Skip to main content

Ξάνθη - Θρακικά Τέμπη Πόρτο Λάγος 28η Οκτωβρίου 2019 από 198,00

Υδροβιότοπος Έβρου - Δάσος Δαδιάς

Αναχώρηση: 25/10, 4 ΜΕΡΕΣ

Ώρα αναχώρησης: 06:30

 

1η μέρα: Αθήνα - Κομοτηνή

Αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα φτάνουμε το απόγευμα στην όμορφη Κομοτηνή. Άφιξη στο ξενοδοχείο CHRIS & EVE 4*. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

2η μέρα: Υδροβιότοπος Έβρου - Δάσος Δαδιάς - Σουφλί - Αλεξανδρούπολη

Πλούσιο πρωινό και αναχώρηση για τις Φέρες, με την Παναγία Κοσμοσώτειρα, το Υδραγωγείο και το συγκρότημα των Λουτρών. Φτάνοντας στο Δέλτα του Έβρου και το Εθνικό πάρκο θα ενημερωθούμε (καιρού επιτρέποντος) για το οικοσύστημα του ποταμού. Συνεχίζουμε για το Δάσος Δαδιάς και το Εθνικό Πάρκο, όπου θα ενημερωθούμε για την πανίδα και χλωρίδα της περιοχής. Μετάβαση στο Σουφλί, στους άλλοτε «δρόμους του μεταξιού». Επίσκεψη στα καταστήματα με τα μεταξωτά μαντίλια. Στη συνέχεια θα περάσουμε από την Αλεξανδρούπολη. Χρόνος για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στην Κομοτηνή. Δείπνο.

3η μέρα: Θρακικά Τέμπη - Πομακοχώρια – Ξάνθη

Πρωινό και ξεκινάμε με τα περίφημα Θρακικά Τέμπη, όπου θα ακολουθήσουμε με τρένο τη γραφική διαδρομή. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα χωριά των Πομάκων, τη Σμίνθη και τον Εχίνο. Έπειτα κατηφορίζουμε για την Ξάνθη, το «σταυροδρόμι» Δύσης και Ανατολής. Θα δούμε την παλιά πόλη με τα αρχοντικά και τα στενά δρομάκια και θα γευματίσουμε σε κάποιο από τα παραδοσιακά ταβερνάκια. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

4η μέρα: Κομοτηνή - Πόρτο Λάγος - Αθήνα

Πρωινό και μικρή γνωριμία με την πόλη, χρόνος για τα τελευταία ψώνια. Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το μαγευτικό Αγιορείτικο μετόχι του Πόρτο Λάγος, με τον Μεταβυζαντινό Ναό του Αγίου Νικολάου & της Παναγίας Παντάνασσας μέσα στη Λίμνη Βιστωνίδα. Εδώ υπάρχουν πολλά είδη πουλιών καθότι η περιοχή προστατεύεται από τη Διεθνή Σύμβαση Ramsar. Πορεία για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

25/10

 4

198 €

190 €

249 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Chris & Eve 4* στην Κομοτηνή ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Το εισιτήριο για το τρένο στα Θρακικά Τέμπη. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων και εκδρομών εσωτερικού του καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο και ανέρχεται σε:

0,50 € | ενός ή δύο αστέρων

1,50 € | τριών αστέρων

3,00 € | τεσσάρων αστέρων

4,00 € | πέντε αστέρων