Skip to main content

Φλωρεντία – Τοσκάνη, στη χώρα των Μεδίκων και του Δάντη | Μάρτιος - Πασχα 2024 Διάρκεια: 6 ΗΜΕΡΕΣ από 779

Αναχωρήσεις: 05/03, 14/03, 20/03, 21/03, 04/05

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΡΩΜΗ – ΣΠΟΛΕΤΟ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο των Αθηνών και πτήση για τη Ρώμη. Μετά την άφιξή μας στην ιταλική πρωτεύουσα θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας με τελικό μας προορισμό την Περούτζια. Στην διαδρομή μας θα συναντήσουμε το Σπολέτο. Το Σπολέτο, πολύ ιστορική πόλη ήδη από τα χρόνια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Η σημασία του Σπολέτο, είχε να κάνει με την τοποθεσία του. Βρισκόταν πάνω στη Φλαμινία Οδό που συνέδεε τη Ρώμη με τα Απέννινα Όρη στη Λιγουρία (δηλαδή στην Ιταλική Ριβιέρα) αλλά και με την Αδριατική Θάλασσα. Μέσω της Φλαμινίας Οδού διεξάγονταν το ναυτικό εμπόριο και οι ναυτικές εκστρατείες και επίσης, μέσω αυτής, οι πατρίκιοι της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας πήγαιναν στις παραθεριστικές επαύλεις τους κάθε καλοκαίρι. Οπότε το Σπολέτο, ήταν πάντα ένας σταθμός σε αυτές τις διαδρομές. Στην πανοραμική ξενάγησή μας εμείς σήμερα θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, ρωμαϊκά και μεσαιωνικά, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν το ανακαινισμένο Θέατρο, η Γέφυρα του Αίματος του 1ου αιώνα και ο παλαιοχριστιανικός ναός Σαν Σαλβατόρε του 4ου αιώνα, που είναι μνημείο της UNESCO. Και φυσικά το κάστρο Ρόκα, το οποίο δεσπόζει πάνω στον λόφο του Σπολέτο, και χτίστηκε τον 14ο αιώνα. Αρχικά στο κάστρο κατοικούσε ο κυβερνήτης με τη φρουρά του. Τον 18ο αιώνα, όμως, μετατράπηκε σε φυλακή, η οποία λειτουργούσε ως τις αρχές του 20ού. Σήμερα, μετά από εκτεταμένες επισκευές, το κάστρο Ρόκα είναι μουσείο. Αφού ολοκληρώσουμε τη βόλτα μας στο Σπολέτο θα συνεχίσουμε για την Περούτζια. πρωτεύουσα της Ούμπριας. Είναι χτισμένη, πάνω σε έναν γραφικότατο λόφο, στην κοιλάδα του Τίβερη και στην αρχαιότητα ονομαζόταν Περουσία. Παρότι διαθέτει αρκετά ρωμαϊκά μνημεία, η πρώτη εντύπωση που θα αποκομίσουμε όταν τη δούμε είναι ότι πρόκειται για μια όμορφη μεσαιωνική πόλη. