Skip to main content

ΣΚΙΑΘΟ – ΠΗΛΙΟ - ΒΟΛΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2024 από 290€

Αναχώρηση: 13-16/8/2024 4ήμερη

ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΝΑ  - ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ - ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ

ΤΡΙΤΗ 13/8/2024

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΣΤΥΛΙΔΑ και φτάνουμε στην παραλία της ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Εν συνεχεία για την πόλη του ΒΟΛΟΥ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθεροι για βόλτα και μία πρώτη γνωριμία της πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/8/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το παραλιακό χωριό ΑΓ. ΑΧΙΛΛΕΙΟ, επιβίβαση στο καραβάκι για την ημερήσια κρουαζιέρα μας στο καταπράσινο νησί της ΣΚΙΑΘΟΥ. Πρώτο μας σταθμός η μαγευτική παραλία με την χρυσή άμμο ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ, που απλώνεται σε μια πευκόφυτη περιοχή του νησιού, παραμονή για μπάνιο. Στην συνέχεια θα μεταβούμε στην ΧΩΡΑ για φαγητό και βόλτα. Επιστροφή το απόγευμα στον ΑΓ. ΑΧΙΛΛΕΙΟ και από στον ΒΟΛΟ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΠΕΜΠΤΗ 15/8/2024

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την ΠΟΡΤΑΡΙΑ όπου θα θαυμάσουμε τα περίφημα αρχοντικά της και θα καταλήξουμε στη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, το μπαλκόνι του Πηλίου όπως αποκαλείται από πολλούς με την εκπληκτική θέα στην πόλη του ΒΟΛΟΥ, στάση. Το μεσημεράκι θα επιστρέψουμε στον ΒΟΛΟ παραμονή, γεύμα σε κάποιο από τα τσιπουράδικα του λιμανιού. Πίσω στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απόγευμα ελεύθεροι για βόλτα στην πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/8/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση για να γνωρίσουμε τις ομορφιές του Νότιου Πηλίου. Κατά την διαδρομή μας θα αντικρίσουμε γραφικούς κολπίσκους με γαλαζοπράσινα νερά, το πράσινο των απέραντων ελαιώνων της περιοχής για να καταλήξουμε στο τουριστικό θέρετρο, την γραφική ΜΗΛΙΝΑ, στάση για βόλτα, καφέ. Επιστροφή στα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Κατόπιν για ΒΟΛΟ - ΣΤΥΛΙΔΑ - ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 290 Η/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ PARK ‘’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια στον ΒΟΛΟ, 3) τα 3  πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 3 Δείπνα σε μπουφέ, 5) το καραβάκι για την Ημερήσια κρουαζιέρα σας στην ΣΚΙΑΘΟ, 6) Αρχηγό - Συνοδό, 7) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο, 8) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 9) Φ.Π.Α.