Skip to main content

ΒΕΡΟΝΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ – ΛΙΜΝΗ ΓΚΑΡΝΤΑ 4 ημέρες Καλοκαίρι 2023 από 515

Νησιά Μουράνο – Μπουράνο

4  ημέρες αεροπορικώς

Προλάβετε την Early Booking τιμή!

Αναχωρήσεις:

  • 22 – 25 Ιουνίοu
  • 6 – 9 Ιουλίου
  • 27 – 30 Ιουλίου
  • 17 – 20 Αυγούστου

 

1η ΗΜΕΡΑ: AΘΗΝΑ – ΒΕΡΟΝΑ:
Βερόνα – ξενάγηση πόλης – Μέστρε

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος 2 ώρες πριν την αναχώρηση της πτήσης σας. Άφιξη στο αεροδρόμιο της Βερόνας, παραλαβή αποσκευών και ξεκινάμε την γνωριμία μας με την πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ, στις όχθες του ποταμού Αδίγη. Στην κεντρική Πλατεία Μπρα θα δούμε την περίφημη ρωμαϊκή Αρένα, και θα συνεχίσουμε για τις όμορφες πλατείες Ντελ Έρμπε και Ντέι Σινιόρι, που περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτήρια, και φυσικά για το «αρχοντικό των Καπουλέτων» με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθείτε στα σοκάκια της πόλης. Το απόγευμα αναχώρηση για τη Βενετία (Μέστρε), τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΝΕΤΙΑ – Ξενάγηση πόλης
Μεταφορά με βαπορέττο

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση στην πιο ρομαντική πόλη του κόσμου τη Βενετία. Χτισμένη πάνω σε 118 μικρά νησιά, που ενώνονται με 410 περίπου γέφυρες, και έχει ανακηρυχτεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO. Από το Τρονκέτο, μεταφορά εξ ιδίων με βαπορέτο στην περιοχή Καστέλλο, όπου βρίσκεται η ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων και το Βυζαντινό Ινστιτούτο. Περνώντας από γραφικές γέφυρες και στενά σοκάκια, θα δούμε το επιβλητικό Παλάτσο των Δόγηδων, μια φαντασμαγορία από ροζ και λευκό μάρμαρο σε βενετσιάνικο-γοτθικό στιλ, και θα καταλήξουμε στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου, «το ωραιότερο σαλόνι της Ευρώπης», όπως το χαρακτήρισε ο Ναπολέοντας. Εδώ βρίσκεται ο περίφημος Καθεδρικός του Αγίου Μάρκου, αριστούργημα βυζαντινής αρχιτεκτονικής, με εντυπωσιακά ψηφιδωτά, το καμπαναριό του (Καμπανίλε), ο Πύργος του Ρολογιού, η Μαρκιανή Βιβλιοθήκη και το περίφημο Μουσείο Καρέρ. Χρόνος ελεύθερος και αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. 

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΝΕΤΙΑ – Μουράνο – Μπουράνο

Μεταφορά με βαπορέττο

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το γραφικό ψαροχώρι Μπουράνο, το οποίο βρίσκεται στη λιμνοθάλασσα της Βενετίας. Ένα νησί έκπληξη, βγαλμένο από παραμύθι. Όλα τα σπιτάκια είναι πολύχρωμα, βαμμένα το καθένα σε έντονα χρώματα, κάνοντας τα να μοιάζουν με πίνακα ζωγραφικής. Ο οικισμός είναι μικρός και μπορείτε να το γυρίσετε και με τα πόδια. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Μουράνο, μία συστάδα νησίδων που χωρίζονται από στενά κανάλια και συνδέονται μεταξύ τους με γέφυρες. Το νησί είναι ευρέως γνωστό για την υαλουργία του και τις λάμπες με τα ιδιαίτερα κομψοτεχνήματα. Κατά την επίσκεψή μας στο Μουράνο, θα επισκεφθούμε ένα εργαστήριο

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΜΝΗ ΓΚΑΡΝΤΑ

Λίμνη Γκάρντα – Σιρμιόνε – Πτήση Επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο και επόμενος μας σταθμός η μαγευτική λίμνη Garda, που στα γαλήνια νερά της καθρεπτίζονται οι πλαγιές των παρακείμενων Αλπικών βουνών. Επίσκεψη στη γραφική αλλά και ιστορική χερσόνησο του Sirmione με τα στενά σοκάκια, χτισμένη μέσα σε μεσαιωνικό ιστορικό κέντρο με μεγαλοπρεπή κτίρια. Προαιρετικά σας προτείνουμε βαρκάδα στη λίμνη. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό. Αναχώρηση νωρίς το μεσημέρι για το αεροδρόμιο της Βερόνας. Πτήση για την επιστροφή και άφιξη στην Αθήνα... με φινέτσα, στυλ και τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

 

 

 

ΒΕΡΟΝΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ:

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:
22/06, 06/07

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:
27/07, 17/08

ΔΙΚΛΙΝΟ – EARLY BOOKING

515€

535€

ΔΙΚΛΙΝΟ – STANDARD

565€

585€

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

120€

120€

ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΔΥΟ ΕΝΗΛΙΚΕΣ (2-11,99 ΕΤΩΝ)

465€

485€

ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ & CHECKPOINTS

200€

200€

 

Περιλαμβάνονται:

  • Απευθείας πτήσεις Αθήνα – Βερόνα – Αθήνα με την Volotea
  • Μία αποσκευή έως 20kg, μία χειραποσκευή και ένα προσωπικό αντικείμενο κατ’ άτομο
  • Μεταφορές και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό στη Βενετία (Μέστρε): Ξενοδοχείο Alexander 4* ή παρόμοιο
  • Πρωινό σε μπουφέ στο ξενοδοχείο
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ

 

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Εισιτήριο για το βαπορέττο στη Βενετία (20€)
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων (180€) και checkpoints (20€)
  • Δημοτικός φόρος – 3,10€ κατ’ άτομο ανά διανυκτέρευση, πληρωτέος στον/στην αρχηγό της εκδρομής
  • Προαιρετική ταξιδιωτική ασφάλεια με καλύψεις COVID-19 (25€/ταξιδιώτη)
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα

 

Πτήσεις:

V7 1693 ATH - VRN 13:25  -14:55

V7 1692 VRN - ATH 18:40 - 22:05