Skip to main content

ΒΕΛΓΙΟ - ΦΛΑΝΔΡΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

ΒΕΛΓΙΟ - ΦΛΑΝΔΡΑ
6 ημέρες         5 + 1 ΔΩΡΟ

τιμοκαταλογος

1η ημέρα ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

2η ημέρα   ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ (202χλμ.)

Πρόγευμα και ακολουθεί μια πανοραμική περιήγηση της πόλης όπου θα δούμε τα παραδοσιακά κτίσματα του 17ου αιώνα, το σπίτι του Ρέμπραντ, το Εθνικό Μουσείο, την κεντρική πλατεία Νταμ, το Βασιλικό Ανάκτορο και το Δημαρχείο. Στη συνέχεια αναχωρούμε για τις Βρυξέλλες. Άφιξη. Στην πανοραμική περιήγηση που θα ακολουθήσει θα δούμε την περίφημη Γκραν Πλας, το Δικαστικό Μέγαρο, το άγαλμα σύμβολο Μανεκέν Πις και τα υπερσύγχρονα κτίρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Πολεμικό Μουσείο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο στη διάθεση σας.

3η ημέρα    ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΓΑΝΔΗ - ΜΠΡΥΖ

Πρόγευμα και αναχώρηση για τις δύο από τις ωραιότερες πόλεις του Βελγίου. Πρώτος μας σταθμός η Γάνδη. Θα δούμε το κάστρο των ιπποτών και θα σας γνωρίσουμε την πόλη που υπήρξε κατά τον μεσαίωνα ένα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης . Επόμενος σταθμός σας η μεσαιωνική πόλη Μπρυζ, όπου στην περιήγηση της θα δούμε το Ναό της Παναγίας, την πολυφωτογραφημένη γέφυρα του Αγίου Βονιφάτιου, το πρώτο Χρηματιστήριο στον κόσμο και το ιστορικό κέντρο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχέιο.

4η ημέρα   ΜΠΡΥΖ

Πρόγευμα. Ημέρα ελεύθερη στη διάθεση σας . Η Μπριζ είναι σημαντικό λιμάνι της χώρας (συνδέεται μέσω καναλιών με τη Ζεεμπρίγκε) και σιδηροδρομικός κόμβος. Είναι διεθνώς γνωστή για τη υφαντουργική βιομηχανία της και κυρίως για την κατασκευή παραδοσιακών δαντελών.

5η ημέρα   ΜΠΡΥΖ – ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ – ΧΑΓΗ

Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος και αργότερα αναχώρηση για το Ρότερνταμ, μεγάλο λιμάνι και εμπορική πόλη που διατρέχει ο ποταμός Maas. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε  τη Χάγη, τη διοικητική πρωτεύουσα της χώρας και έδρα της κυβέρνησης και της Βασιλικής Οικογένειας, όπου μεταξύ άλλων θα γνωρίσουμε το Παλάτι, τις κεντρικές πλατείες, το φημισμένο κτίριο του ∆ιεθνούς ∆ικαστηρίου, το ιστορικό σπίτι των Ιπποτών.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα   ΜΠΡΥΖ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Πρόγευμα. Αργότερα μεταφορά στο αεροδρόμιο του Αμστερνατμ για την πτήση της επιστροφής.

 τιμοκαταλογος

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής.
  • Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια εξωτερικού.
  • Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*.
  • Πρωινό, καθημερινά.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται.
  • Έμπειρος Αρχηγός –Συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς – αρχαιολογικούς χώρους, πάρκα, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.