Skip to main content

ΠΑΡΙΣΙ 7+1ημέρα δώρο Βρυξέλλες 50plus ΜΑΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ (2)

ΠΑΡΙΣΙ 7+1ημέρα δώρο Βρυξέλλες
(δώρο η ξενάγηση στις Βρυξέλλες)
Βρυξέλλες * Λούβρο * Βερσαλλίες * EuroDisney ή ValD’Europ * (Κρουαζιέρα στο Σηκουάνα – Νορμανδικές Ακτές) * Κάστρο Chantilly * Βρυξέλλες

Aναχωρήσεις: 13/5, 20/5, 27/5, 10/6, 17/6, 24/6


Τιμή κατ’ άτομο
Σε δίκλινο δωμάτιο€ 595
Επιβάρυνση μονόκλινου € 220
Επίναυλος καυσίμων € 50

 

1η ημέρα: Βρυξέλλες - Παρίσι – Περιήγηση Πόλης (262χλμ)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τις Βρυξέλλες. Άφιξη και αναχώρηση για την πόλη του Φωτός, το Παρίσι. Με την άφιξή μας θα ξεκινήσεις η πανοραμική περιήγησή μας. Θα ξεκινήσουμε από το κέντρο του Παρισιού, τον πύργο του Άιφελ, θα δούμε την αψίδα του Θριάμβου, το Τροκαντερό, την λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, την πλατεία της Ομόνοιας, την εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής, την Όπερα, τις πυραμίδες του Λούβρο, το Δικαστικό Μέγαρο, την πλατεία Σατλέ, την γέφυρα του Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο, τη Παναγία των Παρισίων, το Πάνθεον, το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, τους κήπους του Λουξεμβούργου, τη Σχολή Καλών Τεχνών, τη Σαν Ζερμαίν ντε Πρε, με τα ξακουστά καφέ και το Μέγαρο των Απομάχων. Στη συνέχεια, μεταφορά και checkin στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας.

2η ημέρα: Παρίσι – Κρουαζιέρα στον Σηκουάνα (προαιρετικά) – Περίπατος στη Μονμάρτη

Μια ολόκληρη ημέρα έχετε στη διάθεσή σας, στην πανέμορφη πόλη, για να τη διαθέσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Το απόγευμα, μπορείτε να κάνετε μια προαιρετική κρουαζιέρα στο Σηκουάνα με τα περίφημα Μπατώ μους περνώντας από περιοχές πλούσιες σε πολιτιστική και ιστορική σημασία. Αργότερα θα συνεχίσουμε με μια βραδινή πεζοπορία στον πανέμορφο λόφο της Μονμάρτης.

3η ημέρα: Παρίσι – Μουσείο του Λούβρου – Ανάκτορα των Βερσαλλιών

Σήμερα θα σας φιλοξενήσουμε στο περίφημο μουσείο του Λούβρου, στο οποίο εξέχουσα θέση κατέχουν η Τζοκόντα του Nτα Bίντσι, η Αφροδίτη της Μήλου και η Νίκη της Σαμοθράκης. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τα περίχωρα του Παρισιού καθώς η εκδρομή που ακολουθεί, θα μας φέρει στις όμορφες Βερσαλλίες. Εδώ θα έχετε χρόνο ελεύθερο για να φωτογραφήσετε τους κήπους του Λουδοβίκου και να επισκεφθείτε –προαιρετικά- τους εσωτερικούς χώρους των ανακτόρων ή να κάνετε μία βόλτα στη μικρή ομώνυμη πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η ημέρα: Παρίσι – Εκδρομή στις Νορμανδικές Ακτές (προαιρετικά) (400χλμ)

Σήμερα έχουμε σχεδιάσει μια όμορφη προαιρετική εκδρομή στις Νορμανδικές Ακτές. Πρώτος σταθμός μας η κοσμοπολίτικη Deauville και η δίδυμη Τrouville. Η Deauville, διάσημο θέρετρο, διαθέτει την πιο κοντινή παραλία στο Παρίσι, και μάλιστα με αέρα Κυανής Ακτής. Μία περιοχή που αξίζει κανείς να περπατήσει ανάμεσα στα αριστοκρατικά καφέ, τα εμπορικά μαγαζιά πολυτελείας και τα επιβλητικά ξενοδοχεία ή ακόμα και να δοκιμάσει την τύχη του στο πολυσύχναστο καζίνο. Στη συνέχεια θα έλθουμε στη γραφική Ηοnfleur. Εδώ ο χρόνος έχει σταματήσει στην εποχή που οι ιμπρεσιονιστές ζωγράφοι απαθανάτιζαν το κεντρικό λιμανάκι και την αμφιθεατρικά κτισμένη πόλη. Αργά το απόγευμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας.

