Skip to main content

Θεσσαλονίκη Καϊμακτσαλάν - Πόζαρ - Κερκίνη Πάσχα 2023 από 335

Η Θεσσαλονίκη είναι συναρπαστική και ζωντανή, όπως καμία άλλη πόλη στη Μεσόγειο, ένα χωνευτήρι πολιτισμών που αναμειγνύονται και δημιουργούν μια αυθεντική κοσμοπολίτικη μητρόπολη.

 The Met Hotel 5* Deluxe

Θεσσαλονίκη

 

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: Δημιουργημένο για να προσφέρει κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας στην Θεσσαλονίκη, κοντά στο λιμάνι και σε μικρή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της πόλης. Είναι διακεκριμένο μέλος των Design Hotels και προτείνεται στους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, που ταξιδεύουν είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους.

 

ΔΩΜΑΤΙΑ: Διαθέτει 212 πολυτελή δωμάτια και σουίτες όλα σχεδιασμένα με κομψές γραμμές και σύγχρονη διακοσμητική άποψη, οικολογικά cocomat στρώματα και μαξιλάρια, πουπουλένιο ανώστρωμα και εκλεκτά λινά, αυτόνομο κλιματισμό, τηλεόραση 32’’ επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια, mini bar, χρηματοκιβώτιο μεγέθους lap top, τηλέφωνο με voicemail, μπάνιο με καμπίνα ντους, στεγνωτήρα μαλλιών, μεγεθυντικό καθρέπτη, βαμβακερά μπουρνούζια και παντοφλάκια δωματίου, μπαλκόνι, υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Internet.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει κεντρικό εστιατόριο με γευστικά μπουφέ και το μεσημέρι a la carte με ποικιλία προτάσεων της ελληνικής δημιουργικής και fusion κουζίνας, ασιατικό εστιατόριο και μπαρ Chan (Οκτ - Μάϊος) με gourmet δημιουργίες, εντυπωσιακό μπαρ μήκους 18 μέτρων με μεγάλη ποικιλία ευφάνταστων κοκτέιλ, στιλάτο καλοκαιρινό μπαρ (Μάιος - Σεπτ) στον 7ο όροφο

δίπλα στην εξωτερική πισίνα, πρότυπο κέντρο ευεξίας και αναζωογόνησης με πλήθος θεραπειών προσώπου, σώματος, μασάζ, άκρων, κομμωτήριο, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με υδροτζέτ, Jacuzzi, ατμόλουτρο, υπερσύγχρονο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, Wi-Fi κ.α.

Επίσης υπάρχει υπόγειος χώρος στάθμευσης (200 θέσεις) με σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων (FORTIZO), ενώ κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, το ιδιωτικό λεωφορείο του ξενοδοχείου για την μεταφορά σας από και προς την πλατεία Αριστοτέλους.

 

The Met Specials για την περίοδο του Πάσχα:

  • Δωρεάν χρήση WIFI στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους
  • Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου, της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας με τα υδροτζέτ, του χαμάμ και του Jacuzzi στο M’SPA.
  • Δωρεάν μεταφορά με το shuttle bus του ξενοδοχείου, καθημερινά, από / προς το κέντρο της πόλης.
  • Δωρεάν στάθμευση στο υπόγειο πάρκινγκ. 

 

Porto Palace Hotel 5* Lux

Θεσσαλονίκη

 

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: Στεγασμένο στο ιστορικό κτίριο του 1913 και διατηρώντας τη βιομηχανική του αρχιτεκτονική, το ξενοδοχείο ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο στη Θεσσαλονίκη.

 

ΔΩΜΑΤΙΑ: Διαθέτει 175 πολυτελή δωμάτια (19-24 τ.μ.) και σουίτες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μία υπέροχη διαμονή όπως: αυτοελεγχόμενο κλιματισμό ή θέρμανση, Mini Bar, ανατομικά στρώματα, δυνατότητα επιλογής μαξιλαριού (Down pillows, feather pillows), τηλεόραση με δορυφορικά προγράμματα, χρηματοκιβώτιο ασφαλείας σε διαστάσεις notebook, τηλέφωνο, ασύρματη πρόσβαση στο internet (Wi-Fi), παντοφλάκια δωματίου κ.α.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει εστιατόριο με εξαιρετικές γεύσεις και πλούσια μπουφέ, κεντρικό bar με εξαιρετικό καφέ, γλυκίσματα και snacks από τις 8.00 ενώ το βράδυ προσφέρει ποτά, cocktails και μία λίστα εκλεκτών κρασιών έως τη 1πμ. Κέντρο Spa με ολοκληρωμένο menu θεραπειών, που εκτελούνται από πιστοποιημένους θεραπευτές. Gym & Fitness Station με τις υψηλότερες τεχνολογικές προδιαγραφές. Πανέμορφους χώρους και αίθουσες εκδηλώσεων, υπαίθριο χώρο πάρκινγκ κ.α.

