Skip to main content

Θεσσαλονίκη Υπερπολυτελείας! & Πρωτοχρονιάτικο Κονσέρτο 4 ημέρες Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα 2023 από 365

Γιορτές στη “Νύμφη του Θερμαϊκού”

ΣΟΥΡΩΤΗ (ΤΑΦΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ) - ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΙΟΥ - ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - ΑΓΟΡΑ ΜΟΔΙΑΝΟ

Αναχωρήσεις: 23 - 26 Δεκ., 30 Δεκ.-2 Ιαν., 4 - 7 Ιαν.

 

με φυσιολατρική - γαστρονομική ανάπαυλα στην Έδεσσα και τον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο (Καϊμακτσαλάν)

 

Η Θεσσαλονίκη είναι συναρπαστική και ζωντανή, όπως καμία άλλη πόλη στη Μεσόγειο, ένα χωνευτήρι πολιτισμών που αναμειγνύονται και δημιουργούν μια αυθεντική κοσμοπολίτικη μητρόπολη.

 

The Met Hotel 5* Deluxe

Θεσσαλονίκη

 

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: Δημιουργημένο για να προσφέρει κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας στην Θεσσαλονίκη, κοντά στο λιμάνι και σε μικρή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της πόλης. Είναι διακεκριμένο μέλος των Design Hotels και προτείνεται στους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, που ταξιδεύουν είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους.

 

ΔΩΜΑΤΙΑ: Διαθέτει 212 πολυτελή δωμάτια και σουίτες όλα σχεδιασμένα με κομψές γραμμές και σύγχρονη διακοσμητική άποψη, οικολογικά cocomat στρώματα και μαξιλάρια, πουπουλένιο ανώστρωμα και εκλεκτά λινά, αυτόνομο κλιματισμό, τηλεόραση 32’’ επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια, mini bar, χρηματοκιβώτιο μεγέθους lap top, τηλέφωνο με voicemail, μπάνιο με καμπίνα ντους, στεγνωτήρα μαλλιών, μεγεθυντικό καθρέπτη, βαμβακερά μπουρνούζια και παντοφλάκια δωματίου, μπαλκόνι, υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Internet.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει κεντρικό εστιατόριο με γευστικά μπουφέ και το μεσημέρι a la carte με ποικιλία προτάσεων της ελληνικής δημιουργικής και fusion κουζίνας, ασιατικό εστιατόριο και μπαρ Chan (Οκτ - Μάϊος) με gourmet δημιουργίες, εντυπωσιακό μπαρ μήκους 18 μέτρων με μεγάλη ποικιλία ευφάνταστων κοκτέιλ, στιλάτο καλοκαιρινό μπαρ (Μάιος - Σεπτ) στον 7ο όροφο

δίπλα στην εξωτερική πισίνα, πρότυπο κέντρο ευεξίας και αναζωογόνησης με πλήθος θεραπειών προσώπου, σώματος, μασάζ, άκρων, κομμωτήριο, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με υδροτζέτ, Jacuzzi, ατμόλουτρο, υπερσύγχρονο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, Wi-Fi κ.α.

Επίσης υπάρχει υπόγειος χώρος στάθμευσης (200 θέσεις) με σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων (FORTIZO), ενώ κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, το ιδιωτικό λεωφορείο του ξενοδοχείου για την μεταφορά σας από και προς την πλατεία Αριστοτέλους.

 

The Met Specials για την περίοδο των Εορτών:

  • Δωρεάν χρήση WIFI στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους
  • Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου, της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας με τα υδροτζέτ, του χαμάμ και του Jacuzzi στο M’SPA.
  • Δωρεάν μεταφορά με το shuttle bus του ξενοδοχείου, καθημερινά, από / προς το κέντρο της πόλης.
  • Δωρεάν στάθμευση στο υπόγειο πάρκινγκ.

 

 

Υποδοχή του Νέου Έτους

Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

υπό τους ήχους του Γαλάζιου Δούναβη!

 

 

Το πρωτοχρονιάτικο ΔΩΡΟ μας

Το Πρωτοχρονιάτικο κονσέρτο της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης στο Μέγαρο Μουσικής Θεσ/νίκης (1 Iαν. / 19:00).

Το ιδανικό ξεκίνημα για μία Καλή Χρονιά! Μία συναρπαστική εορταστική μουσική εμπειρία με αποκορύφωμα το εμβληματικό βαλς “Ο Ωραίος Γαλάζιος Δούναβης” και άλλα υπέροχα ακούσματα αγαπημένων συνθέσεων που θα μας ταξιδέψουν μέχρι τις πηγές του στον Μέλανα Δρυμό…

Την Κ.Ο.Θ. θα διευθύνει ο Άγγλος Αρχιμουσικός Leo McFall.

 

 

1η μέρα: Αθήνα - Δίον - Θεσσαλονίκη

Αναχώρηση στις 06:20 από Αθήνα για την όμορφη Πιερία με ενδιάμεσες στάσεις. Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό μουσείο του Δίον (έξοδα ατομικά) όπου θα ξεναγηθούμε από επίσημο ξεναγό και θα θαυμάσουμε τα πλούσια ευρήματα. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη και τακτοποίηση στο υπερπολυτελές THE MET HOTEL 5* Deluxe. To βράδυ δείπνο μπουφέ..

 

2η μέρα: Σουρωτή (Τάφος Αγίου Παϊσίου) - Θεσσαλονίκη  - Βυζαντινό Μουσείο - Αγορά Μοδιάνο - Ρεβεγιόν!