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ιστορικό Πανεπιστήμιο, το οποίο ιδρύθηκε τον 14o αιώνα και είναι ένα από τα διασημότερα της Ευρώπης. Η Περούτζια είναι και η γενέτειρα του διάσημου αναγεννησιακού ζωγράφου Περουτζίνο, ο οποίος υπήρξε δάσκαλος του Ραφαήλ και ο καλλιτέχνης που σηματοδότησε τη μετάβαση από την πρώιμη στην ύστερη αναγεννησιακή ζωγραφική. Με την άφιξή μας θα έχουμε περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της Περούτζια. Τα σημαντικότερα αξιοθέατα αυτής της όμορφης πόλης είναι: Ο γοτθικός καθεδρικός ναός του Αγίου Λαυρεντίου (14ος αιώνας), ο οποίος βρίσκεται στην κεντρική πλατεία, μπροστά από τη μεσαιωνική φοντάνα Ματζόρε, που είναι το έμβλημα της πόλης. Ο ναός περιλαμβάνει μουσείο στο οποίο εκτίθενται σημαντικά έργα θρησκευτικής τέχνης. Ακολουθεί το Ανάκτορο των Ηγούμενων (13ος αιώνας), επίσης στην κεντρική πλατεία, το οποίο στεγάζει τις Δημοτικές Αρχές και την Εθνική Πινακοθήκη της Ούμπρια. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας & τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΑΣΙΖΗ – ΑΡΕΤΣΟ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ετοιμαζόμαστε να αφήσουμε την περιφέρεια της Περούτζια με τελικό μας προορισμό την Φλωρεντία. Πρώτος μας σταθμός είναι η Ασίζη στην περιφέρεια της Ούμπρια, τη γενέτειρα του Αγίου Φραγκίσκου (κεντρικός ήρωας της δραματοποιημένης βιογραφίας «Ο φτωχούλης του Θεού» του Νίκου Καζαντζάκη), που είναι ο πολιούχος της Ασίζης και ολόκληρης της Ιταλίας. Ως εκ τούτου εδώ και αιώνες η Ασίζη είναι πόλος έλξης για τους προσκυνητές, απ’ όλη της Ιταλία, που επισκέπτονται τη Βασιλική του Αγίου Φραγκίσκου αλλά και τη Βασιλική της Αγίας Κλάρας, η οποία υπήρξε μία από τις πρώτες μαθήτριές του. Στους δύο αυτούς ναούς αντίστοιχα βρίσκονται οι τάφοι των δύο αγίων. Εμείς θα τους επισκεφτούμε και μετά θα κάνουμε μία μεγάλη βόλτα στα γραφικά μεσαιωνικά στενά του ιστορικού κέντρου (μνημείο της UNESCO). Αφού ολοκληρώσουμε τη βόλτα μας στην Ασίζη, θα αναχωρήσουμε για το Αρέτσο, από τις πιο παλιές πόλεις της Ιταλίας, με εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό πλούτο, παρότι υπέστη σοβαρές καταστροφές κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ανάμεσα στα αξιοθέατά του ξεχωρίζουν η Μεγάλη Πλατεία, το Ανάκτορο των Μεδίκων και η κατοικία του μεσαιωνικού ποιητή Πετράρχη. Στην ξενάγησή μας θα αναγνωρίσουμε και το σκηνικό από την πολυβραβευμένη ταινία του Ρομπέρτο Μπενίνι με τίτλο «Η ζωή είναι ωραία» − πρόκειται για τη Μεγάλη Πλατεία, που θεωρείται ίσως η ωραιότερη σε όλη την Τοσκάνη. Φθάνουμε στην Φλωρεντία, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ: Γκαλερί Ουφίτσι – Ξενάγηση στην πόλη