 

Porto Palace Specials για την περίοδο του Πάσχα:

  • Δωρεάν μεταφορά με το shuttle bus (7 θέσεων) του ξενοδοχείου, καθημερινά, από / προς το κέντρο της πόλης σε προκαθορισμένα δρομολόγια κατόπιν ζήτησης και διαθεσιμότητας
  • Υπαίθριο φυλασσόμενο Parking 300 θέσεων
  • Wi-Fi internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και τα υπνοδωμάτια
  • Δωρεάν Γυμναστήριο, Σάουνα, Τζακούζι στους πελάτες του ξενοδοχείου κατόπιν ραντεβού
  • Δωρεάν όλα τα αθλητικά κανάλια της Nova Sport & Cosmote Sport

 

Θεσσαλονίκη

 ΒΕΡΓΙΝΑ (Βασιλικοί Τάφοι & Νέο Μουσείο) - ΣΟΥΡΩΤΗ (Τάφος Αγίου Παϊσίου) - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΕΔΕΣΣΑ - ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ

 

Μεγ.Παρασκευή: Αθήνα - Βεργίνα (Τάφοι & Νέο Μουσείο) - Θεσσαλονίκη

Αναχώρηση στις 06:20 από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις με κατεύθυνση την Βεργίνα, κοιτίδα των Μακεδόνων και λίκνο της δυναστείας των Τημενιδών, για να ξεναγηθούμε από διπλωματούχο ξεναγό και να θαυμάσουμε το μουσείο και το μεγαλείο των Βασιλικών Τάφων των Αιγών (έξοδα ατομικά) το οποίο προστατεύει τα ανεκτίμητα ευρήματα - αρχαιολογικούς θησαυρούς που ολόφωτα, κυριαρχούν από το 1997 μέσα στον υποβλητικό χώρο της τούμπας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Νέο Μουσείο, που ενσωματώνει και ενώνει το σύνολο του αρχαιολογικού χώρου των Αιγών με το Ανάκτορο του Φιλίππου και νέα ευρήματα. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη και τακτοποίηση στο πολυτελές PORTO PALACE HOTEL 5* Lux ή στο υπερπολυτελές THE MET HOTEL 5* Deluxe. To βράδυ δείπνο μπουφέ και μεταφορά για την περιφορά του Επιταφίου.

 

Μεγ.Σάββατο: Λουτρά Πόζαρ - Έδεσσα - Παλαιός Άγιος Αθανάσιος (Καϊμακτσαλάν)

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τα ξακουστά Λουτρά Πόζαρ (Αριδαίας). Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία, να δοκιμάσουμε (για όσους επιθυμούν) τις ευεργετικές τους ιδιότητες στην εξωτερική πισίνα, καθώς και να απολαύσουμε τον καφέ μας σε μία υπέροχη τοποθεσία, δίπλα στις πηγές. Συνεχίζουμε για την καταπράσινη Έδεσσα όπου στο θα θαυμάσουμε τον περίφημο Καταρράκτη “Κάρανο” το Υπαίθριο Μουσείο Νερού, όπου στον Παλιό Αλευρόμυλο στεγάζεται το Ενυδρείο - Ερπετάριο με πολλά είδη ψαριών γλυκού νερού και ερπετά. Θα περπατήσουμε μέχρι την παραδοσιακή συνοικία Βαρόσι. Αργότερα κατευθυνόμαστε προς τον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν, ο οποίος χτίστηκε στα τέλη του 15ου αιώνα, αναπαλαιώθηκε τη δεκαετία του 1990 και έχει μετατραπεί σ΄ ένα από τα πιο κοσμικά ορεινά χωριά με υπέροχο παραδοσιακό χρώμα. Χρόνος για να τον απολαύσουμε και για γεύμα στα παραδοσιακά ταβερνάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας. Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά, πολλά εδέσματα στο ξενοδοχείο μας.

