Skip to main content

Πόρτο Χέλι -Σπέτσες Πάσχα 2023! από 365€

Ύδρα - Ερμιόνη - Ναύπλιο

Αναχώρηση: 14/4/2023, 4 ημέρες

Ώρα αναχώρησης: 08.00 π.μ.

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Μονή Παντάνασσας - Πόρτο Χέλι - Σπέτσες (Επιτάφιος)

Αναχώρηση από την Αθήνα και μέσω της γραφικής διαδρομής Λουτρών Ωραίας Ελένης θα καταλήξουμε στο Πόρτο Χέλι, όπου θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την Αποκαθήλωση στη Μονή της Παναγιάς Παντάνασσας. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο AKS PORTO HELI 4* στο Πόρτο Χέλι. Δείπνο και μετάβαση στις Σπέτσες με ναυλωμένο πλοίο για την ακολουθία του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ.

Μ. Σάββατο: Ύδρα -  Σπέτσες - Ανάσταση

Πρωινό και αναχώρηση με ναυλωμένο πλοίο για την αρχοντική Ύδρα. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με το νησί και επίσκεψη στο Ιστορικό Μουσείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για τις Σπέτσες, το νησί των αρωμάτων, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο της Μπουμπουλίνας, που στεγάζεται στο αρχοντικό της οικογένειας Μπούμπουλη. Χρόνος για γεύμα και περίπατο στα γραφικά σοκάκια του νησιού και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μεταφορά στην Ανάσταση και ακολουθεί Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Κάψιμο του Ιούδα

Πρωινό και θα παρακολουθήσουμε το ψήσιμο του παραδοσιακού οβελία στον κήπο του ξενοδοχείου όπου θα προσφέρονται κόκκινα αυγά για να τσουγκρίσουμε! Ακολουθεί πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με πολλά εδέσματα με συνοδεία ζωντανής μουσικής. Το απόγευμα μετάβαση στην Ερμιόνη για να παρακολουθήσουμε το έθιμο του «καψίματος του Ιούδα» στο λιμάνι, σε γιορτινό κλίμα με βεγγαλικά και πυροτεχνήματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Ναύπλιο - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για το μαγευτικό και κοσμοπολίτικο Ναύπλιο. Επίσκεψη στο Παλαμήδι, κατασκευάστηκε το 1687 από τους Βενετούς και διατηρείται σε άριστη κατάσταση (εφόσον είναι ανοιχτό). Στη συνέχεια θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας, την παλιά πόλη με τα γραφικά σοκάκια και την πλατεία Συντάγματος με τα παραδοσιακά καφέ. Χρόνος για γεύμα, περίπατο και το απόγευμα πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΣΠΕΤΣΕΣ - AKS PORTO HELI

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΣΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αναχώρηση

Ημέρες

2κλινο Gv

2κλινο Sv

3ο άτομο  Gv

1κλινο Gv

1κλινο Sv

1o παιδί 6-12

2ο παιδί 6-12

14-Απρ

4

365 €

380 €

254 €

545 €

575 €

125 €

247 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο Aks Porto Heli 4*, στο Πόρτο Χέλι ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής ✓ Μεταφορά στις Σπέτσες για την παρακολούθηση του Επιταφίου με ναυλωμένο πλοίο ✓ Μεταφορά στην  Ύδρα το Μ. Σάββατο το πρωί με ναυλωμένο πλοίο ✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου ✓ Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους ✓ Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ✓ Ο ειδικός φόρος διαμονής*

Παροχές

  • Ποτό καλωσορίσματος κατά την άφιξη
  • Πρωινό σε πλούσιο, παραδοσιακό μπουφέ
  • Μ. Πέμπτη & Μ. Παρασκευή: Δείπνο σε μπουφέ με νηστίσιμα εδέσματα
  • Μ. Σάββατο: Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και άλλα εδέσματα
  • Κυριακή του Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα με παραδοσιακό οβελία σε μπουφέ με ζωντανή μουσική στη θέση της ημιδιατροφής
  • Κρασί και εμφιαλωμένο νερό κατά τη διάρκεια του Αναστάσιμου δείπνου και του Πασχαλινού γεύματος
  • Καθημερινά ειδικευμένοι παιδαγωγοί θα απασχολούν τους μικρούς επισκέπτες με διασκεδαστικές δραστηριότητες, παιδικά πάρτι, κυνήγι θησαυρού, τουρνουά επιτραπέζιων παιχνιδιών, βραδιές σινεμά κ.α.

*ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων και εκδρομών εσωτερικού του καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018.

Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο και ανέρχεται σε:

0,50 € | ενός ή δύο αστέρων

1,50 € | τριών αστέρων

3,00 € | τεσσάρων αστέρων

4,00 € | πέντε αστέρων