Skip to main content

Βόρειο Σέλας (Aurora Borealis) – Από την Ισλανδία απομονωμένοι στο εθνικό πάρκο Σκάφταφελ | Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά 2023 Διάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ από 2745

Αναχωρήσεις: 21/12, 28/12

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – πτήση για ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Δανίας, την Κοπεγχάγη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για να κάνουμε τις βόλτες μας στη γοητευτική και… φωτογενή Κοπεγχάγη. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – πτήση για ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΜΠΛΕ ΛΙΜΝΗ (ιαματικό μπάνιο) – ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΡΕΪΚΙΑΝΕΣ – ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

Μετάβαση στο αεροδρόμιο και πρωινή πτήση για την πρωτεύουσα της Ισλανδίας και τη βορειό­τερη πρωτεύουσα της Ευρώπης, το Ρέικιαβικ.

Με την άφιξή μας στο διεθνές αεροδρόμιο του Κέφλαβικ, αναχωρούμε οδικώς για την περίφημη Μπλε Λίμνη (Blue Lagoon), ένα εκπληκτικό μνημείο της φύσης που μόνο από κοντά μπορείς να αντιληφθείς! Πρόκειται για ένα γεωθερμικό σπα με γαλακτώδη γαλάζια νερά - που διατηρούν σταθερή θερμοκρασία 37-39º C - και αποτελεί ίσως το πιο δημοφιλές αξιοθέατο στην Ισλανδία. Εκεί θα απολαύσουμε ένα ζεστό ιαματικό μπάνιο μέσα σε ένα απόκοσμο τοπίο, που το δημιουργούν οι αντιθέσεις των καταγάλανων υδάτων με τους σεληνιακούς σχηματισμούς της λάβας.

Στη συνέχεια πάμε να εξερευνήσουμε τη χερσόνησο Ρεϊκιάνες (Reykjanes), στα νότια του νησιού. Το ηφαιστειακό αποτύπωμα της περιοχής είναι ιδιαίτερα έντονο, με τη λάβα και το χιόνι να έχουν σμιλέψει το ασύλληπτο τοπίο της χερσονήσου. Στην περιήγησή μας θα θαυμάσουμε το βουνό Βαλαχνούκουρ, ενώ από την ακτή θα δούμε το νησί Έλντεϊ που φιλοξενεί χιλιάδες πουλιά. Η διαδρομή που ακολουθούμε θα μας φέρει στον φάρο της Ρεϊκιάνες, που είναι ο παλαιότερος της χώρας, καθώς και στις θερμές πηγές στο Γκούνχουβερ.

Θα δούμε ακόμα την περίφημη γέφυρα που ενώνει δύο ηπείρους (πάνω από το σημείο όπου συναντώνται οι τεκτονικές πλάκες Αμερικής και Ευρασίας) στο Σάντβικ, στο νοτιοδυτικό άκρο της χερσονήσου. Θα συνεχίσουμε στην πολύχρωμη γεωθερμική περιοχή Σέλτουν με την Πράσινη Λίμνη, και στους γραφικούς λόφους στο Κρίσουβικουρμπεργκ που θεωρούνται οι πιο όμορφοι της Ισλανδίας και προσελκύουν κάθε χρόνο χιλιάδες πουλιά για αναπαραγωγή. Θα δούμε τη «θαυματουργή» εκκλησία Στράντακιρκγια του 12ου αι. και πριν φτάσουμε στο Ρέικιαβικ, θα περάσουμε και από τον παλιό αλιευτικό σταθμό Σέλατανγκαρ, ένα κρυμμένο διαμάντι της Ισλανδίας, καθώς και από την πόλη Gardur, που αποτελεί σημαντικό αλιευτικό κέντρο. Άφιξη στο Ρέικιαβικ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΘΙΝΓΚΒΕΛΙΡ – ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΚΕΪΖΕΡ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΓΚΟΥΛΦΟΣ – ΣΚΑΦΤΑΦΕΛ (ΚΥΝΗΓΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΕΛΑΟΣ)

Όταν η ανθρώπινη δόμηση και ό,τι αποκαλούμε «πολιτισμό» χαθεί πίσω μας, θα συνειδητοποιήσουμε πόσο μικροί είμα­στε μπροστά στην απεραντοσύνη και τη δύναμη της φύσης.

Σήμερα το πρωί λοιπόν, μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε από το Ρέικιαβικ και ξεκινάμε για το λεγόμενο Golden Circle Tour, όπου θα δούμε τρία από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα της Ισλανδίας.

