Skip to main content

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά στο Άμστερνταμ | Χριστούγεννα 2020 απο 575,00

Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις 23/12 και 27/12 - πτησεις πρωι με βραδυ!
Κλείστε εως 15/10/20 και κερδιστε 5% εκπτωση! - Κρατηση χωρις Προκαταβολη!
Προγραμματίστε ανέμελα* - Διπλανη θέση κενή και άλλες παροχές με πρωτόκολλο ασφαλείας

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Εκδρομή στα γραφικά χωριά  Ζάανσε Σχάανς και Βόλενταμ
  • Πλούσιες ξεναγήσεις και επισκέψεις στα σημαντικότερα μνημεία και τα αξιοθέατα της πόλης,δίνοντας έντονη χροιά στο πολιτιστικό στοιχείο.
  • Διαμονή στο Novotel Amsterdam City 4*.
  • Απευθείας πτήσεις με KLM.
  • Ξενάγηση στο Άμστερνταμ.
  • Επίσκεψη σε εργαστήριο κοπής και επεξεργασίας διαμαντιών.
  • Κρουαζιέρα στα κανάλια.
  • Προσοχή οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Έμπειρο Έλληνα τοπικό αρχηγό - συνοδό με ειδικές γνώσεις και άδεια ξενάγησης.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Άμστερνταμ (Coster Diamonds, Ιστορικό Κέντρο)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ. Μια ξεχωριστή πρωτεύουσα τόσο ρομαντική διαχρονικά όσο και σύγχρονη ταυτόχρονα. Η πληθώρα των καναλιών με την πολυπολιτισμικότητα των κατοίκων της την καθιστούν μια από τις γνωστότερες μητροπόλεις της Ευρώπης. Θα περιηγηθούμε λοιπόν στα ενδιαφέροντα αξιοθέατα απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα. Η διαδρομή μας μεταφέρει στην υπέροχη και γεμάτη πράσινο ζώνη του Άμστερνταμ κατά μήκος του ποταμού Άμστελ με τις όμορφες παράκτιες κατοικίες. Θα θαυμάσουμε τον παραδοσιακό «Μύλο του Ρέμπραντ» στις όχθες του ποταμού και μεταξύ άλλων το εντυπωσιακό «Στάδιο Αρένα», έδρα του ιστορικού Άγιαξ.

Στο κέντρο της πόλης θα επισκεφθούμε με δωρεάν είσοδο το μεγαλύτερο αδαμαντοκοπείο της πόλης, τον γνωστό οίκο «Coster Diamonds». Θα γνωρίσουμε όλη τη διαδικασία

επεξεργασίας από το αρχικό έως το τελικό στάδιο, ενώ στη συνέχεια μπορούμε να δούμε ιστορικά κοσμήματα καθώς και πληθώρα διαμαντιών μέσα από την τεράστια συλλογή του οίκου. Στη συνέχεια, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας.

Το απόγευμα σειρά έχει η πεζή βόλτα μας στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλεως. Θα διασχίσουμε το ιστορικό κέντρο και την κεντρική πλατεία Dam, περπατώντας σε μια πόλη όπου τα μαγευτικά κανάλια, τα παραδοσιακά κτίρια και οι όμορφες φωτισμένες γέφυρες, συνθέτουν την εικόνα ενός τεράστιου υπαίθριου μουσείου! (Μετάβαση με τραμ και υπόδειξη στον τρόπο χρήσης του). Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Άμστερνταμ (Πλατεία Μουσείων – Κρουαζιέρα στα κανάλια)

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας. Στην σημερινή μας βόλτα μέσα από την κρουαζιέρα στα πανέμορφα και γραφικά κανάλια της πόλης, θα απολαύσουμε τo Άμστερνταμ γεμίζοντας μοναδικές εικόνες από την περιοχή η οποία είναι χαρακτηρισμένη ως «Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO».

Tο Άμστερνταμ συχνά αναφέρεται ως η «Βενετία του Βορρά» και η περιήγηση μέσα από τα νερό, αποκτά μια διαφορετική οπτική της πόλης που εντυπωσιάζει.

Στην συνέχεια στην Πλατεία των Μουσείων, μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο από τα φημισμένα Ολλανδικά μουσεία Van Gogh, Rijks (Εθνική Πινακοθήκη) και Stedelijk Museum (Σύγχρονης Τέχνης) ενώ δίπλα στο μητροπολιτικό πάρκο Vondelpark, μπορείτε να απολαύσετε έναν όμορφο περίπατο μέσα στην τεράστια έκταση του. Στην πλησίον επίσης πλατεία Leidseplein (Λεϊντσε) τα πολύχρωμα μαγαζιά, τα εστιατόρια/ καφέ, οι υπαίθριοι μουσικοί και ο κόσμος, δίνουν τον «παλμό» της πόλης! Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Άμστερνταμ (Προαιρετική εκδρομή: Ρότερνταμ – Χάγη – Ντελφτ)

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας. Στην σημερινή προαιρετική εκδρομή, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις δύο εξίσου μεγάλες Ολλανδικές πόλεις, Ρότερνταμ και Χάγη, όπως και τη μοναδική μεσαιωνική πόλη του Ντέλφτ!

