Skip to main content

Μπρυζ- Παρίσι Πάσχα 2023! με φόρους 870€

Αναχώρηση 11/04/2023...7 μέρες

Λούβρο - Ντίσνεϊλαντ- Αμβέρσα - Γάνδη

1η ημέρα 11/4/23: Αθήνα | Παρίσι | Μπρυζ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση για το Παρίσι με πτήση της Air France. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το καμάρι της Φλάνδρας, την αρχοντική Μπρυζ. Άφιξη και  ξεκινάμε την περιήγηση της πόλης. Η παραμυθένια όψη της μας κερδίζει αμέσως, Μπαίνοντας στο ιστορικό κέντρο,  ένα Μνηµείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, βλέπουμε τις πιο σημαντικές πλατείες, τη Μπουργκ & τη Μαρκτ,  που θεωρούνται ψυχή & καρδιά της ονειρούπολης, με σημείο αναφοράς το επιβλητικό καμπαναριό Μπελφόρ. Μας συναρπάζει σειρά αξιοθέατων, όπως το 1ο χρηματιστήριο του κόσμου, το πάρκο με τη Λίμνη της Αγάπης, το νοσοκομείο του Α. Ιωάννη (παλαιότερο στην Ευρώπη), η γέφυρα του Α. Βονιφάτιου, οι κήποι του Άρεντς κλπ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Χρόνος για ξεκούραση και το βράδυ ελεύθεροι για μια νυχτερινή βόλτα δίπλα στα κανάλια της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα 12/4/23: Αμβέρσα | Βρυξέλλες | Μπρυζ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Αμβέρσα. Η αφρόκρεμα καλλιτεχνών όπως ο Rubens, ο van Dyck και ο Jordaens, διένυσαν τροχιές εδώ και έδωσαν κληρονομιά μαστοριάς σε πολλά αξιοθέατα όπως ο Καθεδρικός ναός, το δημαρχείο κλπ. Τα περίτεχνα σπίτια των συντεχνιών θα μας εντυπωσιάσουν αμέσως καθώς και ο Οίκος των Κρεοπωλών (Vleeshuis), προχωρημένο μουσείο της πόλης, Συνεχίζουμε τη μέρα μας με την επίσκεψη στη Καρδιά της Ευρώπης, τις Βρυξέλλες, όπου θα θαυμάσουμε από κοντά τη Γκραν Πλας, το ωραιότερο σαλόνι της Ευρώπης όπως λένε. Εκείνο που μας εντυπωσιάζει περισσότερο , είναι το Δημαρχείο της κεντρικής πλατείας της πόλης, με τα αγάλματα και τις τοξωτές στοές, αλλά και ο γοτθικός πύργος 96 μέτρων, το μοναδικό σωζόμενο κτίριο από την καταστροφή του 1695. Δίπλα σε αυτό, ο «Οίκος του Βασιλιά», που σήμερα λειτουργεί ως μουσείο, το «Μέγαρο των αρτοποιών» και το «Παλάτι των Δουκών της Βραβάντης, ένα συγκρότημα παλαιών συντεχνιακών κτιρίων. θα δούμε επίσης το παλάτι, την περιοχή της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, την αψίδα της εκατονταετηρίδος, τον Καθεδρικό ναό,  το μικρό αγαλματάκι Μάνεκεν Πις. Χρόνος στην διάθεση σας για ελαφρύ γεύμα (εξ ιδίων). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Μπρυζ. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα 13/4/23: Γάνδη | Παρίσι |

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για Γάνδη, H παλιά πόλη γύρω απ’ τις όχθες του ποταμού Λις, η μεγαλύτερη περιοχή στο Βέλγιο όπου απαγορεύονται οι μετακινήσεις με αυτοκίνητο, γλίτωσε τους βομβαρδισμούς των παγκοσμίων πολέμων και διατηρεί αναλλοίωτη τη μεσαιωνική της ταυτότητα. Ψηλά κτίρια, μπυραρίες, σοκολατερίες, κάβες με κεριά,  σοκάκια κι ένα σωρό μαγαζάκια με δώρα ενισχύουν το σοκ ομορφιάς μπροστά στα μάτια μας, ενώ το σκηνικό στο κανάλι καθίσταται θεϊκό, όπου η στενή διώρυγα συνδέει την πόλη με τη θάλασσα. Ο Kαθεδρικός Σαν Μπάβο (με τεράστιο καμπαναριό), όπως κι ο γιγαντιαίος ναός Α. Νικολάου, δεσπόζουν στη μεσαιωνική πόλη. Αναχώρηση για Παρίσι όπου με την άφιξη θα κάνουμε την πανοραμική μας περιήγηση στην Πόλη του Φωτός: Τροκαντερό, Πύργος του Άιφελ, Αψίδα του Θριάμβου, Ηλύσια Πεδία, Μεγάλο και Μικρό Παλάτι, Γέφυρα του Αλέξανδρου, Μέγαρο απομάχων, Στρατιωτική Σχολή, Πλατεία Ομονοίας, Γαλλική Εθνοσυνέλευση, Εκκλησία της Μαρίας Μαγδαληνής, Λούβρο, Πον Νεφ, Καρτιέ Λατέν, Σορβόννη, Σαιν Ζερμαίν ντε Πρε. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και χρόνος για ξεκούραση. Για όσους αντέχουν μια βραδινή βόλτα στο Παρίσι για φαγητό ή ποτό είναι σίγουρα μια δελεαστική πρόταση εξόδου. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα 14/4/23:  Παρίσι

Πρωινό στο ξενοδοχείο και η μέρα στην διάθεση σας. Χρόνος ελεύθερος να περπατήσετε την Γαλλική Πρωτεύουσα και να ζήσετε τον παλμό της πόλης της μόδας αφιερώνοντας χρόνο για να κάνετε τα ψώνια σας στα περίφημα πολυκαταστήματα της πόλης όπως Galleries Lafayette, Printemps κλπ. Για όσους προτιμούν να επισκεφθούν μουσεία της πόλης όπως Orsay, Georges Pompidou, η μέρα είναι ελεύθερη να θαυμάσετε αξιόλογες συλλογές έργων τέχνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο διανυκτέρευση.

