Skip to main content

Βρυξέλλες - Μπριζ 5, 6 ημέρες Πρωτομαγια, Αγ.Πνευματος 2023 απο 695

Αναχωρήσεις: 29/4, 2/6

 

1η μέρα: Αθήνα - Βρυξέλλες

Πτήση για Βρυξέλλες. Άφιξη και πανοραμική περιήγηση της πρωτεύουσας του Βελγίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα θαυμάσουμε το πολυσύχναστο κέντρο, όμορφες πλατείες, εντυπωσιακά κτίρια, ιστορικά μνημεία, πλακόστρωτες γειτονιές, μεγάλα πάρκα αλλά και υψηλές σύγχρονες κατασκευές που φιλοξενούν υπηρεσίες και Ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα όπως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Βρυξέλλες - Αμβέρσα - Μπριζ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τη Βελγική Φλάνδρα. Θα επισκεφθούμε την Αμβέρσα, σταυροδρόμι των τεχνών και του εμπορίου, δίπλα στον ποταμό Σχέλντε. Θα θαυμάσουμε το λιμάνι, ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, το Δημαρχιακό Μέγαρο, τα πλησίον συντεχνιακά κτίρια, τον Καθεδρικό Ναό και το ιστορικό της κέντρο. Συνεχίζουμε με τη μεσαιωνική Μπριζ. Θα δούμε την κεντρική πλατεία, το Διοικητήριο, τη λίμνη της αγάπης, διάσπαρτους ναούς, το πρώτο νοσοκομείο της Ευρώπης, γέφυρες και παραδοσιακά σπίτια στις όχθες. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στις Βρυξέλλες. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Βρυξέλλες (ελεύθερη μέρα)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στην κεντρική πλατεία Grand Place, με τα όμορφα κτίρια, στην Ευρωπαϊκή γειτονιά «European Quarter», με τις μοντέρνες κατασκευές που φιλοξενούν υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στον εμπορικό πεζόδρομο «Rue Neuve», με τα πλακόστρωτα στενά και τα παραδοσιακά εστιατόρια, μπιραρίες και μπουτίκ σοκολάτας. Απολαύστε μια βόλτα στην «Άνω Πόλη» όπως στην «Αvenue Louise» και την «Boulevard de Waterloo», με τα επώνυμα καταστήματα ή μια επίσκεψη στην πλατεία Sablon ή την Sainte Catherine, με τα γραφικά μαγαζιά. Δοκιμάστε τοπικά εδέσματα και μερικές από τις διάφορες ετικέτες μπίρας που φημίζεται το Βέλγιο.

4η μέρα: Βρυξέλλες - Γάνδη - Λιλ (προαιρετικά)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε στην προαιρετική μας εκδρομή (κόστος 85€). Θα επισκεφθούμε τη Γάνδη και θα περιηγηθούμε στο ιστορικό της κέντρο, όπου θα δούμε τα τρία μεσαιωνικά ορόσημα και τους μεγαλοπρεπείς της πύργους, όπως το επιβλητικό Διοικητήριο, το Ναό του Αγίου Νικολάου και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βονιφάτη. Δίπλα τους η γέφυρα του Αγίου Μιχαήλ με την υπέροχη θέα στο κανάλι και στην προβλήτα του παλιού λιμανιού. Συνεχίζουμε με τη Γαλλική Φλάνδρα και την πανέμορφη Λιλ, το «Παρίσι του Βορρά», διπλά στον ποταμό Deule. Θα θαυμάσουμε τα φλαμανδικά σπίτια, την πλατεία Charles de Gaulle, τα απομεινάρια της ισπανικής κυριαρχίας, επιβλητικά κτίρια αρχιτεκτονικής Haussmann, αλλά και επιρροές Art Nouveau και Art Déco σε κάθε γωνία της πόλης. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στις Βρυξέλλες. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Βρυξέλλες - Αθήνα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση της επιστροφής μας.


Το 6ήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει μια επιπλέον ελεύθερη μέρα.

 

Κόστος κατ’ άτομο

Αναχωρήσεις

Ημέρες

Early booking 1

Early booking 2

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

29/4

5

695€

745€

795€

+175€

645€

2/6

6

745€

795€

845€

+260€

695€

  • Το Early Booking 1 ισχύει για κρατήσεις έως 2 μήνες πριν το ταξίδι για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
  • Το Early Booking 2 ισχύει για κρατήσεις έως 1 μήνα πριν το ταξίδι και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

 Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βρυξέλλες - Αθήνα με πτήσεις της Sky Express
  • 4, 5 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Marivaux Brussels 4* (για την αναχώρηση 29/4), Pentahotel Brussels City Centre 4* (για την αναχώρηση 2/6) ή παρόμοιο
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές, ξεναγήσεις, εκδρομές βάσει προγράμματος
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών

 Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, φόρος διαμονής 235€
  • Εισιτήρια εισόδων
  • Προαιρετική εκδρομή Γάνδη, Λιλ 85€/άτομο
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

Πτήσεις με Sky Express:

Από

Προς

Ώρα αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Αριθμός Πτήσης

Αθήνα

Βρυξέλλες

10:45

13:00

GQ 800

Βρυξέλλες

Αθήνα

14:00

18:00

GQ 801

 

Γενικές σημειώσεις:

  1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  2. Το Early Booking 1 ισχύει για κρατήσεις έως 2 μήνες πριν το ταξίδι για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
  3. Το Early Booking 2 ισχύει για κρατήσεις έως 1 μήνα πριν το ταξίδι και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
  4. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
  5. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
  6. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
  7. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
  8. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
  9. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
  10. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας