Skip to main content

Μιλάνο & Βόρεια Ιταλία 5 ημέρες Πρωτομαγια, Αγ.Πνευματος 2023 απο 595

Αναχωρήσεις: 27/4, 1/6  Early Booking...

 

1η μέρα: Αθήνα - Μιλάνο

Πτήση για το Μιλάνο. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη ξεκινώντας από την Piazza del Duomo. Θα θαυμάσουμε τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό Ντουόμο, τη μαγευτική στοά Galleria Vittorio Emanuele II, από τα παλαιότερα εμπορικά κέντρα στον κόσμο με καταστήματα μεγάλων οίκων, γκαλερί και εστιατόρια, τη διάσημη Σκάλα του Μιλάνου κ.ά. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Βερόνα - Μπέργκαμο

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τη Βερόνα, την πόλη των μεγάλων εραστών του Σαίξπηρ. Θα περιηγηθούμε στην Πιάτσα Μπρα, όπου θα δούμε τη Ρωμαϊκή Αρένα, το Παλάτι Barbieri, το σπίτι και τον τάφο της Ιουλιέτας και διάφορα υπαίθρια café, πιτσαρίες και τρατορίες. Χρόνος ελεύθερος. Ακολουθεί το γραφικό Μπέργκαμο, 40χλμ. από το Μιλάνο, στην περιφέρεια Λομβαρδίας. Βρίσκεται κοντά στη λίμνη Ίζεο, πάνω σε λόφο στους πρόποδες των Άλπεων. Θα θαυμάσουμε τα Ενετικά τείχη, το ιστορικό κέντρο, την Piazza Vecchia και την εκκλησία της Santa Maria Maggiore. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Λίμνη Ματζόρε - Στρέζα - Κρουαζιέρα στα νησάκια Μπορομέ

Πρωινό και στη συνέχεια αναχωρούμε για την εκδρομή μας στη λίμνη Ματζόρε, βρίσκεται στα νότια της οροσειράς των Άλπεων και «πιάνει» τις επαρχίες του Πιεμόντε και της Λομβαρδίας. Ακολουθεί η ρομαντική Στρέζα. Μπορείτε να απολαύσετε μια κρουαζιέρα στα νησάκια Μπορομέ (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

4η μέρα: Λίμνες Κόμο - Λουγκάνο

Πρωινό και αναχώρηση για το μαγευτικό Κόμο. Θα περιηγηθούμε πεζή στο ιστορικό κέντρο και θα θαυμάσουμε το καταπράσινο τοπίο που καθρεφτίζεται στα νερά της λίμνης. Ακολουθεί το Λουγκάνο, η πόλη με την ομώνυμη λίμνη. Θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό του Σαν Λορέντζο, του 13ου αιώνα, το νεοκλασικού ρυθμού Μουσείο της Βίλας Τσάνι, που στεγάζει το Δημοτικό Μουσείο και την εκκλησία της Σάντα Μαρία Ντέλι Άντζολι με νωπογραφίες του Τεσέν. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Μιλάνο - Αθήνα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να κάνετε τις αγορές σας. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

Κόστος κατ’ άτομο

Αναχωρήσεις

Early Booking 1

Early Booking 2

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

27/4, 1/6

595€

645€

695€

+170€

545€

  • Το Early Booking 1 ισχύει για κρατήσεις έως 2 μήνες πριν το ταξίδι για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
  • Το Early Booking 2 ισχύει για κρατήσεις έως 1 μήνα πριν το ταξίδι και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.


Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Μιλάνο - Αθήνα με Sky Express
  • 4 διανυκτερεύσεις στο Starhotel Business Palace 4* ή παρόμοιο
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών

 Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, φόρος διαμονής 235€
  • Εισιτήρια εισόδων
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Πλοιάριο για τα νησάκια Μπορομέ 15€/άτομο
  • Είσοδος στο παλάτι 14€/άτομο  
  • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

 

Πτήσεις με Sky Express:

Από

Προς

Ώρα αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Αριθμός Πτήσης

Αθήνα

Μιλάνο

13:50

15:25

GQ 830

Μιλάνο

Αθήνα

15:35

19:00

GQ 831

 

Γενικές σημειώσεις:

  1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  2. Το Early Booking 1 ισχύει για κρατήσεις έως 2 μήνες πριν το ταξίδι για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
  3. Το Early Booking 2 ισχύει για κρατήσεις έως 1 μήνα πριν το ταξίδι και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
  4. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων .
  5. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
  6. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
  7. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες .
  8. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
  9. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
  10. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας