Skip to main content

Βάλια Κάλντα - Βασιλίτσα - Σαμαρίνα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013

Βάλια Κάλντα - Βασιλίτσα - Σαμαρίνα

από € 340,00

 

Μέρα:
Αθήνα - Καλαμπάκα - Βασιλίτσα
Αναχώρηση από Αθήνα στις 7:00 με προορισμό την Καλαμπάκα και στάση για γεύμα. Συνεχίζουμε την πορεία μας για το Νομό Γρεβενών και την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Πίνδου. Άφιξη και τακτοποίηση στα πολυτελή ξενοδοχεία VASILITSA RESORT 4* Sup. ή DON CONSTANTINO 4*, σε υψόμετρο 1.300 μ., χτισμένα μέσα στο κατάφυτο δάσος. Τακτοποίηση στα πολυτελή δωμάτιά τους. Δείπνο.
Μέρα:
Σμίξη - Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας - Σαμαρίνα - Φιλιππαίοι
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση. Πρώτος σταθμός η Σμίξη. Από εκεί, βόλτα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας (καιρού επιτρέποντος). Αφού απολαύσουμε το καφεδάκι, μας αναχωρούμε για την ξακουστή Σαμαρίνα, ένα πασίγνωστο χωριό, τραγουδισμένο στα δημοτικά μας τραγούδια, χτισμένο στο Σμόλικα σε ύψος 1.650 μ. περίπου, μέσα σε ένα ανεπανάληπτης ομορφιάς τοπίο. Ελεύθερος χρόνος για να γευματίσουμε και επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο. Απολαύστε ΔΩΡΕΑΝ τις ανέσεις όπως τζακούζι, σάουνα & εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα στο VASILITSA RESORT ή Χαμάμ στο DON CONSTANTINO.
Μέρα:
(Ανατολική Βάλια Κάλντα) - Λίμνη Πηγών Αωού
Μπουφέ πρόγευμα. Αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή (καιρού επιτρέποντος) με κατεύθυνση το χωριό Μικρολίβαδο, σε μία όμορφη δασική διαδρομή προς το καταφύγιο άγριας ζωής της τρυπημένης πέτρας. Με τζίπ 4χ4 (έξοδα ατομικά) περιήγηση μέσα στο δάσος με τοπικό ξεναγό, σε ένα εκπληκτικό χιονισμένο τοπίο. Επιστροφή στην Κρανιά, όπου θα θαυμάσουμε από κοντά και τα δύο πέτρινα γεφύρια του Σταμπέκη και Ματσαγκάνη. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε μία πανέμορφη, παραλίμνια διαδρομή στην τεχνητή Λίμνη Πηγών Αωού. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ Εορταστικό δείπνο / Ρεβεγιόν με συνοδεία μουσικής και διασκέδαση μέχρι αργά!
Μέρα:
Πέτρινα Γεφύρια Γρεβενών (Ζιάκας - Αζίζ Αγά) - Σπήλαιο
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Μπουφέ πρόγευμα. Η σημερινή εκδρομή θα ξεκινήσει από τα περίφημα Πέτρινα Γεφύρια Γρεβενών. Θα δούμε το δίτοξο Γεφύρι του Ζιάκα (Τουρκογέφυρο) δίπλα από τη νέα γέφυρα που οδηγεί στο ομώνυμο χωριό στον ποταμό Βελονιά. Από εκεί (καιρού επιτρέποντος) στο τρίτοξο γεφύρι του Αζίζ – Αγά που διαθέτει το μεγαλύτερο σε άνοιγμα τόξο από τα σωζόμενα γεφύρια της Μακεδονίας με συνολικό μήκος 70 μέτρα. Ακολουθεί το πεντάτοξο Γεφύρι Σπανού που με οριζόντια επιφάνεια και συνολικό μήκος 85 μ. αποτελεί το μεγαλύτερο σωζόμενο πέτρινο γεφύρι της Μακεδονίας. Επόμενη στάση για γεύμα το Σπήλαιο. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο με πλούσιες εικόνες και δείπνο.
Μέρα:
Γρεβενά - Μουσείο Μηλιάς - Αθήνα
Πρωινό και αναχώρηση για το Παλαιοντολικό Μουσείο Μηλιάς, όπου φιλοξενούνται και οι μεγαλύτεροι χαυλιόδοντες μαστόδοντα στον κόσμο, ηλικίας τριών εκατομμυρίων χρόνων. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις
 
Συνοπτικό πρόγραμμα 4ήμερης εκδρομής:
1η μέρα: Αθήνα-Καλαμπάκα – Βασιλίτσα 
2η μέρα: Σμίξη-Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας-Σαμαρίνα-Φιλιππαίοι. 
3η μέρα: (Ανατολική Βάλια Κάλντα) -Πέτρινα Γεφύρια Γρεβενών. 
4η μέρα: Γρεβενά-Μουσείο Μηλιάς-Αθήνα.
Τιμή κατ' άτομο με πούλμαν & ημιδιατροφή / ΡΕΒΕΓΙΟΝ με μουσική
ΑΝΑΧ.: 22 & 29 Δεκ., 5 μέρες
   
 VASILITSA RESORT DON CONSTANTINO
 5 μέρες
22-26 Δεκ.
29 Δεκ.-2 Ιαν.
5 μέρες
22-26 Δεκ.
29 Δεκ.-2 Ιαν.
Δίκλινο340410
3ο άτομο276250
3ο άτομο έως 6 ετών110110
3ο άτομο έως 7-12 ετών110240
4ο άτομο έως 12 ετών-240
Μονόκλινο457-
 
Περιλαμβάνονται:

Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

Διαμονή στα πολυτελή ξενοδοχεία VASILITSA RESORT (4* Sup.) ή DON CONSTANTINO (4*) στην Βασιλίτσα Γρεβενών

Μπουφέ πρωινό και δείπνο καθημερινά (ημιδ/φή)

Πλούσια Εορταστικά Ρεβεγιόν με γλέντι από μουσική στις 24 & 31 Δεκεμβρίου, στην θέση της ημιδιατροφής της ημέρας

Ελεύθερη χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, σάουνας και τζακούζι στο VASILITSA RESORT

Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών

Αρχηγός / Συνοδός

Φ.Π.Α.