Skip to main content

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ για όλους....! με φόρους 395€

4 & 5 ημέρες 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ :

κάθε Παρασκευή (4ημ) & κάθε Δευτέρα (5ημ)

από 17/06/2022 έως 02/09/2022

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ημέρα: Αθήνα - Βουδαπέστη– ξενάγηση πόλης 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση για την πρωτεύουσα των Μαγυάρων. Άφιξη και ακολουθεί η ξενάγηση της πόλης, όπου θα περιηγηθούμε στα αξιοθέατα της πόλης, την Πλατεία Ηρώων, την λεωφόρο Αντράσσυ, την Όπερα, το Κοινοβούλιο (εξωτερικά), το Δούναβη με τις όμορφες γέφυρες, το Νησί της Μαργαρίτας, τον Πύργο των Ψαράδων και τον Λόφο του Γκέλλερτ. Υπόλοιπο της ημέρας στη διάθεσή σας, να κάνετε τη βόλτα σας στην περίφημη Vaci Utca, να δοκιμάσετε τοπικά γλυκίσματα και να χαλαρώσετε πίνοντας τον καφέ σας στα φημισμένα Καφέ Gerbeaud & New York. Κυριότερο σημείο της Βουδαπέστης είναι η πλατεία Vörösmarty στην καρδιά της πόλης στο τέλος της Váci utca. Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Βουδαπέστη

Πρωινό και η ημέρα στη διάθεση σας. Για το βράδυ, σας προτείνουμε να περάσετε μια όμορφη νύχτα με τσιγγάνικα βιολιά, τοπική κουζίνα & αίμα του Ταύρου! Διανυκτέρευση.  

3η ημέρα: Βουδαπέστη – Προαιρετική εκδρομή στα Παραδουνάβια Χωριά

Πρόγευμα. Προαιρετικά (έξοδα ατομικά) αναχώρηση για την όμορφη διαδρομή στην Καμπή του Δούναβη. Πρώτος σταθμός το χωριό των καλλιτεχνών, ο Αγ. Ανδρέας, με τα γραφικά σοκάκια και τα όμορφα τουριστικά καταστήματα, η περιοχή φημίζεται για τα καλά κρασιά. Συνεχίζουμε για το Βίσσεγκραντ, το ιστορικό αξιοθέατο της μαγευτικής Καμπής του Δούναβη. Από το άλλοτε λαμπρό και φημισμένο ανά την Ευρώπη βασιλικό ανάκτορο του, σώζονται μόνο λίγα ερείπια, η αναγεννησιακού ρυθμού επίσημη αυλή υποδοχής αναστηλώθηκε με βάση τα παλιά σχέδια. Στη συνεχεία χρόνος για προαιρετικό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Ακολουθεί βόλτα στην πρώτη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το Έστεργκομ. Θα διασχίσουμε τη γέφυρα που ενώνει τις δύο όχθες του Δούναβη, την Ουγγαρία με την Σλοβακία για να περάσουμε στην πόλη Στούροβο της Σλοβακίας από όπου θα απολαύσουμε το θέαμα που προσφέρει ο Δούναβης και θα εντυπωσιαστούμε από τον ο Άγιος Στέφανος φωτισμένος στον απέναντι λόφο της Ουγγαρίας. Επιστροφή το απόγευμα στη Βουδαπέστη. Για το βράδυ σας προτείνουμε μία κρουαζιέρα στα νερά του Δούναβη, η εικόνα της φωταγωγημένης  πόλης είναι πράγματι μαγική! Διανυκτέρευση.

4η  ημέρα: Βουδαπέστη- Αθήνα 

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα. Οι αναμνήσεις από την πανέμορφη «Κόρη του Δούναβη» θα συνοδέψουν το ταξίδι της επιστροφής μας.

Για όσους επιλέξουν το 5ήμερο πρόγραμμα

4η  ημέρα: Βουδαπέστη 

Πρωινό και ολόκληρη η μέρα είναι σήμερα στη διάθεσή σας. Σας προτείνουμε να συμβουλευθείτε τις προτάσεις του τοπικού ξεναγού σας. Περιδιαβείτε στα σοκάκια της παλιάς πόλης που μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή η στην πολύβουη πλευρά της πόλης την Πέστη. Είναι επίσης θαυμάσια ευκαιρία για χαλάρωση στα περίφημα ιαματικά νερά σε κάποιο από τα δημόσια λουτρά της πόλης, όπως στο ιστορικό ξενοδοχείο Gellert στην πλευρά της Βούδας. Μία επίσκεψη στη Σκεπαστή Αγορά που αποτελεί μέρος από την καθημερινή ζωή των Ούγγρων, θα σας γεμίσει αρώματα και τοπικό χρώμα, ευκαιρία να αγοράσετε το περίφημο ουγγαρέζικο σαλάμι, τα τοπικά ποτά Ούνικουμ και Παλίνκα, καθώς και τα ονομαστά τους κρασιά. Για το βράδυ σας προτείνουμε να κάνετε τη βόλτα σας, δίπλα στο Δούναβη. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Βουδαπέστη - Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα. Οι αναμνήσεις από την πανέμορφη «Κόρη του Δούναβη» θα συνοδέψουν το ταξίδι της επιστροφής μας.

 

Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη για την καλύτερη εκτέλεση της εκδρομής.

 

Τιμή συμμετοχής κατ΄ άτομο:

 

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχεία

Δίκλινο

Επιβάρυνση μονοκλίνου

Παιδί 2 έως

12 ετών
(extra bed)

 

4-ήμερο

κάθε Παρασκευή

 

IMPULSO FASHION HOTEL 4*

ATRIUM FASHION HOTEL 4*΄

ή παρόμοια

395€

95€

 

Rate on request

5-ήμερο
κάθε Δευτέρα

 

IMPULSO FASHION HOTEL 4*

ATRIUM FASHION HOTEL 4*

ή παρόμοια

435€

130€

Rate on request

 

Οι τιμές ισχύουν εκτός υψηλών περιόδων - εκθέσεων & αργιών και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βουδαπέστη-Αθήνα, με πτήσεις της Wizzair
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμου
  • Χειραποσκευή-τσάντα πλάτης έως 10 κιλών, διαστάσεων 40 x 30 x 20 εκ
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό καθημερινά
  • Ξενάγηση στη Βουδαπέστη με τοπικό ελληνόφωνο ξεναγό
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στη Βουδαπέστη
  • Ενημερωτικά έντυπα, χάρτες
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
  • Είσοδοι σε επισκεπτόμενους χώρους, μουσεία
  • Κόστος παραδοτέας αποσκευής 20 κιλών ανά άτομο 65€. Ενημερώστε μας με την κράτηση σας.

Σημειώσεις :

  • Οι αναχωρήσεις πραγματοποιούνται με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων.
  • Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις τουλάχιστον 30 ημέρες πριν την αναχώρηση. Το αεροπορικό εισιτήριο έχει κοστολογηθεί με μέγιστο κόστος 150€.
  • Η μεταφορά υγρών στην καμπίνα των επιβατών επιτρέπεται μόνο μέσα σε δοχείο(α) μέγιστης χωρητικότητας 100ml, τοποθετημένα μέσα σε διάφανη, επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα 1 λίτρου και διαστάσεων 20 x 20 εκ. Η αποσκευή σας θα ελεγχθεί στο αεροδρόμιο.