Σήμερα θα επισκεφτούμε την πιο σημαντική πινακοθήκη της Ιταλίας και το πρώτο μουσείο που ιδρύθηκε στον κόσμο, την Πινακοθήκη Ουφίτσι, όπου θα δούμε πολύ διάσημα έργα ζωγραφικής του Μεσαίωνα και της Αναγέννησης τα οποία ανήκαν στη συλλογή των αριστοκρατών, τραπεζιτών και πολιτικών, Μεδίκων. Η Πινακοθήκη Ουφίτσι άρχισε να λειτουργεί τον 16ο αιώνα και στεγάζεται στο οικογενειακό κτίριο των Μεδίκων, το οποίο είχε κατασκευαστεί αρχικά για τα γραφεία και τις υπηρεσίες της δυναστείας. Εξ ου και η ονομασία «ουφίτσι» που σημαίνει «γραφεία». Η συλλογή της Πινακοθήκης Ουφίτσι έγινε δημοσίως προσβάσιμη το 1769, αν και ήταν ανοιχτή για το κοινό, κατόπιν αίτησης, ήδη από τον 16ο αιώνα. Σήμερα εκεί εκτίθενται κατά κύριο λόγο έργα ζωγραφικής. Μερικά από τα ονόματα που θα δούμε είναι: Φιλίππο Λίππι, Πιέρο ντέλα Φραντσέσκα, Λεονάρντο ντα Βίντσι, Σάντρο Μποτιτσέλι, Περουτζίνο, Πιέρο ντι Κόζιμο, Ραφαήλ, Τζορτζόνε, Τισιανός, Τιντορέτο, Βερονέζε, Μιχαήλ Άγγελος, Καραβάτζιο, Τζιανμπατίστα Τιέπολο, Καναλέτο. Στην πινακοθήκη εκτίθενται και ζωγράφοι από άλλες χώρες, πλην της Ιταλίας (Φλαμανδοί, Γερμανοί, Ολλανδοί), οι οποίοι εργάστηκαν για τους Μεδίκους, όπως οι Ντίρερ, Κράναχ, Χόλμπαϊν, Ρούμπενς, Ρέμπραντ, Βαν Ντάικ, Ελ Γκρέκο, Βελάθκεθ, Ντελακρουά. Μετά την Πινακοθήκη Ουφίτσι, θα κάνουμε και μία ενδελεχή ξενάγηση στην πανέμορφη Φλωρεντία με τοπικό ξεναγό, επιπλέον του Έλληνα αρχηγού μας. Θα γνωρίσουμε καλά αυτή την πόλη-μουσείο, η οποία είναι ολόκληρη ένα μνημείο της UNESCO. Θα πάμε στην Πλατεία ντε λα Σινιορία, όπου δεσπόζει αντίγραφο του Δαυίδ του Μιχαήλ Άγγελου (εκεί είχε τοποθετηθεί αρχικά, όταν ολοκληρώθηκε το γλυπτό, το 1501). Το πρωτότυπο εκτίθεται σήμερα στην Πινακοθήκη της Ακαδημίας της Φλωρεντίας. Θα πάμε επίσης στην εντυπωσιακή εκκλησία του Τίμιου Σταυρού που είναι τόπος ταφής 270 επιφανών Φλωρεντιανών, όπως ο Γαλιλαίος, ο Δάντης, ο Μιχαήλ Άγγελος και ο Μακιαβέλι. Θα δούμε, ακόμη, τη διάσημη Πόντε Βέκιο, τη μεσαιωνική γέφυρα με τα σπίτια και τα μαγαζάκια που μοιάζουν να αιωρούνται πάνω από το ποτάμι, καθώς και την ιστορική Πλατεία Ντουόμο με τον καθεδρικό της Παναγίας των Λουλουδιών που άρχισε να χτίζεται το 1296 και ολοκληρώθηκε το 1436. Στον καθεδρικό θα δούμε το εκπληκτικό καμπαναριό του Τζιότο, τον τρούλο του Μπρουνελέσκι και το ιστορικό Βαπτιστήριο. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε τη συνοικία όπου έζησε ο πατέρας της ιταλικής γλώσσας και φιλόσοφος της Αναγέννησης, Δάντης Αλιγκέρι. Δεν θα παραλείψουμε βεβαίως να περάσουμε από την περίφημη Πλατεία Ρεπούμπλικα με τα ιστορικά καφέ Gilli (από το 1733) και Paszkowski (από τον 19ο αιώνα), καθώς και από την Αψίδα του Θριάμβου του 18ου αιώνα που χτίστηκε στην πλατεία της Δημοκρατίας για την υποδοχή του Δούκα της Λοραίνης. Υπόλοιπη μέρα στη διάθεσή σας. Διανυκτέρευση στη Φλωρεντία.

