Skip to main content

Τζένοα - Λίμνες Βόρειας Ιταλίας - Μιλάνο από 465

Λίμνες Ματζόρε, Κόμο, Λουγκάνο, Πορτοφίνο, Σάντα Μαργκερίτα

Κρουαζιέρα στα Νησιά Ίζολα Μπέλλα και Ίζολα Πεσκατόρι

ΑΝΑΧ.: 17 Αυγούστου 6 μέρες

 

1η μέρα: Αθήνα – Τζένοα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση με την VOLOTEA για την Τζένοα . Άφιξη μεταφορά και περιήγηση της πόλης . Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο 4* . Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα: Τζένοα – Μιλάνο , Περιήγηση πόλης

Πρωινή αναχώρηση για το Μιλάνο και ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της σημερινής μας ξενάγησης στην πόλη θα δούμε το μεγαλύτερο γοτθικό κτίριο της Ιταλίας, τον Καθεδρικό ναό (Ντουόμο), την περίφημη σκεπαστή στοά Γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε Β΄, το νεοκλασικό θέατρο της Σκάλας του Μιλάνου και το μουσείο του. Χρόνος ελεύθερος για βόλτες και αγορές. Κατευθυνθείτε στο εμπορικό κέντρο της πόλης Galleria Vittorio Emanuele II με τη γυάλινη οροφή και στη συνέχεια κινηθείτε βορειοανατολικά, προς τη Via Montenapoleone και τους γύρω δρόμους, εκεί όπου βρίσκονται τα ακριβά καταστήματα των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο 4*. Διανυκτέρευση

 

3η μέρα: Μιλάνο, Ημερήσια εκδρομή στο μαγευτικό Πορτοφίνο και την υπέροχη Σάντα Μαργκερίτα

Πρωινή αναχώρηση για ένα από τα πανέμορφα παραθεριστικά κέντρα της περιοχής, το παγκοσμίως γνωστό και κοσμοπολίτικο Πόρτο Φίνο, που συγκεντρώνει καλλιτέχνες, αστέρες του Χόλυγουντ και VIP’s, ενώ στο μικρό του λιμάνι καταφθάνουν θαλαμηγοί μεγιστάνων των πλούτου. Συνεχίζουμε με το μαργαριτάρι της Λιγουρίας, τη Σάντα Μαργκερίτα (Santa Margherita), ένα εξίσου περίφημο θέρετρο της Ιταλικής Ριβιέρας. Αφού απολαύσουμε την υπέροχη θέα του κόλπου, θα επιστρέψουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: Μιλάνο, Ημερήσια εκδρομή στη Λίμνη Ματζόρε, Κρουαζιέρα στα Νησιά Ίζολα Μπέλλα και Ίζολα Πεσκατόρι, Παλάτι Μπορομεέ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για τη λίμνη Ματζόρε και θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στα κοντινά γραφικά νησιά Ίζολα Πεσκατόρι (Νησί των Ψαράδων) και Ίζολα Μπέλλα, όπου θα επισκεφθούμε το πολυτελές παλάτι της οικογένειας Μπορομέε του 17ου αιώνα με τους καταπληκτικούς κήπους και την εξαιρετική θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

 

5η μέρα: Μιλάνο, Εκδρομή στις Λίμνες Κόμο & Λουγκάνο (Ελβετία)

Σήμερα θα κατευθυνθούμε στη λίμνη Κόμο. Άφιξη και γνωριμία με την ομώνυμη πόλη. Η προκυμαία, το ιδανικότερο μέρος για έναν ρομαντικό περίπατο, η Piazza Cavour, η κεντρική πλατεία με όμορφα καφέ και εστιατόρια, καθώς και ο Καθεδρικός ναός, γνωστός για τις διαφορετικές αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες που ενσωματώνει, είναι τα σημαντικότερα αξιοθέατα που θα δούμε κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας. Πριν το μεσημέρι συνεχίζουμε για τα Ελβετικά σύνορα, με προορισμό το κοσμοπολίτικο Λουγκάνο με την ομώνυμη λίμνη - την πόλη που χτυπά με ακρίβεια ελβετικού ρολογιού. Ελεύθερος χρόνος και αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο στο Μιλάνο .

 

6η μέρα: Μιλάνο - Αθήνα

Πρωινό και ελεύθερη μέρα στη διάθεση σας . Το μεσημέρι μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

 

Σημειώσεις:

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 

 

ΑΝΑΧ.: 17 Αυγούστου               6 μέρες          

Τιμή Κατά άτομο                            

Δίκλινο                                          465                      

3ο άτομο έως 12 ετών                 415                                  

Μονόκλινο                                    635                     

           

Φόροι αεροδρομίου και επίναυλοι καυσίμων: 185 € περίπου

 

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΤΖΕΝΟΑ με την VOLOTEA & ΜΙΛΑΝΟ-ΑΘΗΝΑ με πτήση της AEGEAN AIRLINES

17/08

ΑΘΗΝΑ - ΤΖΕΝΟΑ

13.40 - 15.15

22/08

ΜΙΛΑΝΟ - ΑΘΗΝΑ

17.10 - 20.35

• Μία διανυκτέρευση στη Τζένοα σε ξενοδοχείο 4*

• Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο Μιλάνο σε ξενοδοχείο 4*

• Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά στα ξενοδοχεία

• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάση προγράμματος με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

• Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

• Εισιτήριο για την κρουαζιέρα στα νησιά Ίζολα Μπέλλα και Ίζολα Πεσκατόρι, στο παλάτι Μπορομεέ, στο μουσείο και στους κήπους

• Μία χειραποσκευή και μία αποσκευή 15 κιλών για το δρομολόγιο ΑΘΗΝΑ-ΤΖΕΝΟΑ

• Μία χειραποσκευή και μία αποσκευή 23 κιλών για το δρομολόγιο ΜΙΛΑΝΟ-ΑΘΗΝΑ

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική έως 75 ετών

• Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίου και επίναυλοι καυσίμων, φόροι πόλεων, check points: € 20/άτομο, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, εισιτήρια τραίνων, οδοντωτού, καραβιών (εκτός προγράμματος), αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.