Skip to main content

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΡΑΓΑ Πρωτοχρονιά 2018 από 495,00

EARLY BOOKING!
6ημέρες
Aναχώρηση:  28 Δεκεμβρίου ΄17    

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΠΡΑΓΑ

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για τη πρωτεύουσα της Σλοβακίας τη Μπρατισλάβα. Άφιξη επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη παραμυθένια Πράγα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος στη διάθεση σας για μία πρώτη γνωριμία με την Πόλη.  

2η μέρα: ΠΡΑΓΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στην πρωινή περιήγηση της πόλης θα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο κάστρο της Ευρώπης την Καστρούπολη Χρατσάνι, που απλώνεται πάνω στο βράχο της Μάλα Στράνα, με τον επιβλητικό Ναό του Αγίου Βίτου. Θα κατηφορίσουμε στη γειτονιά των Αλχημιστών όπου βρίσκεται και το σπίτι που του Φράνγκ Κάφκα και θα περιπλανηθούμε στα μεσαιωνικά στενά της πόλης για να δούμε τον Πύργο της Πυρίτιδας, το Δημαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και την πέτρινη γέφυρα του Κάρολου. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα:   ΠΡΑΓΑ – ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ  

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την όμορφη λουτρόπολη το Κάρλοβυ Βάρυ, διάσημο για τις ιαματικές πηγές του, με μοναδικές στον κόσμο ιδιότητες . Τον 14ο αιώνα ονομάστηκε «Βασιλική Πόλη» απ΄ τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, τεχνών και πολιτικής, όπως ο Τσάρος Πέτρος 1ος , ο Γκαίτε, ο Μπετόβεν, ο Μπάχ και ο Μάρξ. Περιήγηση πόλης και χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας . Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΠΡΑΓΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώργηση για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας την πανέμορφη Βουδαπέστη. Άφιξη νωρίς το απόγευμα στη Βουδαπέστη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος στη διάθεση σας για να κάνετε τη βόλτα σας στην οδό Βάτσι Ούτσα με τα ωραία καταστήματα και την μοντέρνα πλατεία Μαρτινέλι ή την πλατεία Βαροσμάρτι με το περίφημο καφέ Ζερμπό. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση πόλης. Πανέμορφη, φιλόξενη και «ακουμπισμένη» στις όχθες του Δούναβη, δεξιά η Βούδα κτισμένη πάνω σε χαμηλούς λόφους και αριστερά η Πέστη απλωμένη σε πεδιάδα. Οκτώ θαυμαστές γέφυρες συνδέουν τούτα τα δύο κομμάτια, πού εδώ και περίπου 100 χρόνια έχουν ενωθεί σε μία πόλη. Θα δούμε το εντυπωσιακό κτίριο του Κοινοβουλίου, τη Πλατεία Ηρώων, τη Γέφυρα των Αλυσίδων, την υπέροχή εκκλησία του Αγ. Ματθαίου, το Πύργο των Ψαράδων που είναι το σύμβολο της πόλη και τον λόφο Γκέλερτ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Για το βράδυ σας προτείνουμε να διασκεδάσετε σε τοπική ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ  – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την Μπρατισλάβα, με τη παλιά πόλη Στάρε Μέστο που ταξιδεύει τους επισκέπτες μερικούς αιώνες στο παρελθόν, καθώς περπατούν στους λιθόστρωτους δρόμους, θαυμάζουν τη μπαρόκ αρχιτεκτονική, και χαλαρώνουν σε καφετέριες και εστιατόρια. Σε μικρή απόσταση από την παλιά πόλη, θα δούμε ακόμα σημαντικά αξιοθέατα, όπως το κάστρο Χράντ του 15ου αιώνα που φιλοξενεί το Μουσεία Ιστορίας και Μουσικής, το Εθνικό Θέατρο και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Σλοβακίας καθώς και την Εθνική Πινακοθήκη που στεγάζεται σε ένα ανάκτορο του 18ου αιώνα. Χρόνος ελεύθερος ως την ώρα που θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας.

                                                                    Early booking             
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο                 495   €                545€
Τιμή κατ’ άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο             645 €                 695€
Παιδικό ( μέχρι 12 ετών)                                   435 €                 435€
Φόροι αεροδρομίου & επίναυλος καυσίμων   150   €               150€

Σημειώσεις :

  • To Early booking ισχύει μέχρι 06 Νοεμβρίου ’17
  • Οι παιδικές τιμές είναι για παιδιά μέχρι 12 ετών με διαμονή στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες.

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Μπρατισλάβα – Αθήνα με ναυλωμένη πτήση.
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4. ( Grand hotel Hungarian Budapest,Hotel Duo Prague ήπαρόμοια).  
  • Πρωινό μπουφέ και ένα γεύμα καθημερινά (Ημιδιατροφή).
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Ελληνόφωνοι τοπικοί ξεναγοί στην Βουδαπέστη και Πράγα.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται,       ότι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Gobox (15€ ).

ΠΤΗΣΕΙΣ

  • Αναχώρηση : Go2Sky Αθήνα – Μπρατισλάβα  05.00   07.15
  • Επιστροφή    : Go2Sky Μπρατισλάβα – Αθήνα  23.20   03.00

Σημειώσεις :

  • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.