 

4η ημέρα: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ: ελεύθερη ημέρα

Ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός στη Φλωρεντία: αυτό το διαπιστώνει κανείς καθώς προσπαθεί να αποκτήσει μια αίσθηση οικειότητας με την πόλη, να την κάνει «κτήμα» του. Σήμερα λοιπόν θα έχουμε χρόνο για πολύ σεργιάνι στην πόλη, για να κάνετε τα ψώνια σας, να επισκεφθείτε περισσότερα μουσεία και χώρους τέχνης και να πάρετε όση γίνεται περισσότερη από την αύρα αυτής της ανεπανάληπτης πόλης. Διανυκτέρευση στη Φλωρεντία.

 

5η ημέρα: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ: εκδρομή σε ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ – ΛΟΥΚΑ – ΠΙΖΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε τη σημερινή μας διαδρομή, με πρώτο μας σταθμό το Μοντεκατίνι, παραδοσιακός οικισμός γνωστός και για τα ιαματικά του νερά. Το Μοντεκατίνι θα μας κερδίσει με τη μεσαιωνική του αρχιτεκτονική, πριν συνεχίσουμε για τη Λούκα, σε μία ακόμη θαυμαστή και διάσημη πόλη της Τοσκάνης. Ο καθεδρικός ναός του Αγίου Μαρτίνου σίγουρα ξεχωρίζει ανάμεσα στα αξιοθέατα της Λούκα, ένα εξαιρετικό δείγμα γοτθικής αρχιτεκτονικής, γεμάτο γνωστά αριστουργήματα, όμως δεν πάει πίσω και η αρχιτεκτονική της ίδιας της πόλης, με τους πολλούς πύργους που χρονολογούνται από τον 12ο έως και τον 16ο αιώνα. Επόμενος σταθμός της ημέρας είναι η διάσημη Πίζα. Η πόλη είναι χτισμένη πάνω στον ποταμό Άρνο και εικάζεται ότι ο πρώτος οικισμός χτίστηκε από τους αρχαίους Έλληνες. Μνημεία δεν έχουν βρεθεί, ωστόσο είναι βέβαιο ότι η πόλη διατηρούσε στενές εμπορικές σχέσεις με την Ελλάδα και τη Γαλατία. Τα δε ρωμαϊκά αρχεία βεβαιώνουν ότι η Πίζα ήταν μια αρχαία πόλη, πολύ παλαιότερη από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Φυσικά το διασημότερο αξιοθέατό της είναι η Πλατεία των Θαυμάτων (μνημείο της UNESCO) με τον μαρμάρινο κεκλιμένο πύργο, ύψους 56 μέτρων, με 6 ορόφους, ο οποίος χτιζόταν από τον 12ο μέχρι τον 15ο αιώνα. Ο Πύργος είναι το καμπαναριό του Καθεδρικού της Πίζας. Στην ίδια πλατεία, ένα ακόμη αξιοσημείωτο αξιοθέατο είναι το Μνημειακό Κοιμητήριο, στο οποίο, έχει μεταφερθεί χώμα από τον λόφο της Σταύρωσης του Χριστού στα Ιεροσόλυμα. Η μεταφορά έγινε κατά την 4η Σταυροφορία. Σύμφωνα με τον θρύλο, όποιος θαβόταν έκτοτε σε αυτό το κοιμητήριο, με το αγιασμένο χώμα, έλιωνε μέσα σε 24 ώρες… Η Πίζα, πέρα από τον πύργο της, είναι γνωστή και για το μεσαιωνικό πανεπιστήμιό της, το οποίο ιδρύθηκε τον 12ο αιώνα, αλλά και για το Πανεπιστήμιο Νορμάλε Σουπεριόρε, που ίδρυσε το 1810 ο Ναπολέοντας. Επίσης στην πόλη αυτή, τον 18ο αιώνα υπήρχε ισχυρή ελληνική παροικία, η οποία υποστήριξε θερμά τη Φιλική Εταιρεία και ενίσχυσε με πολλούς τρόπους την Επανάσταση του 1821. Μετά τη βόλτα μας στην Πίζα επιστρέφουμε στη Φλωρεντία. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΣΙΕΝΑ – ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ – ΡΩΜΗ – Πτήση επιστροφής

