Skip to main content

Άμστερνταμ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023 - 5 ΗΜΕΡΕΣ από 635€

Αναχωρήσεις: 20/12 , 26/12  - 5ημέρες 

ΨΑΡΟΧΩΡΙΑ - ΝΤΕΛΦΤ- ΧΑΓΗ - ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ 

Ημέρα 1η: Αθήνα - Άμστερνταμ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ.

Άφιξη στο αεροδρόμιο όπου θα σας περιμένει ο αντιπρόσωπος του γραφείου μας για να σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο.


Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και στην συνέχεια μπορείτε να κάνετε μία βόλτα στη πόλη. Οι φωτισμένες γέφυρες και τα λαμπερά κανάλια προσφέρουν ένα ιδανικό φόντο για υπέροχες φωτογραφικές λήψεις! Φυσικά, υπάρχει και το τμήμα της πόλης με τα «κόκκινα φώτα», το ντε Βάλλεν, καθώς και τα πολυάριθμα coffee shops που αποτελούν σταθερή αξία για κάθε τουριστική περιήγηση στο Άμστερνταμ.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

Ημέρα 2η: Άμστερνταμ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και στην συνέχεια αναχωρούμε για την περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων τον παραδοσιακό Μύλο του Ρέμπραντ στις όχθες του ποταμού Άμστελ, το εντυπωσιακό "Στάδιο Αρένα", την πανύψηλη "Δυτική Εκκλησία", την Heineken, τα Ανάκτορα, τον "πλωτό" κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό κ.ά.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια βόλτα σε ένα από τα μεγαλύτερα αδαμαντοποιεία της πόλης, τον γνωστό οίκο COSTER DIAMONDS, για να παρακολουθήσετε την διαδικασία κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών.


Ελεύθερο το υπόλοιπο της ημέρας για να περιηγηθείτε στα μουσεία της πόλης.

Ημέρα 3η: Άμστερνταμ - Ψαροχώρια

Πρωινό στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας διασχίζοντας το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής με τα Polders και τα μικρά κανάλια. Στο φημισμένο και πανέμορφο χωριό Zaanse Schans θα θαυμάσουμε τους παραδοσιακους ανεμόμυλους και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την φάμπρικα των ξυλοπάπουτσων. Δεν θα ξεχάσουμε να επισκεφτούμε ένα τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου "η μικρή Ολλανδέζα", ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πως φτιάχνουν τα τυριά και στη συνέχεια θα έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους. Συνεχίζουμε για το γραφικό λιμανάκι του Volendam (γεύμα προαιρετικά).

Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο υπόλοιπο ημέρας.

Ημέρα 4η: Άμστερνταμ - Ντελφτ - Χάγη - Ρότερνταμ

Σήμερα σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τις τρεις εξίσου μεγάλες Ολλανδικες πόλεις, το Ρότερνταμ, τη Χάγη, και την μοναδική Μεσαιωνική πόλη του Ντέλφτ, τη πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους. Μια ιστορική πόλη που με το πανέμορφο μεσαιωνικό της κέντρο, τα ιδιαίτερα κανάλια της, και τους μεγαλοπρεπείς βασιλικούς ναούς στην κεντρική πλατεία, σε μεταφέρει σε μια "άλλη εποχή".


Η Χάγη, Πόλη "Οικοδέσποινα" του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, "Διεθνών Οργανισμών όπως το περίφημο "Παλάτι της Ειρήνης" (Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης), και τα μοναδικής αξίας κτίρια που στεγάζουν υπουργεία και πρεσβείες συγκροτώντας την πιο κομψή Ολλανδική πόλη.

Και το Ρότερνταμ, που φιλοξενεί το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης, που μαζί με τους σύγχρονους ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα και τις εντυπωσιακές γέφυρες "Willem & Erasmus", παρουσιάζει μια φουτουριστική αρχιτεκτονική του που σε καθηλώνει.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η: Άμστερνταμ - Αθήνα

Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο το απόγευμα και πτήση για Αθήνα.

 

 Αναχωρήσεις Ξενοδοχεία    Δίκλινο  Μονόκλινο   Φόροι 
 20/12 , 26/12

 XO PARK WEST  ή

ΧΟ COUTURE 4*

  635,00€   +380,00€  +250,00€

  

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •  Αεροπορικά εισιτήρια με KLM
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με φόρους
  • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
  • Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός/ξεναγός

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •  Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, parking, φόροι πόλεων, ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών.
  • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

 

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.