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και κατευθυνόμαστε για τη Σουρωτή, όπου θα επισκεφθούμε τη Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου. Εδώ εντός της Μονής βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Παϊσίου αλλά και τα λείψανα του Αγ. Αρσενίου του Καππαδόκη. Επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη για ξενάγηση στα κυριότερα αξιοθέατα της: Παλιός Σταθμός, Λευκός Πύργος, περιοχή των Εποχών, Κάστρα, Άγιος Δημήτριος, Ρωμαϊκή Αγορά, Γαλεριανό συγκρότημα και Ροτόντα και στο Βυζαντινό Μουσείο (έξοδα ατομικά). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το σημαντικό μνημείο και πρόσφατα ανακαινισμένο αξιοθέατο της πόλης, τη διαχρονική αγορά Μοδιάνο. Η “Κεντρική Αγορά Τροφίμων της Θεσσαλονίκης” αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη σκεπαστή αγορά. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύμα. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τις τοπικές σπεσιαλιτέ στα Λαδάδικα. Επιστροφή στις ανέσεις του ξενοδοχείου. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο ρεβεγιόν με μουσική!

 

3η μέρα: Έδεσσα - Παλαιός Άγιος Αθανάσιος (Καϊμακτσαλάν) - Πρωτοχρονιάτικο κονσέρτο!

Χρόνια Πολλά! Πλούσιο γιορτινό μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την καταπράσινη Έδεσσα. Επίσκεψη στο πάρκο με τον περίφημο Καταρράκτη “Κάρανο” και περίπατος στην παραδοσιακή συνοικία Βαρόσι. Προορισμός και επόμενος σταθμός μας ο παραδοσιακός οικισμός Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν, ο οποίος χτίστηκε στα τέλη του 15ου αιώνα, αναπαλαιώθηκε τη δεκαετία του 1990 και έχει μετατραπεί σ΄ ένα από τα πιο κοσμικά ορεινά χωριά με υπέροχο παραδοσιακό χρώμα, όμορφους ξενώνες, στιλάτα μπαράκια, ταβέρνες που απογειώνουν τη

γεύση, εξοχικές βίλλες κ.α.. Χρόνος για να τον απολαύσουμε και για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο μπουφέ. Την Πρωτοχρονιά, 19:00 θα παρακολουθήσουμε το κονσέρτο της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης στο Μέγαρο Μουσικής σε μία συναρπαστική εορταστική μουσική εμπειρία! (δείπνο μετά το κονσέρτο).

 

4η μέρα: Γιορτινή Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και πρωϊνό ελεύθερο για μία τελευταία βόλτα στο κέντρο της γιορτινής Θεσσαλονίκης. Για τις τελευταίες φωτογραφίες στην Πλατεία Αριστοτέλους με το Χριστουγεννιάτικο πάρκο, στις “Ομπρέλες” του Ζογγολόπουλου στην παραλιακή, σουβενίρ, δώρα και λαχταριστά γλυκά όπως τα διάσημα τσουρέκια από την “πηγή” τους! Αποχαιρετάμε τη “Νύμφη του Βορρά” και επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Συνοπτικό 4ήμερης εκδρομής Θεοφανείων:

1η μέρα: Αθήνα - Δίον - Θεσσαλονίκη

2η μέρα: Έδεσσα - Παλαιός Άγιος Αθανάσιος (Καϊμακτσαλάν)

3η μέρα: Θεοφάνεια στη Σουρωτή (Αγ.Παΐσιος) - Ξενάγηση Θεσσαλονίκης

4η μέρα: Γιορτινή Θεσσαλονίκη - Αθήνα

 

Περιλαμβάνονται:

  • • Μεταφορές, εκδρομές του προγράμματος με πολυτελές πούλμαν.
  • • Διαμονή στο υπερπολυτελές ΤΗΕ ΜΕΤ HOTEL 5* Lux στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
  • • Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή).
  • • Δείπνο ρεβεγιόν 24 & 31/12 με μουσική από D.J. στη θέση του δείπνου της ημέρας.
  • • Αρχηγός/Συνοδός.
  • • Επίσημος διπλωματούχος ξεναγός για τις ξεναγήσεις στο Μουσείο του Δίον και την πόλη της Θεσσαλονίκης.
  • • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών.
  • • Φ.Π.Α.

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά, Ρεβεγιόν στις 24 & 31/12 με μουσική από DJ

THE MET HOTEL 5* Deluxe

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

& ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

4 μέρες

23 - 26 Δεκ.

4 - 7 Ιαν

4 μέρες

30 Δεκ.-2 Ιαν

Δίκλινο

365

475

3ο άτομο *

245

265

3ο άτομο ως 12 ετών *

145

165

Μονόκλινο

515

702

* 3ο άτομο: Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο    

Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής: € 4 το δωμάτιο / διανυκτέρευση.

 

 

Τιμή  ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση, με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς μεταφορές / εκδρομές)

με ημιδιατροφή, εορταστικά Ρεβεγιόν στις 24 & 31/12 με μουσική από DJ

THE MET HOTEL 5* Deluxe

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

& ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Ελάχιστος αριθμός διαν/σεων

3

3

Δίκλινο

175

240

3ο άτομο *

35

35

3ο άτομο ως 12 ετών *

Δωρεάν

Δωρεάν

Μονόκλινο

150

210

* 3ο άτομο: Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο    

Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής: € 4 το δωμάτιο / διανυκτέρευση.