Skip to main content

Νάπολη - Αμάλφι - Ρώμη, Καλοκαίρι 2014, από 545,00!

Andiamo a… ΝΑΠΟΛΗ - ΑΚΤΗ ΑΜΑΛΦΙ - ΡΩΜΗ

ΝΑΠΟΛΗ – ΡΩΜΗ - (ΤΙΒΟΛΙ) – ΚΑΖΕΡΤΑ – ΠΟΜΠΗΙΑ - ΑΚΤΗ ΑΜΑΛΦΙ – ΚΑΠΡΙ - ΣΟΡΡΕΝΤΟ

8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

ANAΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ 04/07 ΕΩΣ ΚΑΙ 05/09

Πρόσφατοι είναι οι ήχοι των PinkMartini, στο πέρασμα τους απο την Αθήνα, να τραγουδούν "Una notte a Napoli"... Ξεσηκωθήκαμε κι εμείς λοιπόν και ετοιμάσαμε το ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με σταθμό μας τη ΝΕΑ ΠΟΛΗ!

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ-ΝΑΠΟΛΗ-ΡΩΜΗ

Συγκέντρωση και αναχώρηση για το αεροδρόμιο απ' όπου ακολουθεί πτήση για Νάπολη. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για την «Αιώνια Πόλη», τη Ρώμη. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΡΩΜΗ (Ξενάγηση πόλης)

Πρωινό και αναχωρούμε για την ξενάγηση μας, κατά την οποία θα δούμε μεταξύ άλλων, την πλατεία της Βενετίας με το μνημείο του Βιττόριο Εμμανουέλε και το Παλάτσο Βενέτσια, το Καπιτώλιο, την Ρωμαϊκή αγορά, το επιβλητικό Κολοσσαίο, την Φοντάνα ντι Τρέβι. Χρόνος ελεύθερος και σας προτείνουμε να κάνετε έναν περίπατο στην Πιάτσα Ναβόνα, το Πάνθεον, την Πιάτσα ντι Σπάνια, και από εκεί να περπατήσετε στους εμπορικούς δρόμους Βία Κοντότι και Φραττίνα.. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΡΩΜΗ (προαιρετική εκδρομή Τίβολι)

Πρωινό και ακολουθεί ολόκληρη ημέρα στη διάθεση σας για να ανακαλύψετε όλα τα μυστικά της «αιώνιας πόλης»!!! Εμείς προαιρετικά σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε σε μια απογευματινή εκδρομή στο Τίβολι και την VillaD’Este, μία από τις σημαντικότερες αναγεννησιακές βίλες στην Ιταλία, με τους περίφημους κήπους της με τα 1000 σιντριβάνια και έδρα της υδρογραφικής υπηρεσίας του Πανεπιστημίου της Ρώμης. Στους κήπους της βίλας θα απολαύσουμε το σιντριβάνι του μουσικού οργάνου με τους καταρράκτες του, το σιντριβάνι της Ρώμης και του Τίβολι που επικοινωνούν μεταξύ τους με τον διάδρομο των εκατό σιντριβανιών, το σιντριβάνι της κουκουβάγιας και αυτό των δράκων. Θα υπάρχει χρόνος να κάνετε αν θέλετε ένα περίπατο στο μεσαιωνικό Τίβολι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Ρώμη. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα:ΡΩΜΗ - ΚΑΖΕΡΤΑ - ΝΑΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για τη χιλιοτραγουδισμένη Νάπολη, με ενδιάμεση στάση στη Καζέρτα, σπουδαία ιστορική πόλη του άλλοτε Βασιλείου των Δύο Σικελιών, του Οίκου των Βουρβόνων, πλούσια σε οικοδομήματα με κυριότερο το θαυμαστό βασιλικό τους ανάκτορο, Παλάτσο Ρεάλε, χαρακτηριζόμενο εύλογα «Βερσαλλίες της Ιταλίας» και έχει αναδειχθεί σε Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Ήταν το μεγαλύτερο ανάκτορο και ένα από τα μεγαλύτερα κτίρια που ανεγέρθηκαν στην Ευρώπη τον 18ο αιώνα. Έχει περίπου 1200 δωμάτια, περιλαμβάνοντας 24 κρατικά διαμερίσματα, μια μεγάλη βιβλιοθήκη και ένα θέατρο στα πρότυπα του Θεάτρου Σαν Κάρλο της Νάπολης. Νωρίς απόγευμα άφιξη στην όμορφη Νάπολη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για πρώτη γνωριμία με την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας μετά τη Ρώμη και το Μιλάνο, και τη μεγαλύτερη της Νότιας Ιταλίας και σημαντικό λιμάνι της Καμπανίας, πατρίδα της pizza και του espresso! Διανυκτέρευση.

