Skip to main content

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΙΣ ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΚΗ  ΜΑΝΗ -  ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ Καθαρά Δευτέρα 2024 από 185€

Αναχώρηση: 16   ΕΩΣ   18/3/24 - 3ΗΜΕΡΗ    

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07:15 από Αθήνα, ημίωρη  στάση σε καφέ στην περιοχή του ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ και συνεχίζουμε για ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Άφιξη και επίσκεψη της θρυλικής ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, με τα επιβλητικά κάστρα, τα παλαιά πέτρινα αρχοντικά, το σπίτι του  Γ.ΡΙΤΣΟΥ  αλλά και τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ,. Λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στη  ΣΚΑΛΑ.  Χρόνος ελεύθερος,  δείπνο,  διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και εμείς θα τη γεμίσουμε ευχάριστα. Θα συνδυάσουμε λοιπόν μία όμορφη  επίσκεψη   στο  ΓΥΘΕΙΟ  και  με το παραδοσιακό καρναβάλι των ΚΡΟΚΕΩΝ που διοργανώνει ο Δήμος της πόλης, με εκδηλώσεις και παρέλαση αρμάτων. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο   και  διασκέδαση  στο  εστιατόριο  του  ξενοδοχείου,  διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό  θα  φθάσουμε  στα περίφημα  ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ, σε  ένα  από  τα  ομορφότερα και  σημαντικότερα  σπήλαια  στην  Ελλάδα. Μοναδική εμπειρία αποτελεί η περιήγηση με βάρκα στα λιμναία τμήματα της Βλυχάδας, (έξοδα ατομικά),  που  μας επιτρέπει να  απολαύσουμε ένα μαγευτικό ταξίδι στο χώρο και το χρόνο.  Λίγο  αργότερα

συνεχίζουμε την  περιήγηση στα ειδυλλιακά  τοπία   της  ΜΑΝΗΣ,   με επίσκεψη  και  γεύμα  προαιρετικά   στην ΑΡΕΟΠΟΛΗ, έναν χαρακτηριστικό καλοδιατηρημένο Μανιάτικο  οικισμό, με την πέτρα να κυριαρχεί και να στολίζει όλα σχεδόν τα  κτίσματα. Αμέσως  μετά   πορεία  επιστροφής  για  Αθήνα  με  ενδιάμεση  στάση,  άφιξη  το  βράδυ.

 

ΤΙΜΕΣ :

 

 

Προορισμοί

Ημέρες

 

Σε 2κλινο δωμάτιο

3ο Άτομο

Έως 12 ετών

Επιβάρυνση μονόκλινου

Αναχωρήσεις

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΙΣ ΚΡΟΚΕΕΣ

ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

 

3

 

185 € *

 

170 €

 

60 €

16/03/24

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο  ΟΑΣΗ  στη Σκάλα  Λακωνίας.
  • Δύο πρωινά, δύο δείπνα( το  ένα  εορταστικό )
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α. Φόρος διαμονής.