Skip to main content

Αμστερνταμ 4, 5 και 6 μερες εως Μαρτιο 2013

αλλη μια εναλλακτικη εκδρομη για το ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ!

4/5/6 ΗΜΕΡΕΣ

Ξενάγηση πόλης * Ψαροχώρια Μάρκεν & Βόλενταμ  * Ρότερνταμ, Χάγη, Ντελφτ

Τιμοκαταλογος εως Μαρτιο, εκτος εορτων

 

1η ημέρα:ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - Ξενάγηση πόλης

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για Άμστερνταμ. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για την γνωριμία μας με την πόλη του Άμστερνταμ. Ο παραδοσιακός «Μύλος του Rembrand” στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό «Στάδιο Αρένα», η «Heineken” , το επιβλητικό μου6σείο «Rijks” , η πανύψηλη «Δυτική Εκκλησία» , το μοναδικό « Παλάτι του Βασιλιά» , ο πλωτός Κεντρικός σταθμός είναι μερικά από τα πολλά στοιχεία μιας πόλης που «επιπλέει» στην θάλασσα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο και διανυκτέρευση.

2-3η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ/ΧΑΓΗ/ ΝΤΕΛΦΤ

Πρωινό και ημέρες ελεύθερες με πολλές εναλλακτικές προτάσεις, όπως επίσκεψη στον ζωολογικό κήπο, τους βοτανικούς κήπους, σε κάποιο από τα πολλά μουσεία, γκαλερί, πολύχρωμα εμπορικά μαγαζιά, εργαστήρια διαμαντιών, το παζάρι των λουλουδιών και τα αμέτρητα καφέ /μπαρ και εστιατόρια. Εμείς θα σας προτείνουμε μια εκδρομή στο Ρότερνταμ, τη Χάγη και το Ντελφτ». Το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι του κόσμου με τους ουρανοξύστες και τις εντυπωσιακές γέφυρες, η ιστορική πόλη Ντέλφτ με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο της και η έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου με το περίφημο Παλάτι της Ειρήνης στη Χάγη, συνθέτουν την γνωριμία μας με την υπόλοιπη χώρα. Επιστροφή και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ (Για όσους έχουν επιλέξει το 4μερο)

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη για όσους έχουν επιλέξει το 5μερο. Για όσους έχουν επιλέξει το 4μερο μεταφορά αργά το απόγευμα στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για Αθήνα.

5η ημέρα: ΨΑΡΟΧΩΡΙΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τα γνωστά ψαράδικα χωριά, Marken και Volendam. Βόλτα στα στενά σοκάκια του ομώνυμου νησιού, καθώς και στο γραφικό λιμανάκι του Volendam. Επίσκεψη σε τοπικό παραδοσιακό τυροκομείο, όπου η « μικρή Ολλανδέζα», ντυμένη με την παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πως φτιάχνουν τα τυριά και να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους. Έπειτα αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια μετ’επιστροφής
  • Μεταφορές από και προς αεροδρόμια εξωτερικού.
  • Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
  • Τις διανυκτερεύσεις σας σε ξενοδοχείο ανάλογο της επιλογής σας .
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
  • Τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους , παλάτια και θεάματα.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

 

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

To πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και 6μερο με 1 επιπλέον ελεύθερη μέρα.