Ερχόμαστε πρώτα στο Εθνικό Πάρκο Θίνγκβελιρ (Þingvellir National Park), που γεωγραφικά το­ποθετείται ακριβώς στο σημείο όπου συναντώνται η βο­ρειοαμερικανική τεκτονική πλάκα με την ευρασιατική. Καθώς οι δύο πλάκες συναντώνται, χτυπά συνεχώς η μία πάνω στην άλλη, με το αποτέλεσμα να είναι εμφανές στη γεωμορ­φία του τοπίου. Η περιοχή είναι ωστόσο σημαντική και για κάτι ακόμα, καθώς εδώ άρχισε να γράφεται η κοινοβουλευ­τική Ιστορία της Ευρώπης: στο Θίνγκβελιρ λειτούργησε το πρώτο κοινοβούλιο στην ευρωπαϊκή ήπειρο, το αποκαλού­μενο Αλθίνγκι (κοινοβούλιο με τη μορφή που το αναγνωρί­ζουμε σήμερα), το μακρινό 930 μ.Χ. Πρόκειται για τη λεγόμενη και μεσαιω­νική βουλή των Ισλανδών, για την οποία οι ντόπιοι περηφανεύονται ότι εί­ναι η αρχαιότερη δημοκρατικά εκλεγμένη εθνοσυνέλευση στην Ευρώπη.

Στην ευρύτερη γεωθερμική περιοχή του Πάρ­κου θα δούμε επίσης πολλά από τα περίφημα γκέιζερ: ένα από τα πιο ενεργά εδώ είναι το λεγόμενο Στρόκκουρ, που κάθε 6 με 10 λεπτά πετά με ένταση ψηλά στον αέρα πίδακες, όχι απλά θερμού αλλά βραστού νερού! Η περιοχή άλλω­στε εδώ λέγεται Γκέιζερ, από την οποία πήραν παγκοσμίως το διεθνές όνομά τους οι θερμοπίδακες (γκέιζερ).

Ολοκλη­ρώνουμε την περιήγησή μας με επίσκεψη στους «χρυσούς καταρράκτες» Γκούλφος (Gullfoss), έναν μεγαλοπρεπή όγκο νερού που χύνεται από ύψος 30 μέτρων βαθιά στα έγκατα μίας σπηλιάς. Λέγεται ότι ο αγρότης που είχε παλιά τα χω­ράφια γύρω από τον καταρράκτη, έριξε στη ροή των νερών όλες του τις οικονομίες σε χρυσά νομίσματα, για να μην τα χαρεί κανένας κληρονόμος του.

Η ημέρα μας ολοκληρώνεται με την άφιξή μας στο ξενοδο­χείο μας, στην περιοχή του Σκάφταφελ. Το βράδυ θα εξορμή­σουμε στην περιοχή για να «κυνηγήσουμε» το Βόρειο Σέλας, ελπίζοντας πως θα είμαστε τυχεροί για να δούμε ένα από τα πιο συναρπαστικά φυσικά υπερθεάματα στον πλανήτη! Ε­πιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΣΚΑΦΤΑΦΕΛ – ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΚΑΦΤΑΦΕΛ – ΠΑΓΕΤΩΔΗΣ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΟΚΟΥΛΣΑΡΛΟΝ – ΠΑΡΚΟ ΒΑΤΝΑΓΙΕΚΙΛ – ΣΚΑΦΤΑΦΕΛ

Η υπέροχη διαδρομή σήμερα μας φέρνει στο Εθνικό Πάρκο Σκάφταφελ, στην ευρύτερη περιοχή του Βατναγιέκιλ (γενικά θεωρείται τμήμα του), όπου θα περιηγηθούμε σε ένα σκηνικό εκπληκτι­κής φυσικής ομορφιάς. Μονοπάτια που διασχίζουν δάση, καταρράκτες, μαύρες αμμουδιές, βουνά και παγετώνες συνθέτουν ένα τοπίο μοναδικό. Θα πλησιάσουμε τον παγετώνα Skaftafellsjökull, περπατώντας μέχρι το σημείο απ’ όπου θα θαυμάσουμε την απόκοσμη θέα.

Συνεχίζουμε δυτικότερα, στην περιοχή της παγετωνικής λί­μνης Γιόκουλσαρλον. Θα δούμε ατελείωτες επίπεδες εκτάσεις δίπλα στη θάλασσα, που προέκυψαν από τη διασπορά υλι­κών υπο-παγετωνικών εκρήξεων. Όταν τα μεγάλα ενεργά η­φαίστεια της χώρας είναι καλυμμένα από πολλά στρώματα χιονιού και πάγου, οι εκρήξεις τους δεν μπορούν να είναι προς τον ουρανό, αλλά δημιουργούνται μεγάλα ηπειρωτικά τσουνάμι, που σαρώνουν όλες τις πλαγιές μέχρι να φτάσουν στη θάλασσα...

Η δύναμη της φύσης μέσω του ηφαιστεια­κού υπεδάφους, έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια της στις ακτές του νησιού, που μοιάζουν με ειδυλλιακές αμμουδερές παραλίες, αλλά είναι προϊόντα ηφαιστειακής δραστηριότητας του όχι και τόσο μακρινού παρελθόντος. Η λιμνοθάλασσα αναπτύχθηκε πριν από περίπου 60 χρόνια με μια συνεχή δια­δικασία παγόβουνου που πέφτει από τη γλώσσα του παγε­τώνα Breidamerkurjökull. Τα παγόβουνα θαυμάζονται σε δύο χρώματα, έναν τύπο λευκού γάλακτος, ενώ ο άλλος τύπος έχει λαμπρό μπλε χρώμα με ένα μαγικό παιχνίδι φώτων και κρυστάλλων πάγου. Η λιμνοθάλασσα είναι γεμάτη από ψά­ρια που προέρχονται από τη θάλασσα με παλίρροιες.

Από εδώ θα επισκεφθούμε σπηλιά πάγου (Ice Cave) στο εθνικό πάρκο Vatnajökull (καιρού και συνθηκών επιτρεπόντων), μία από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που μπορεί κανείς να ζήσει στην Ισλανδία. Θα απολαύσουμε μια περιήγηση στα σπλάχνα του παγετώνα Vatnajökull, του μεγαλύτερου παγετώνα της ευρωπαϊκής η­πείρου! Πέρα από μία αξέχαστη εμπειρία που ο χρόνος δεν θα μπορέσει να σβήσει όσα χρόνια κι αν περάσουν, η περι­ήγηση είναι μία απίθανη ευκαιρία και για όσους θέλουν να τραβήξουν εξαιρετικές φωτογραφίες! Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Σημείωση 1: Η επίσκεψη στη σπηλιά πάγου ενδέχεται να μην πραγματοποιηθεί λόγω ημέρας (παραμονή Πρωτοχρονιάς). Σε αυτή την περίπτωση, θα αντικατασταθεί από άλλη εκ­δρομή.

Σημείωση 2: Στην αναχώρηση 21/12, το παγωμένο σπήλαιο στο εθνικό πάρκο Vatnajökull αντικαθίσταται από το παγωμένο σπήλαιο κάτω από το ηφαίστειο Κάτλα, στον παγετώνα Μύρδαλσγιοκουλ (Mýrdalsjökull).

 

5η ημέρα: ΣΚΑΦΤΑΦΕΛ – ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΣΕΪΓΙΑΛΑΝΤΦΟΣ & ΣΚΟΓΚΑΦΟΣ – ΧΕΛΛΑ (ΚΥΝΗΓΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΕΛΑΟΣ)

Συνεχίζουμε την εξερεύνηση του νότιου τμήματος της Ισλανδίας, ακολουθώντας μία διαδρομή που θα μας αποκαλύψει εντυπωσιακούς παγετώνες, ηφαίστεια και καταρράκτες.

Θα σταματήσουμε στην καταπληκτική παραλία της μαύρης άμμου Reynisfjara, με τους μοναδικούς πολυεδρικούς βραχώδεις βασαλτικούς σχηματισμούς Reynisdrangar. Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες στην Ισλανδία. Μια απέραντη ακτή με σκουρό­χρωμα βότσαλα και άμμο, φτιαγμένη από τα προϊόντα της έ­κρηξης του γειτονικού ηφαιστείου Κάτλα. Στη μια άκρη της βρί­σκονται πετρωμένα τρία τρολλς, ή τουλάχιστον αυτή την εξή­γηση έδωσε η λαϊκή φαντασία στην παρουσία τριών υψίκορ­μων πέτρινων όγκων μέσα στο νερό, που έχουν το τρομερό όνομα Ρέινσντραγκαρ (Reynisdrangar).

Επιπλέον, θα σταμα­τήσουμε και θα περπατήσουμε μέχρι μια μικρή λίμνη που έχει σχηματιστεί μπροστά από τον παγετώνα που υποχωρεί. Από εδώ θα δούμε τη μικρή χερσόνησο Ντύρχολεϊ (Dyrholaey), που κάποτε αποτε­λούσε ξεχωριστό νησάκι και τώρα ενώνεται με την ηπειρωτική Ισλανδία. Το σημείο με τη φυσική αψίδα κάτω από την οποία περνά το θαλασσινό νερό είναι πολύ εντυπωσιακό, όσο και η θέα βέβαια στη θάλασσα!

Στη συνέχεια αναχωρούμε οδικώς για να επι­σκεφτούμε δυο εντελώς διαφορετικούς καταρράκτες, ο κα­θένας με τη δική του άγρια ομορφιά: τους καταρράκτες Σέιγιαλαντφος (Seljalandsfoss) και Σκόγκαφος (Skógafoss). Αν το καλοκαίρι το νερό που πέφτει σχηματίζει μόνο σύν­νεφα υδρατμών, τον χειμώνα αυτοί οι καταρράκτες γεμίζουν μικρούς και μεγάλους σταλακτίτες και σταλαγμίτες πάγου, κάνοντας το τοπίο να αστράφτει! Ο Σέιγιαλαντφος είναι μέ­ρος του ποταμού Seljands, που έχει τις ρίζες του στον παγε­τώνα Eyjafjallajökull. Αυτό που κάνει τον Σέιγιαλαντφος τόσο διάσημο και συναρπαστικό είναι ότι μπορείτε να περπατήσετε πίσω από τον Καταρράκτη! Ο Σκόγκαφος, άλλος ένας διά­σημος ισλανδικός καταρράκτης, χρησιμοποιήθηκε στις ται­νίες Thor: Ο σκοτεινός κόσμος και η μυστική ζωή του Walter Mitty.

Συνεχίζουμε οδικώς για τη Χέλλα, όπου θα διανυκτερεύσουμε. Το βράδυ θα εξορμήσουμε ξανά στην περιοχή για να «κυνηγή­σουμε» το Βόρειο Σέλας! Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυ­κτέρευση.

 

6η ημέρα: ΧΕΛΛΑ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΓΚΟΥΛΦΟΣ – ΠΑΓΕΤΩΝΑΣ ΛΑΝΓΚΙΟΚΟΥΛ (περπάτημα στον παγετώνα και διαδρομή με snowmobile) – ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ (πανοραμική περιήγηση) – ΚΥΝΗΓΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΕΛΑΟΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για την ενδοχώρα με τα χιονισμένα ηφαί­στεια που έχουμε γνωρίσει από απόσταση, φτάνοντας στην περιοχή που είναι το σημείο εξόρμησης για τους παγετώνες. Θα φτάσουμε στον καταρράκτη Γκούλφος, απ’ όπου θα συνεχίσουμε για τον παγετώνα Λάνγκγιέκιλ (Langjökull), σε μία έκταση με καταρράκτες, ηφαίστεια, παγετώνες και παγό­βουνα.

Εδώ μας περιμένει μια συναρπαστική εμπειρία: ένα μέρος του παγετώνα θα το διασχίσουμε οδηγώντας snowmobiles! Ο καιρός θα ανοίξει όταν βρεθούμε πάνω από τα σύννεφα, αλλά η θερμο­κρασία θα πέσει λόγω υψομέτρου και πάγου. Οι ειδικές στο­λές μας θα μας προφυλάσσουν από το κρύο, ώστε να απο­λαύσουμε το μοναδικό υπέρ-λευκο τοπίο πάνω στον παγε­τώνα, που μόνο από αεροπλάνο θα μπορούσαμε να δούμε διαφορετικά. Έχοντας μια μοναδική εμπειρία ανάβασης-κατά­βασης, θα συνεχίσουμε οδικώς για το Ρέικιαβικ.

Παρότι οι ανα­τολικές ακτές του νησιού είναι κοντινότερα στη Νορβηγία και θα ήταν πιο εύκολη η εγκατάσταση, η δυτική μεριά φιλοξέ­νησε τους πρώτους μεγάλους οικισμούς, λόγω του ρεύμα­τος του Κόλπου και του ηπιότερου καιρού. Με τον αρκτικό κύκλο να βρίσκεται στις 67 περίπου μοίρες βόρειο πλάτος, το Ρέικιαβικ στις 64 μοίρες είναι όντως η βορειότερη πρωτεύ­ουσα της Ευρώπης!

Άφιξη και πανοραμική περιήγηση στην πόλη, κατά την οποία θα δούμε, μεταξύ άλ­λων, την εκκλησία Χάλγκριμς με το επιβλη­τικό άγαλμα του Λέιφ Έρικσον, του πρώτου Ευρωπαίου που έφτασε στην Αμερική 500 χρόνια πριν τον Κολόμβο. Θα κάνουμε στάση στο «Λευκό Σπίτι» για να δούμε την αναμνηστική πλάκα από τη συνάντηση Ρήγκαν-Γκορμπατσόφ το 1986, που αποτέλεσε το πρώτο βήμα για τη λήξη του Ψυχρού Πολέμου. Θα καταλήξουμε στον εμπορικό δρόμο Laugavegur, που είναι και ο κεντρικός άξονας της παλιάς πόλης και ενώνει τις ήσυ­χες κεντρικές πλατείες της πρωτεύουσας. Εκεί βρίσκει κανείς καταστήματα μόδας, κοσμηματοπωλεία, βιβλιοπωλεία, μπα­ράκια, καφέ και εστιατόρια. Θα σταματήσουμε επίσης στο παλιό λιμάνι της πόλης, με τις ψαροταβέρνες και τα εστιατόρια, πριν μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας.

Το βράδυ μάς περιμένει άλλη μία εξόρμηση για να «κυνηγή­σουμε» το Βόρειο Σέλας! Διανυκτέρευση στο Ρέικιαβικ.

 

7η ημέρα: ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ (ελεύθερη ημέρα)

Μετά από τόσες δυνατές συγκινήσεις και εικόνες εξωπραγματικής ομορφιάς που μας προσέφεραν τα τοπία της Ισλανδίας, δικαιούμαστε μια ημέρα χαλάρωσης για να κατασταλάξουν μέσα μας οι εμπειρίες που ζήσαμε. Σήμερα λοιπόν ηρεμούμε στο Ρέικιαβικ, με χαλαρές βόλτες στην ισλανδική πρωτεύουσα. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – πτήση για ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση μας προς Κοπεγχάγη. Με την άφιξή μας στην πρωτεύουσα της Δανίας μεταφερόμαστε στο ξενοδοχείο. Θα έχουμε όλη την ημέρα στη διάθεσή μας για να εξερευνήσουμε την όμορφη Κοπεγχάγη. Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – πτήση για ΑΘΗΝΑ /ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ /ΛΑΡΝΑΚΑ

Νωρίς το πρωί μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις και δραστηριότητες ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.Τελικό πρόγραμμα θα παραλάβετε με το ενημερωτικό σας.

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  21/12/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Διανυκτέρευση στην Κοπεγχάγη - Τιμή από 2799€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2799 € 690 €
  Twin Room 2799 € 690 €
  Triple Room 2799 € 690 €
  Single Room 3489 € 690 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  28/12/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Διανυκτέρευση στην Κοπεγχάγη - Τιμή από 2745€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2745 € 690 €
  Twin Room 2745 € 690 €
  Triple Room 2745 € 690 €
  Single Room 3435 € 690 €

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ξενοδοχεία 3*, 4*. Τα ξενοδοχεία εκτός Ρέικιαβικ είναι βασικών προδιαγραφών.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά (τα δείπνα στην Ισλανδία είναι σερβιριστά και όχι μπουφέ). Στην αναχ/ση 28/12 περιλαμβάνεται εορταστικό δείπνο Πρωτοχρονιάς. Στην Κοπεγχάγη μόνο πρωινό.
  • Ιαματικό μπάνιο στην Μπλε Λίμνη.
  • Περπάτημα σε παγετώνα και διαδρομή με snowmobile.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έλληνας αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 690€
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από –  Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

SK 778

21/12/2023

ΑΘΗΝΑ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ*

13:30

15:55

SK 595

22/12/2023

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

08:15

10:40

SK 596

28/12/2023

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ*

16:50

20:55

SK 777

29/12/2023

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΘΗΝΑ

08:30

12:40

*Διανυκτέρευση στην Κοπεγχάγη

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από –  Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

SK 778

28/12/2023

ΑΘΗΝΑ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ*

13:30

15:55

SK 595

29/12/2023

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

08:15

10:40

SK 596

04/01/2024

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ*

11:20

15:25

SK 777

05/01/2024

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΘΗΝΑ

08:30

12:40

*Διανυκτέρευση στην Κοπεγχάγη