5η ημέρα:ΝΑΠΟΛΗ (περιήγηση πόλης – Πομπηία)

Πρωινό και αναχώρηση για την περιήγηση της πόλης. Το παλάτσο Ρεάλε, το Τεάτρο Σαν Κάρλο, η καλύτερη Όπερα στην Ιταλία μετά του Μιλάνο, το Πάνθεον, η Γκαλέρια Ουμπέρτο, το παλιό και το νέο Κάστρο, και βέβαια η παραλία Σάντα Λουτσία, είναι κάποια από τα αξιοθέατα της πόλης που θα δούμε.Κατόπιν αναχώρηση για τη νεκρόπολη της Πομπηίας που αφανίστηκε το 79 μ.χ μετά απο μια φοβερή έκρηξη του Βεζούβιου, όπου θα δούμε το περιμετρικό τείχος, το φόρουμ, την Πόρτα Μαρίνα, την έπαυλη των Βέτρι, τον Ναό του Απόλλωνα, την αρχαία αγορά, το θέατρο της Πομπηίας και τις χαρακτηριστικές τοιχογραφίες του 1ου αιώνα π.Χ. Στη συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα:ΝΑΠΟΛΗ-ΚΑΠΡΙ-ΝΑΠΟΛΗ

Πρωινό και μεταφερόμαστε στην μαρίνα όπου θα πάρουμε το ταχύπλοο για το μαγευτικό Κάπρι. Εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς ξετυλίγονται με την άφιξη μας στο νησί. Η γραφική πλατεία Piazzeta, οι κήποι του Αυγούστου και τέλος η Γαλάζια Σπηλιά κάνουν το νησί τόπο παραθερισμού διασημοτήτων. Το απόγευμα επιστροφή στη Νάπολη και το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα:ΝΑΠΟΛΗ-ΑΚΤΗ ΑΜΑΛΦΙ & ΣΟΡΡΕΝΤΟ

Πρωινό και αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή στο ωραιότερο τμήμα του Κόλπου της Νάπολη, τις ακτές του Αμάλφι και του Σορρέντο. Περνώντας παραλιακά μέσω μικρών πόλεων όπως το VicoEquence και το CastellammarediStabia θα βρεθούμε στο Σορρέντο. Θα εντυπωσιαστείτε με τις παλιές επαύλεις πάνω στις πλαγιές του λόφου με θέα στα σμαραγδένια νερά, τους μεσογειακούς κήπους με τις ελιές και τα εσπεριδοειδή, το πολυσύχναστο κοσμοπολιτικό λιμάνι όπου αράζουν πανάκριβα σκάφη και τη ζωή στα καφέ της PiazzaTasso. Ελεύθερος χρόνος έως νωρίς μεσημέρι. Η μαγική διαδρομή της CostieraAmalfitanaθα μας μεταφέρει στο γραφικό Ποζιτάνο, την πιο ακριβή και γραφική περιοχή της ακτής Αμάλφι, μια πόλη με αμέτρητα σκαλιά και στενά δρομάκια, ένας οικισμός-βεράντα στο απέραντο γαλάζιο. Επόμενος μας προορισμός το Αμάλφι. Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς τόσο της Καμπανίας, όσο και ολόκληρης της Ιταλίας. Είναι γνωστή για το ονομαστό τοπικό λικέρ από λεμόνι, το "λιμοντσέλο" (limoncello), καθώς επίσης και για το χειροποίητο χαρτί της, που χρησιμοποιείται για προσκλητήρια γάμων, ευχετήριες κάρτες κ.ά. Το απόγευμα επιστροφή στη Νάπολη. Διανυκρέρευση.

8η ημέρα: ΝΑΠΟΛΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και στην συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο απ' όπου παίρνουμε την πτήση της επιστροφής.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 545€

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 210€

ΠΑΙΔΙ (2-12 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ): 505€

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Νάπολη-Αθήνα με απευθείας πτήση της MERIDIANA
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμια εξωτερικού
  • Μετακινήσεις με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο
  • Διανυκτερεύσεις σε 4* ξενοδοχεία (3 Ρώμη – 4 Νάπολη)
  • Πρωινό καθημερινά
  • Περιηγήσεις - Ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Αρχηγός/Συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμου 145€
  • Checkpoint-Είσοδοι πόλεων 20€
  • Φιλοδωρήματα - αχθοφορικά
  • Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται
  • Δημοτικοί φόροι (καταβάλλονται επί τόπου στα ξενοδοχεία)
  • Εισιτήρια πλοίου για το Κάπρι

 

Σημειώσεις:

  • Η σειρά του προγράμματος μπορεί τα τροποποιηθεί, χωρίς όμως παραλείψεις