Η Χάγη είναι η πόλη-οικοδέσποινα του Ολλανδικού Κοινοβουλίου και Διεθνών Οργανισμών όπως το περίφημο «Παλάτι της Ειρήνης» (Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης), και τα μοναδικής αξίας κτίρια που στεγάζουν υπουργεία και πρεσβείες συγκροτώντας την πιο κομψή Ολλανδική πόλη.

Το Ρότερνταμ φιλοξενεί το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης, που μαζί με τους σύγχρονους ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα και τις εντυπωσιακές γέφυρες Willem και Erasmus, παρουσιάζει μια φουτουριστική αρχιτεκτονική του που σε καθηλώνει.

Το Ντελφτ, τέλος, είναι η πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, μια ιστορική πόλη που με το πανέμορφο μεσαιωνικό της κέντρο, τα ιδιαίτερα κανάλια της, και τους μεγαλοπρεπείς βασιλικούς ναούς στην κεντρική πλατεία, μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή! Αυτά μαζί με πολλές κοινωνικό-οικονομικές πληροφορίες, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τη γνωριμία μας με την υπόλοιπη χώρα. (Kόστος προαιρετικής εκδρομής 85€) Διανυκτέρευση στο Άμστερνταμ.

4η ημέρα: Άμστερνταμ (ελεύθερη ημέρα – shopping experience)

Το Άμστερνταμ ως παγκόσμιο κέντρο εμπορίου, φημίζεται για τις αγορές του. Μπορείτε να απολαύσετε την βόλτα σας, σε μια από τις φημισμένες αγορές της πόλης, όπως στην

Kalverstraat (πρώτος εμπορικός πεζόδρομος της Ευρώπης, μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο) και στην P.C Hooftstraat η οποία φιλοξενεί τους παγκόσμιους οίκους μόδας. Δεν πρέπει να παραλείψετε μια βόλτα στην περιοχή Jordaan και στους φημισμένους «Εννέα δρόμους» (9 Straatjes). Επίσης στα μεγάλα εμπορικά πολυκαταστήματα όπως το Bijenkorf και το Magna Plaza (πρώην κτίριο του κεντρικού ταχυδρομείου, χτισμένο το 1895) μπορείτε να βρείτε πληθώρα προϊόντων όπως και να απολαύσετε παράλληλα ένα καφέ

Για περαιτέρω επιλογές, σκεφτείτε μία επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο, στους βοτανικούς κήπους, σε κάποια από τις άπειρες γκαλερί, στο παζάρι των λουλουδιών και τις υπαίθριες αγορές της πόλης για να ζήσετε την ατμόσφαιρα του Άμστερνταμ μέσα από τους κατοίκους του.

5η ημέρα: Άμστερνταμ – Ολλανδική ύπαιθρος – Βόλενταμ – Φάρμα τυριών – Πτήση επιστροφής

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Μετά το check-out (12:00) θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο για μία εκδρομή στην Ολλανδική επαρχία, βορειότερα του Άμστερνταμ όπου θα επισκεφθούμε το όμορφο ψαροχώρι στο Βόλενταμ. Θα κάνουμε βόλτα στο γραφικό λιμανάκι του όπου εκεί, τα παλαιά χρόνια μετά-φόρτωναν τα τοπικά εμπορεύματα όπως ψάρια, γάλα και τυρί. Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την ζωή της Ολλανδικής υπαίθρου μέσα από τα απέραντα βοσκοτόπια και να εξερευνήσουμε τον παλιό τρόπο ζωής. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφτούμε μια τοπική Φάρμα Τυριών, όπου η «μικρή Ολλανδέζα» ντυμένη με την παραδοσιακή φορεσιά θα μας εξηγήσει πως παρασκευάζονται τα πασίγνωστα τυριά ενώ στη συνέχεια θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις ποικίλες γεύσεις τους! Στη συνέχεια ακολουθεί η μεταφορά μας στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ για την πτήση της επιστροφής μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  23/12/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα – 5 ημέρες.  - Τιμή από 575€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 575 € 200 €
  Twin Room 575 € 200 €
  Triple Room 575 € 200 €
  Single Room 775 € 200 €

 

τιμή Πρωτοχρονιας 27/12:  720,00 το ατομο σε Δικλινο 

επιβαρυνση μονοκλινου: 330,00

φοροι 200,00

 

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση.
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Novotel Amsterdam
  • City 4*
  • Πρωινό καθημερινά
  • Κρουαζιέρα στα κανάλια του ποταμού Άμστελ, στο Άμστερνταμ.
  • Όλες οι μετακινήσεις, ξεναγήσεις, εκδρομές σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα
  • Έλληνας αρχηγός

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

Δεν περιλαμβάνονται      

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 200
  • Είσοδοι σε αξιοθέατα κλπ.

 

ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΛΜ ΠΡΩΙ ΜΕ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL 1572

23.12.2020

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:35

KL 1581

27.12.2020

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:05 (+1)

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL 1572

27.12.2020

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:35

KL 1581

01.01.2021

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:05 (+1)