 

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Σουρωτή (Τάφος Αγίου Παϊσίου) - Θεσσαλονίκη

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Το μεσημέρι εορταστικό Πασχαλινό γεύμα με αρνάκι και άλλα εδέσματα. Νωρίς το απόγευμα κατευθυνόμαστε για τη Σουρωτή, όπου θα επισκεφθούμε τη Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου. Εδώ εντός της Μονής βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Παϊσίου αλλά και τα λείψανα του Αγ. Αρσενίου του Καππαδόκη. Επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη και χρόνος ελεύθερος για περίπατο στο κέντρο της πόλης.  

 

Δευτέρα Πάσχα: Οχυρό Ρούπελ - Λίμνη Κερκίνη - Άνω Πορρόϊα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην ιστορική γραμμή οχυρών Μεταξά - Ιστίμπεη, ακολουθώντας τη διαδρομή προς Προμαχώνα - Ρούπελ. Ξενάγηση στο Στρατιωτικό Μουσείο με τα πολλά κειμήλια από την περιοχή και σε τμήμα των Οχυρών. Συνεχίζουμε προς τη λίμνη Κερκίνη, έναν από τους σημαντικότερους υδροβιότοπους της Ευρώπης, με είδη σπάνιας χλωρίδας και πανίδας. Ενημέρωση από την ειδική ομάδα και χρόνος για γεύμα στην τοπική χαρακτηριστική ταβέρνα. Ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις τοπικές σπεσιαλιτέ όπως βουβάλι, ζαρκάδι, αγριογούρουνο, αρνάκι γάστρας κ.α. Για όσους επιθυμούν, βαρκάδα (έξοδα ατομικά) κοντά στις όχθες. Τελευταίος μας σταθμός για σήμερα θα είναι τα Άνω Πορρόϊα, χωριό πανέμορφο και γραφικό, κατάφυτο με τρεχούμενα νερά και υπέροχη θέα στη λίμνη όπου χρόνος για καφεδάκι. Επιστρέφουμε στις ανέσεις του ξενοδοχείου. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

 

Τρίτη: Θεσσαλονίκη (ξενάγηση πόλης) - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και περιήγηση (ξενάγηση από επίσημο ξεναγό) στην πόλη: Λευκός Πύργος, Παραλιακή, Άγιος Δημήτριος, Πάνω Πόλη, Ρωμαϊκά Τείχη, Επταπύργιο κ.α. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα.

 

Σημείωση: Η 4ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης μέρας (Ρούπελ-Κερκίνη) 

 

Περιλαμβάνονται:

  • • Μεταφορές, εκδρομές του προγράμματος με πολυτελές πούλμαν
  • • Διαμονή στο πολυτελές PORTO PALACE HOTEL 5* Lux ή στο υπερπολυτελές ΤΗΕ ΜΕΤ HOTEL 5* Lux στην πόλη της Θεσσαλονίκης
  • • Ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο καθημερινά ως ακολούθως: Μπουφέ πρωϊνό καθημερινά, Νηστίσιμο δείπνο την Μεγ.Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο το Μεγ.Σάββατο, Πασχαλινό γεύμα, δείπνο τη Δευτέρα του Πάσχα (για τους διαμένοντες)
  • • Επίσημος διπλωματούχος ξεναγός για τις ξεναγήσεις στη Βεργίνα και την πόλη της Θεσσαλονίκης.
  • • Αρχηγός/Συνοδός
  • • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • • Φ.Π.Α. 

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα.

THE MET HOTEL 5*

4 μέρες

14 - 17 Απριλίου

5 μέρες

14 - 18 Απριλίου

Δίκλινο Superior Plus

335

435

3ο άτομο *

220

275

3ο άτομο ως 12 ετών **

110

140

Μονόκλινο Superior Plus

520

685

* Η πρόσθετη κλίνη μεταφέρει την διαμονή σε deluxe ή executive δωμάτιο.

** 3ο άτομο ως 12 ετών: Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο  

Δεν περιλαμβάνεται: O φόρος διαμονής € 4 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση

 

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα.

PORTO PALACE HOTEL 5*

4 μέρες

14 - 17 Απριλίου

5 μέρες

14 - 18 Απριλίου

Δίκλινο

279

355

3ο άτομο *

225

275

Μονόκλινο

410

520

* Η πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο  

Το ξενοδοχείο Porto Palace, ως ιστορικό κτήριο, απαλλάσσεται από τον φόρο διαμονής