P.   ΡΑΦΗΝΑ ( 08:05 ) – ΝΑΞΟΣ ( 13:35 )

 

F/B AIKATERINI P.   ΝΑΞΟΣ ( 16:50 ) – ΡΑΦΗΝΑ ( 22:30 )