5η ημέρα 15/4/23:Λούβρο | Μουσείο Αρωμάτων Fragonard| Προαιρετικά Μονμάρτη και κρουαζιέρα στον Σηκουάνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για ξενάγηση από έμπειρη ελληνόφωνη ξεναγό στο περίφημο Μουσείο του Λούβρου, που φιλοξενεί περισσότερα από 35.000 εκθέματα παγκόσμιας κληρονομιάς. Εδώ, μεταξύ άλλων, θα δούμε την Αφροδίτη της Μήλου, τη Νίκη της Σαμοθράκης, τη Μόνα Λίζα κ.λπ.

Τελειώνουμε την σημερινή μας ξενάγηση με το μουσείο αρωμάτων της Fragonard. Στη συνέχεια θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για ψώνια και όσοι επιθυμούν προτείνεται μια ιδιαίτερη βόλτα στο Καρτιέ Λατέν, επίκεντρο των γεγονότων του Μάη του 1968, και στη συνοικία Σεν Ζερμέν, που πήρε το όνομα της από το παλαιότερο μεσαιωνικό Αβαείο της πόλης, για να απολαύσουμε έναν καφέ στα διάσημα “Les Deux Magots” και “Café de Flore”, αγαπημένα στέκια των υπαρξιστών διανοουμένων (Ζαν Πολ Σαρτρ, Σιμόν ντε Μποβουάρ κ.ά.) και τόπο συνάντησης της ελίτ των γραμμάτων και τεχνών (Τζέιμς Τζόις, Έρνεστ Χέμινγουεϊ, Πάμπλο Πικάσο κ.ά.). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

6η ημέρα 16/4/23: Ντίσνεϊλαντ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Ντίσνεϊλαντ, ένα τεράστιο θεματικό πάρκο με ποικίλλων μορφών δραστηριότητες, εμπνευσμένες από τα παραμύθια και τις ταινίες του Γουόλτ Ντίσνεϊ. Επισκεφθείτε τον Πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, ταξιδέψτε στη χώρα του Πίτερ Παν, του Πινόκιο και των Πειρατών της Καραϊβικής, ζήστε την περιπέτεια στην Άγρια Δύση, στο Βουνό των Κεραυνών, περπατήστε στα βήματα του Ιντιάνα Τζόουνς, κάντε μια κρουαζιέρα με ποταμόπλοιο στον Μισισιπή και φωτογραφηθείτε με τους αγαπημένους ήρωες των Μίκι Μάους γιορτάζοντας μαζί τους στη μεγαλειώδη παρέλαση με την οποία κλείνει το πρόγραμμα του πάρκου. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Παρίσι και διανυκτέρευση.

7η ημέρα 17/4/23: Παρίσι | Αθήνα (Πτήση Επιστροφής)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκολ. Πτήση επιστροφής με Air France στις 12:15 για Αθήνα. Άφιξη στις 16:25 στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος γοητευμένοι από την πληθώρα των εντυπώσεων.

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια με πτήσεις Αθήνα - Παρίσι & Παρίσι- Αθήνα με Air France με μία αποσκευή 23 κιλών και μία χειραποσκευή 8 κιλών
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Μπρυζ στο ξενοδοχείο Golden Tulip Hotel de’ Medici 4* με πρωινό
  • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο Παρίσι στο ξενοδοχείο Novotel Paris Porte d’ Orleans 4* με πρωινό
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
  • Έμπειρος αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • ΦΠΑ

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η είσοδος στο Λούβρο (Ενήλικες 35€, παιδιά έως 17 ετών δωρεάν. Υποχρεωτικά ακουστικά για όλους 5€). Υποχρεωτική κράτηση και προπληρωμή εισόδου λίγες μέρες πριν από την επίσκεψη. Σε άλλη περίπτωση δεν υπάρχει δυνατότητα να εξασφαλίσουμε την είσοδό σας με επίσημο ξεναγό στο Μουσείο του Λούβρο
  • Είσοδος στη Disneyland 105€ Ενήλικας & 97€ παιδί κάτω των 11 ετών 
  • Δημοτικοί φόροι πόλεων 4€ στη Μπρύζ ανά άτομο ανά διανυκτέρευση & 2,88 € στο Παρίσι ανά άτομο ανά διανυκτέρευση και πληρώνεται από τον πελάτη με την άφιξή του στο ξενοδοχείο
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κ.λπ.
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά

Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Το πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να τροποποιηθεί αν κριθεί αναγκαίο χωρίς να παραληφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα
  • Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας

 

Πτήσεις με  Air France

11 Απριλίου Αθήνα – Παρίσι AF 1033 06.15 - 08.50 
17 Απριλίου Παρίσι – Αθήνα AF 1832 12.15 - 16.25

 

Τιμή κατ’ άτομο

Τύπος Δωματίου

11/04

7 ημέρες

Δίκλινο / Τρίκλινο

870 €

3ο άτομο παιδί έως 12

830 €

Μονόκλινο

1210 €