5η ημέρα: Παρίσι – EuroDisney ή Επίσκεψη στο ValD’ Europe

Αναχώρηση για την παραμυθένια EuroDisney, ένα μοναδικό πόλο έλξης των επισκεπτών. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε την πιο φαντασμαγορική μέρα των διακοπών μας. H θεαματικότητα του πάρκου θα μας δώσει ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Στην πόλη του ονείρου αρχίστε αμέσως να παίρνετε μέρος στη φαντασία και στην περιπέτεια. Επισκεφθείτε το Κάστρο της Κοιμωμένης Βασιλοπούλας, κάνετε ένα «ταξίδι στο σύμπαν» με την ιπτάμενη μηχανή του Λεονάρντο ντα Βίντσι στο “Orbitron”, χαιρετίστε τους ήρωες του ΝτίσνεΪ και τελειώστε με μια κρουαζιέρα στα ποτάμια της Άγριας Δύσης στο “Frontierland”. Για όσους από τους ταξιδιώτες μας δεν επιθυμούν να επισκεφθούν την EuroDisney μπορούν να επιλέξουν να επισκεφθούν το εκπληκτικό εμπορικό κέντρο ValD’ Europe, το οποίο θα σας προσφέρει ευκαιρίες για ποιοτικές αγορές, σε μοναδικές τιμές.

6η ημέρα: Παρίσι – Εκδρομή στo ΚάστρoChantilly (60χλμ.)

Σήμερα έχετε την μοναδική ευκαιρία να επισκεφθείτε το περίφημο Σατό Ντε Σαντιγί. Στο κέντρο μιας ρομαντικής τάφρου μέσα στην καρδιά του δάσους, ο πύργος της Σαντιγί είναι από τους πιο όμορφους που βρίσκονται στα περίχωρα του Παρισιού. Καταστράφηκε κατά την Επανάσταση, αλλά αναστηλώθηκε, και σήμερα στεγάζει το Μουσείο Κοντέ, με την συλλογή έργων τέχνης του 19ου αιώνα, του Δούκα ντ’ Ομάλ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

7η ημέρα: Παρίσι – Βρυξέλλες

Πρωινό και αναχώρηση για τις Βρυξέλλες. Άφιξη και γνωριμία με την πόλη. Στην περιήγησή μας θα δούμε μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα αξιοθέατα, όπως η GrandePlace, το Atomium, το μόλις 60 εκατοστά MonnekenPis, τα κτίρια σε στυλ Αρτ Νουβό, τα ανάκτορα κ.ά. Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο για αγορές και προαιρετικής επισκέψεις.

8η ημέρα: Βρυξέλλες - Πτήση Επιστροφής

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα που θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας.  

Τιμή κατ’ άτομο
Σε δίκλινο δωμάτιο€ 595
Επιβάρυνση μονόκλινου € 220
Επίναυλος καυσίμων € 50

Περιλαμβάνονται:

      Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής.

      Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του εξωτερικού.

      Διαμονή σε ξενοδοχεία 3*, 4* (περιφερειακά).

      Πρωινό και ένα δείπνο καθημερινά.

      Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν.

      Περιήγηση στο Παρίσι,

      Ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου (ελληνική πτέρυγα).

      Εκδρομή στο ανάκτορο των Βερσαλλιών.

      Βραδινή βόλτα στη Μονμάρτη

      Εκδρομή στo ΚάστρoChantilly.

      Εκδρομή στη Euro Disney.

      Έλληνας συνοδός – αρχηγός.

     Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

      Φόροι αεροδρομίων.

      Ταξιδιωτικά έντυπα.

      Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

      Επίναυλος καυσίμων € 50.

     Ποτά, αναψυκτικά, έξτρα γεύματα, φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.

     Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς – αρχαιολογικούς χώρους, θεματικά πάρκα και γενικά όπου απαιτείται.

      Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.  


Σημειώσεις:

     Tο πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα, ανάλογα με τις ώρες των πτήσεων.

      Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις, ψυχαγωγικά προγράμματα και η φορά του ταξιδιού είναι ενδεικτικές και ανάλογα με τις πτήσεις σας, δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.  

      Οι πτήσεις μπορεί να γίνουν προς / από Άμστερνταμ με ανάλογη τροποποίηση του προγράμματος.

    Σε ορισμένες αναχωρήσεις, λόγω των πτήσεων, η περιήγηση στο Παρίσι γίνεται την 2η ημέρα. (Παρακαλούμε ζητήστε πληροφορίες των πτήσεων με την εγγραφή σας).