Πρώτος μας σταθμός είναι το φημισμένο Σαν Τζιμινιάνο, το «Μανχάταν» της Τοσκάνης. Ψηλοί, αγέρωχοι πύργοι –σύμβολα δόξας, πλούτου και αντιπαράθεσης μεταξύ οικογενειών, όταν η κάθε μία ανταγωνιζόμενη την άλλη, έκτιζε τον ένα πύργο ψηλότερο απ' τον άλλο– μας καλωσορίζουν από μακριά, δίνοντας στην πόλη μια παραμυθένια όψη. Οι ιστορίες που μας έχει κληροδοτήσει ο χρόνος για τους πύργους αυτούς είναι πάμπολλες, όπως η «κόντρα» ανάμεσα στις οικογένειες Ρονιάζα και Σαλβούτσι, από την εποχή που οι πύργοι δεν αποτελούσαν τόσο οχυρωματικά έργα όσο σύμβολα κύρους και οικονομικής επιφάνειας. Επόμενος σταθμός η Σιένα μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ιταλίας, με τεράστια παράδοση στην αρχιτεκτονική, τον πολιτισμό και τις τέχνες! Η Σιένα μοιάζει με ένα πανηγύρι εικόνων, μια «παιδική χαρά» για τους φωτογράφους που, όπως θα κάνουμε κι εμείς, πασχίζουν να αποτυπώσουν τις εκπληκτικές εικόνες που η πόλη μοιράζει απλόχερα. Θα κάνουμε τη βόλτα μας στη Σιένα, θα την περπατήσουμε, και στη συνέχεια αναχωρούμε για την Ρώμη. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την αναχώρηση 5/3 η εκδρομή Σιένα – Σαν Τζιμινιάνο θα πραγματοποιηθεί την 4η ημέρα, ενώ η 6η ημέρα θα είναι ελεύθερη ημέρα για να απολαύσουμε τη Φλωρεντία μέχρι την ώρα που θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο της Ρώμης για την πτήση επιστροφής μας.

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  5/3/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Πτήσεις με Aegean  - Τιμή από 779€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 779 € 360 €
  Twin Room 779 € 360 €
  Triple Room 779 € 360 €
  Single Room 1129 € 360 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  14/3/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Πτήσεις με ITA Airlines - Τιμή από 799€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 799 € 360 €
  Twin Room 799 € 360 €
  Triple Room 799 € 360 €
  Single Room 1149 € 360 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  20/3/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Πτήσεις με ITA Airlines - Τιμή από 845€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 845 € 360 €
  Twin Room 845 € 360 €
  Triple Room 845 € 360 €
  Single Room 1295 € 360 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  21/3/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Πτήσεις με ITA Airlines - Τιμή από 799€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 799 € 360 €
  Twin Room 799 € 360 €
  Triple Room 799 € 360 €
  Single Room 1199 € 360 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  4/5/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Πτήσεις με ITA Airlines - Τιμή από 949€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 949 € 360 €
  Twin Room 949 € 360 €
  Triple Room 949 € 360 €
  Single Room 1449 € 360 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* στη Φλωρεντία (4 νύχτες) και ξενοδοχείο 4* στην Περούτζια (1 νύχτα).
  • Είσοδος στην Γκαλερία Ουφίτσι.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-σύνοδος του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 

Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 360€

  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους (εκτός από την Γκαλερία Ουφίτσι, που περιλαμβάνεται)

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 650

05/03/2024

ΑΘΗΝΑ – ΡΩΜΗ

08:35

09:40

Α3 655

10/03/2024

ΡΩΜΗ – ΑΘΗΝΑ

18:30

21:30

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

ΑΖ 717

14/03/2024

ΑΘΗΝΑ – ΡΩΜΗ

06:00

07:10

ΑΖ 722

19/03/2024

ΡΩΜΗ – ΑΘΗΝΑ

21:50

00:45 +1

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

ΑΖ 717

20/03/2024

ΑΘΗΝΑ – ΡΩΜΗ

06:00

07:10

ΑΖ 722

25/03/2024

ΡΩΜΗ – ΑΘΗΝΑ

21:50

00:45 +1

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

ΑΖ 717

21/03/2024

ΑΘΗΝΑ – ΡΩΜΗ

06:00

07:10

ΑΖ 722

26/03/2024

ΡΩΜΗ – ΑΘΗΝΑ

21:50

00:45 +1

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

ΑΖ 717

04/05/2024

ΑΘΗΝΑ – ΡΩΜΗ

06:00

07:05

ΑΖ 722

09/05/2024

ΡΩΜΗ – ΑΘΗΝΑ

21:50

00:50 +1