Skip to main content

Ρομαντική Μπριζ Αγίου Βαλεντίνου Φεβρουάριος 2019 από 445.00

Βρυξέλλες - Μπριζ - Γάνδη

4 ημέρες
Αναχωρήσεις : 14/02

Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

1η μέρα: Αθήνα – Βρυξέλλες - Μπριζ
Αναχώρηση από την Αθήνα και πτήση για τις Βρυξέλες. Άφιξη στη 'Πρωτεύουσα της Ευρώπης’ και αναχώρηση για τη περιήγησή μας στη πόλη των Βρυξελλών, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τα, Atomium, το Βασιλικό Παλάτι του Laken και τον ομώνυμο Βασιλικός Ναό, τον Γιαπωνέζικο Πύργο και την Κινέζικη Παγόδα, την Πλατεία Grand Sablon με τον ομώνυμο Ναό της Παναγίας γοτθικού ρυθμού, το Εθνικό Ωδείο, το Δικαστικό Μέγαρο, το Μουσείο Καλών Τεχνών, το πανέμορφο 'Μπαλκόνι των Βρυξελλών στην άνω πόλη με την απρόσκοπτη θέα, τη Βασιλική πλατεία με τα Βασιλικά Ανάκτορα, το Ευρωκοινοβούλιο και την Αψίδα του Θριάμβου. Χρόνος ελεύθερος. Μεταφορά στο ξενοδοχείο στην Μπριζ και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Μπριζ
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για τη πεζή ξενάγηση στη διάσημη Μπριζ, μία από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης. Μια πόλη όπου ο χρόνος δείχνει να έχει σταματήσει στον Μεσαίωνα! Μεταξύ άλλων, το πάρκο με τη Λίμνη της Αγάπης, το παλαιότερο νοσοκομείο στην Ευρώπη του Αγίου Ιωάννη, ο Ναός της Παναγίας, η πολυφωτογραφημένη γέφυρα του Αγίου Βονιφατίου, το διοικητήριο και το ιστορικό κέντρο, μοναδικό στολίδι Μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο και διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μπριζ
Πρωινό και ημέρα στη διάθεση σας για να περπατήσετε την καλοδιατηρημένη μεσαιωνική πόλη με την σπάνια ομορφιά. Λιθόστρωτα δρομάκια, πανέμορφα κανάλια, πέτρινα γεφυράκια, γραφικά σπίτια, αλλά και όμορφα εστιατόρια, μαγαζιά και τουριστικά αξιοθέατα -κι όλα σαν να βγαίνουν από μια ζωγραφιά ή ένα καρτ ποστάλ, φουλ επεξεργασμένο στο photoshop.

4η μέρα: Μπριζ – Γάνδη - Αθήνα
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας με προορισμό τη Γάνδη. Θα επισκεφθούμε το κέντρο της πόλεως, όπου θα δούμε το Δημαρχείο, το Διοικητήριο, τον Ναό του Αγ. Νικόλα, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Βονιφάτη και θα γνωρίσουμε την πόλη που υπήρξε κατά τον Μεσαίωνα ένα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης. Χρόνος ελεύθερος και μεταφορά στο αεροδρόμιο των Βρυξελών για την επιστροφή μας στην Αθήνα.

Κόστος κατ’ άτομο

Αναχωρήσεις

Early booking

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

14/02

445€

495€

+125€

395€

 

 

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βρυξέλλες – Αθήνα με AegeanAirlines
  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GoldenTulipHotelde’ Medici 4* ή παρόμοιο
  • Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά
  • Μεταφορές, μετακινήσεις βάσει προγράμματος με πολυτελές πούλμαν
  • Εκδρομές , περιηγήσεις όπως στο πρόγραμμα
  • Τοπικός ξεναγός κατά την διάρκεια των ξεναγήσεων
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλος καυσίμων 155€
  • Είσοδοι σε μουσεία, επισκέψιμους χώρους όπου υπάρχουν, φέρυ
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

Πτήσεις προγράμματος:

Ημ/νια

Από

Προς

Αναχώρηση

Άφιξη

Αριθμός Πτήσης

14/02

Αθήνα

Βρυξέλες

08.30

10.50

A3 620

17/02

Βρυξέλες

Αθήνα

16.50

21.00

A3 623

 

Γενικές σημειώσεις εξωτερικού:

  1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
  3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων .
  4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
  5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
  6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
  7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35
  8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check