Skip to main content

ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΑΣΧΑΛΙΑ 2023! από 359€

Αναχώρηση 14-17/4/2023, με πούλμαν, 4 μέρες

Μία επίσκεψη στο Ναύπλιο κρύβει πάντα µια έκπληξη...Εκεί που νοµίζεις ότι τα έχεις δει όλα, βρίσκεις πάντα κάτι καινούργιο!

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Μ. Λουκούς - Παράλιο Άστρος – Ναύπλιο

Αναχώρηση από Αθήνα στις 09:00 για την ιστορική Μονή Λουκούς, του 12ου αιώνα και από εκεί στο πανέμορφο παράλιο Άστρος Κυνουρίας. Άφιξη στο Ναύπλιο και τακτοποίηση στο πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο Amalia Nauplia 4*. Νηστίσιμο δείπνο με ποτά και παρακολούθηση της ακολουθίας του Επιταφίου.

Μ. Σάββατο: Ναύπλιο - Παλαμήδι

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και περίπατος στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου. Θα αρχίσουμε από το Παλαμήδι για τις πανοραμικές μας φωτογραφίες και μετά θα περιπλανηθούμε σε αυτό το μοναδικό σύμπλεγμα από φράγκικα, ενετικά και τούρκικα κτίρια του κέντρου. Θα θαυμάσουμε το αναστηλωμένο κτίριο της πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό), το Αρχαιολογικό Μουσείο, απέναντι το Θέατρο Τριανόν, τις οι εκκλησίες του Αγ. Σπυρίδωνα και του Αγ. Γεωργίου, το Δημαρχείο και άλλες ομορφιές της πόλης που μας περιμένουν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και γεύμα μπουφέ με ποτά και ξεκούραση. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Ανάσταση. Ακολουθεί το Αναστάσιμο δείπνο με ποτά, παραδοσιακή μαγειρίτσα και άλλα εδέσματα.

Κυριακή Πάσχα: Λαμπριάτικη μέρα - Απόγευμα στο Ναύπλιο

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΉ! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Απολαύστε Πασχαλινές στιγμές ξεκούρασης στους ανθισμένους κήπους, με σούβλισμα του παραδοσιακού οβελία, μεζεδάκια, ουζάκι και μουσική. Στη συνέχεια εορταστικό Πασχαλινό γεύμα με ποτά και διασκέδαση από ορχήστρα! Το απόγευμα θα μεταφερθούμε και πάλι στην πρωτεύουσα των..ρομαντικών! Αφεθείτε στην μαγεία και το μύθο του Ναυπλίου, περιπλανηθείτε στα στενά γύρω από την Πλατεία Συντάγματος, φωτογραφηθείτε, με φόντο το Θαλασσόπυργο Μπούρτζι, την παραλία με τα καφέ, μια πόλη - σειρήνα που σε κρατά μαγεμένο. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο και δείπνο μπουφέ με ποτά.

Δευτέρα του Πάσχα: Δρόμοι του κρασιού - Μυκήνες – Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και γνωριμία με τους “δρόμους του κρασιού”. Εδώ στην εύφορη γη των άθλων του Ηρακλή, θα μυηθούμε με οινογευσία στα μυστικά του καλού κρασιού σε ένα από τα περίφημα οινοποιεία της περιοχής της Νεμέας. Θα συνεχίσουμε με προορισμό τις «Πολύχρυσες Μυκήνες» του Ατρέα, όπου θα επισκεφτούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο (έξοδα ατομικά). Το μεσημέρι αποχαιρετιστήριο γεύμα μπουφέ με ποτά, στο ξενοδοχείο και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τιμή κατ’ άτομο, 14-17/4, με πούλμαν, 4 μέρες

Δίκλινο

359

3ο άτομο

255

3ο άτομο έως 10 ετών

195

4ο άτομο έως 10 ετών

205

Μονόκλινο

512

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο πολυτελές ΑΜΑLIA NAUPLIA 4* στο Ναύπλιο • Πλήρης διατροφή από πλούσια μπουφέ καθημερινά, αρχίζοντας με δείπνο και τελειώνοντας με γεύμα • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων & δείπνων (κρασί, μπύρα, αναψυκτικά, νερό) σε απεριόριστη κατανάλωση • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι και ζωντανή μουσική • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Πλούσια παιδική απασχόληση • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διανυκτέρευσης 3 € ανά δωμάτιο ανά διαν/ση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων