Skip to main content

Βενετία Καλοκαίρι 2017 από 395,00

Ραβέννα – Μπολόνια – Φερράρα – Βερόνα – Βιτσέντσα
4 ημέρες
Αναχώρηση: 20, 27/07, 03, 10, 17/08

Early Booking

1η μέρα: Αθήνα - Βενετία

Πρωινή πτήση για τη Βενετία. Άφιξη και αναχώρηση για το tronchetto, απ’ όπου θα πάρουμε το βαπορέτο για τη Βενετία. Θα θαυμάσουμε τη φημισμένη πλατεία του Αγίου Μάρκου, το «Ωραιότερο Σαλόνι του κόσμου» κατά το Ναπολέοντα, το παλάτι των Δόγηδων, τον πύργο του Ωρολογίου και τη γέφυρα των Στεναγμών. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στο Μέστρε. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας και διανυκτέρευση.

2η μέρα: Ραβέννα – Μπολόνια – Φερράρα

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το σημερινό μας πρόγραμμα. Πρώτη στάση η πόλη της Ραβέννα, αναγνωρίστηκε από την UNESCO ως Χώρος Παγκόσμιας Κληρονομιάς, όταν τα οκτώ μνημεία της του 5ου και του 6ου αιώνα συμπεριλήφθηκαν, το 1996, στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Επόμενος σταθμός η Μπολόνια. Η επίσκεψη στην Μπολόνια δεν μπορεί να μην ξεκινήσει από την Piazza Maggiore, μία από τις πιο γοητευτικές πλατείες της Ιταλίας. Εδώ θα δούμε το δημαρχείο Palazzo del Comune, τη βασιλική του San Petronio- αριστούργημα γοτθικού ρυθμού, αφιερωμένο στον προστάτη της πόλης, τον Άγιο Πετρώνιο- και το Palazzo d'Accursio, του οποίου ο πύργος με το ρολόι είναι το Big Ben της Μπολόνια. Συνεχίζουμε για τη Φερράρα. Η Φερράρα μπορεί να μην είναι παγκοσμίως γνωστή ως τουριστικός προορισμός, σε αντίθεση με άλλες ιταλικές πόλεις, είναι όμως μια πόλη ξεχωριστή, με ανεκτίμητη κληρονομιά και μοναδική ατμόσφαιρα. Χρόνος ελεύθερος μέχρι την επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μέστρε.  Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Βερόνα – Βιτσέντσα

Πρωινό και άμεση αναχώρηση. Άφιξη και περιήγηση στη Βερόνα. Η πατρίδα όπου γεννήθηκε και πέθανε ο μεγαλύτερος λογοτεχνικός έρωτας, αυτός του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, δεν θα μπορούσε να μην πλημμυρίζει από ρομαντισμό και γραφικότητα. Θα δούμε το μπαλκόνι της Ιουλιέτας, την αρένα της πόλης κ.α. σημαντικά αξιοθέατα. Συνεχίζουμε για τη Βιτσέντσα, η οποία χρωστά την φήμη της στον πρωτοποριακό αρχιτέκτονα Αντρέα Παλάντιο. Η βασιλική του με τις κιονοστοιχίες δωρικού και ιωνικού ρυθμού και το μοναδικό Teatro Olimpico ανήκουν στα αριστουργήματα της αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

4η μέρα: Βενετία - Αθήνα

Πρόγευμα και παράδοση των δωματίων. Θα πραγματοποιήσουμε μια αποχαιρετιστήρια επίσκεψη στη Βενετία για μια τελευταία βόλτα στα γραφικά στενά της πόλης. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

Κόστος κατ’ άτομο

Early Booking

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

 

375€

395€

+100€

335€

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βενετία-Αθήνα με Air Serbia
  • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο Ambasciatori4* ή παρόμοιο στο Μέστρε
  • Μεταφορές με πολυτελές/κλιματιζόμενο πούλμαν βάση προγράμματος
  • Έμπειρο συνοδό/αρχηγό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων  140€
  • checkpoint 15€ ( πληρωτέα στο γραφείο μας)
  • Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • έξοδα βαπορέτου για οποιαδήποτε μετακίνηση κατά τη διάρκεια της εκδρομής
  • δημοτικός φόρος πόλης της Βενετίας  4€ την ημέρα ανά άτομο και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

Πτήσειςμε την Air Serbia

Από

Προς

Ώρα αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Αριθμός Πτήσης

Αθήνα

Βελιγράδι

05.00

05.40

JU 517

Βελιγράδι

Βενετία

07.05

09.00

JU 560

Βενετία

Βελιγράδι

20.40

22.25

JU 565

Βελιγράδι

Αθήνα

00.30

03.00

JU 516