Skip to main content

Θράκη Ξάνθη - Πόρτο Λάγος Θεοφάνια 2020 από 199.00

Αναχωρήσεις: 3/1, 4 ΗΜΕΡΕΣ

Ώρα αναχώρησης: 06:30 π.μ.

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 26/11 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων!

 1η μέρα: Αθήνα - Κομοτηνή

Αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα φτάνουμε το απόγευμα στην όμορφη Κομοτηνή. Άφιξη στο ξενοδοχείο CHRIS & EVE 4*. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

2η μέρα: Υδροβιότοπος Έβρου - Δάσος Δαδιάς - Σουφλί - Αλεξανδρούπολη

Πλούσιο πρωινό και αναχώρηση για τις Φέρες, με την Παναγία Κοσμοσώτειρα, το Υδραγωγείο και το συγκρότημα των Λουτρών. Στο Δέλτα του Έβρου θα ενημερωθούμε (καιρού επιτρέποντος) για το οικοσύστημα του ποταμού. Συνεχίζουμε για το Δάσος Δαδιάς και το Εθνικό Πάρκο. Μετάβαση στο Σουφλί, επίσκεψη στα καταστήματα με τα μεταξωτά μαντίλια. Θα περάσουμε από την Αλεξανδρούπολη, όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στην Κομοτηνή. Δείπνο.

3η μέρα: Πομακοχώρια - Ξάνθη

Πρωινό και ξεκινάμε για τα χωριά των Πομάκων, τη Σμίνθη και τον Εχίνο. Έπειτα κατηφορίζουμε για την Ξάνθη, το «σταυροδρόμι» Δύσης και Ανατολής. Θα δούμε την παλιά πόλη με τα αρχοντικά και τα στενά δρομάκια και θα γευματίσουμε σε ταβερνάκι. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

4η μέρα: Κομοτηνή - Πόρτο Λάγος - Αθήνα

Πρωινό και μικρή γνωριμία με την πόλη. Μετάβαση στο μαγευτικό Αγιορείτικο μετόχι του Πόρτο Λάγος, με τον Μεταβυζαντινό Ναό του Αγίου Νικολάου & της Παναγίας Παντάνασσας, μέσα στη λίμνη Βιστωνίδα. Πορεία για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

3/1 SMILE PRICE

4

199 €

192 €

243 €

3/1

4

219 €

212 €

263 €

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 26/11 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων!

Περιλαμβάνονται:

✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται  με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia  ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Chris & Eve 4* στην Κομοτηνή  ✓ Ημιδιατροφή ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. 

**Στις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

0,50 € σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων

1,50 € σε μονάδες τριών αστέρων

3,00 € σε μονάδες τεσσάρων αστέρων

4,00 € σε μονάδες πέντε αστέρων

Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα  αναπροσαρμοστούν αναλόγως.