Skip to main content

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2024 από 245,00

15-18/3/2024 4ήμερη

ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΘΡΑΚΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ -  ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ - ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΒΙΣΤΟΝΙΔΑΣ – ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ  

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/3/2024

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ  γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ και εφόσον κάνουμε μια στάση καθ’ οδόν και φτάνουμε στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/3/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον ακριτικό νομό της ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ. Θα περάσουμε το ΣΟΥΦΛΙ, το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ και θα φτάσουμε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, έλεγχος των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων(Ταυτότητες νέου τύπου ή Διαβατήρια)  Πρώτος σταθμός μας η Παλαιά Ορεστιάδα , σημερινό Καραγάτς. Μία βόλτα στην πόλη θα μας οδηγήσει στον σιδηροδρομικό σταθμό. Εκεί που άλλοτε το Όριαν εξπρές είχε ένα από τους σταθμούς του. Επίσκεψη στον περιβάλλοντα χώρο. Συνεχίζουμε και κινούμενοι παράλληλα προς τον Έβρο , περνάμε την μακρά γέφυρα και κατευθυνόμαστε προς την πόλη που ίδρυσε ο Ανδριανός , την Ανδριανούπολη. Διατρέχοντας την πόλη, πρώτος σταθμός μας το μοναδικό Μουσείο Υγείας, στα αναπαλαιωμένα ανάκτορα του Μπεγιαζίτ και συνεχίζουμε για το σαράι ή τα παλάτια των σουλτάνων, που σήμερα σώζονται λείψανα αυτών. Επιστροφή στο κέντρο της Ανδιανούπολης . Επίσκεψη στο Τζαμί του Σουλτάνου Σελιμιγιέ το οποίο αποτελεί ένα αριστούργημα της Οθωμανικής και Ισλαμικής τέχνης(στα πρότυπα της Αγίας Σοφίας). Χρόνος για περιήγηση της παλιάς Ελληνικής πόλης, ψώνια στις κλειστές αγορές και γευστικές απολαύσεις στα παραδοσιακά εστιατόρια της. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή και πάλι μέσω Καστανιών στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/3/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον Υδροβιότοπο της ΛΙΜΝΗΣ ΒΙΣΤΟΝΙΔΑΣ όπου στο περιβαλλοντικό κέντρο της θα παρακολουθήσουμε video και ακολούθως ξενάγηση στην λιμνοθάλασσα του ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφτούμε και την ΜΟΝΗ του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Συνεχίζουμε για την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ για να παρακολουθήσουμε το καρναβάλι της με τα εντυπωσιακά άρματα και τους μεταμφιεσμένους, παραμονή, γεύμα(ελεύθερο). Μετά το τέλος του καρναβαλιού θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Κ.ΔΕΥΤΕΡΑ 18/3/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΑΒΑΛΑ στάση. Εν συνεχεία για ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑ και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο (‘’ DAFNI PLUS ‘’ 4****) όπου θα έχουμε το Σαρακοστιανό μας γεύμα σε μπουφέ με διάφορα νηστίσιμα εδέσματα (με κρασί, μπύρα και αναψυκτικά) προσφορά του γραφείου μας.  Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 

- ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 245 H/B
- ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 335 Η/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1) Το εισιτήριο του πούλμαν,
2) Το ξενοδοχείο ‘’ ΑΝΑΤΟLIA BOUTIQUE’’ 3***plus στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ σε δίκλινα δωμάτια,
3) Τα 3 πρωινά σε μπουφέ ,
4) Tα 3 Δείπνα, 
5) Την ξενάγηση στον Υδροβιότοπο της ΛΙΜΝΗΣ ΒΙΣΤΟΝΙΔΑΣ,
6) Την τοπική ελληνόφωνη ξεναγό στην ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ,
7) Το Σαρακοστιανό γεύμα σε μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα (με κρασί, μπύρα και αναψυκτικά) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ,
8) Αρχηγό - Συνοδό,
9) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο,
10) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator),
11) Φ.Π.Α.