Skip to main content

Λίμνες Βόρειας Ιταλίας - Νότια Ελβετία, με ημιδιατροφή | Μάιος - Οκτώβριος 2023 από 859€

24/5, 14/7, 27/7, 3/8, 11/8, 17/8, 24/8, 31/8, 7/9, 21/9, 5/10   

Διάρκεια: 6 ΗΜΕΡΕΣ σε Εξαιρετικα Ξενοδοχεια

 

  • Εξαιρετικές απευθείας πτήσεις με πρωινή άφιξη και βραδινή επιστροφή.
  • Αρχοντική διαμονή στα εξαιρετικά ξενοδοχεία της αλυσίδας Zacchera Hotels (Grand Hotel Dino, Grand Hotel Bristol, Hotel Simplon και  Hotel Spendid όλα πολυτελή 4* στο Μπαβένο (ή στη Στρέζα), στο Lago Maggiore, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για άνετες και αξέχαστες διακοπές σε μαγευτικό περιβάλλον
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Βόλτα με πλοιάριο στη λίμνη Ματζιόρε και επίσκεψη στα πανέμορφα νησιά της, Ίζολα Μπέλλα με το εντυπωσιακό μπαρόκ παλάτι της αριστοκρατικής οικογένειας Μπορομέε του 17ου αιώνα, με τους καταπληκτικούς βαθμιδωτούς κήπους και Ίζολα Μάντρε, άλλη μία έδρα της οικογένειας Μπορομέε και Ίζολα ντέι Πεσκατόρι. (το κόστος του πλοιαρίου περιλαμβάνεται)
  • Εκδρομή στο Τορίνο και εξερεύνηση της πόλης.
  • Επίσκεψη στο Μιλάνο και εξερεύνηση της πόλης.
  • Ολοήμερη εκδρομή στο κοσμοπολίτικο Κόμο στις όχθες της ομώνυμης λίμνης
  • Πλοιάριο από το Τρεμέτζο στο Μπελάτζιο, το ομορφότερο και πιο φημισμένο θέρετρο της λίμνης (το κόστος του πλοιαρίου περιλαμβάνεται)
  • Άνοδο με το τελεφερίκ στην Μαντόνα ντελ Σάσσο από το Λοκάρνο (το κόστος  του τελεφερίκ περιλαμβάνεται)
  • Ολοήμερη εκδρομή στο χειμερινό θέρετρο Ζερμάττ (το κόστος του τραίνου Taesch-Zermatt-Taesch περιλαμβάνεται)
  • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων και τα check points καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα Ελληνικά 

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΜΙΛΑΝΟ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΛΟΚΑΡΝΟ – ΜΠΑΒΕΝΟ/ΣΤΡΕΖΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μιλάνο από όπου με την άφιξή μας θα αναχωρήσουμε οδικώς για την Ελβετία και το Λουγκάνο, τη μεγαλύτερη πόλη του Ιταλόφωνου καντονιού Τιτσίνο, που βρίσκεται στα βόρεια της ομώνυμης λίμνης. Επίσκεψη της πόλης και χρόνος για καφέ και βόλτα στις όχθες της λίμνης.

Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για το Λοκάρνο, που βρίσκεται στη βόρεια όχθη της λίμνης Ματζιόρε (Μεγάλη Λίμνη). Σύντομη περιήγηση και ανάβαση με το τελεφερίκ στην κορυφή του λόφου, στην Madonna del Sasso in Orselina, το σημαντικότερο αξιοθέατο της πόλης, απ’ όπου θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα της λίμνης Ματζιόρε και της γύρω περιοχής.

Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για μια παραλίμνια διαδρομή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα περάσουμε από μικρά γραφικά χωριά, με προορισμό τη Στρέζα, στο ιταλικό τμήμα της λίμνης Ματζιόρε. Η Στρέζα είναι μια γοητευτική πόλη, με ζωντάνια τα βράδια και όπως και το διπλανό χωριό Μπαβένο, που ενέπνευσαν πολλούς καλλιτέχνες. Το Μπαβένο μάλιστα πρωτοκατοικήθηκε ως θέρετρο για λουτρά, επί ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Αυτόν τον χαρακτήρα κράτησε και τους επόμενους αιώνες. Χαρακτηριστικό της πόλης πέρα από τις πολλές εκκλησίες και τον ροζ γρανίτη (που κοσμεί ναούς και παλάτσο σε όλη την Ιταλία) είναι οι παραλίμνιες βίλλες των Ιταλών και άλλων ευρωπαίων αριστοκρατών πάνω στη λίμνη. Μιλάμε για μικρά παλάτια, με απίστευτους κήπους και εντυπωσιακή αρχιτεκτονική που απλώνονται το ένα δίπλα στο άλλο και μαρτυρούν όλη την αναγεννησιακή εστέτ ιστορία αυτής της πόλης. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΜΠΑΒΕΝΟ/ΣΤΡΕΖΑ: Κρουαζιέρα στη ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΟΡΕ στα ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΟΜΕ (περιλαμβάνεται το κόστος του πλοιαρίου)

Ημέρα αφιερωμένη στη λίμνη Ματζόρε και τα πανέμορφα νησιά της. Το πρωί θα επιβιβαστούμε από το ξενοδοχείο μας, σε πλοιάριο για βόλτα-κρουαζιέρα στα κοντινά νησιά. 1η στάση μας η Ιζολα Μάντρε ( το μεγάλο νησί) άλλη μία έδρα της οικογένειας Μπορομέο, που έχει αφήσει το στίγμα της σχεδόν σε όλα τα σημεία της λίμνης. Επόμενος σταθμός μας η Ίζολα Μπέλλα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το εντυπωσιακό μπαρόκ παλάτι της αριστοκρατικής οικογένειας Μπορομέο (Βορομαίων) του 17ου αιώνα, με τους καταπληκτικούς βαθμιδωτούς κήπους και την εξαιρετική θέα. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε με το πλοιάριο μας για το 3ο και γραφικότερο νησάκι την Ιζολα ντει Πεσκατόρι. Στάση με δυνατότητα για καφέ-φαγητό, επίσκεψη και στην συνέχεια επιστροφή στο κέντρο της Στρέζα/Μπαβένο.

Χρόνος για βόλτα, ψώνια και επιστροφή ατομικά στο ξενοδοχείο μας ή με το πλοιάριο. Δείπνο & διανυκτέρευση.

(Ενδεικτικό κόστος εισόδου στα ανάκτορα στα νησιά: Isola Madre €12, Isola Bella €16, Εισιτήριο κοινό για τα δύο € 22)

 

3η ημέρα: ΜΠΑΒΕΝΟ/ΣΤΡΕΖΑ: εκδρομή στη ΛΙΜΝΗ ΚΟΜΟ (Κόμο, Τρεμέτσο, Μπελάτζιο)

Σήμερα θα γνωρίσουμε το πανέμορφο, κοσμοπολίτικο Κόμο, που βρίσκεται στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Η λίμνη Κόμο θεωρείται μία από τις ομορφότερες λίμνες στην Ευρώπη και η τρίτη μεγαλύτερη στην Ιταλία. Αγαπημένος προορισμός διάσημων προσωπικοτήτων ήδη από τον 19ο αιώνα, όταν ευρωπαίοι συγγραφείς και καλλιτέχνες ανακάλυψαν και αγάπησαν τον τόπο που τους παρείχε έμπνευση με την απαράμιλλη ομορφιά του. «Οι όχθες της Κόμο αποτελούν το ιδεώδες σκηνικό για έναν ευτυχισμένο έρωτα», έγραψε κάποτε ο συνθέτης Φρανς Λιστ, που έζησε και εμπνεύστηκε εδώ μερικά από τα ωραιότερα μουσικά έργα του.

Φθάνοντας, θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης με τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια, θα δούμε τον καθεδρικό ναό που ενσωματώνει πολλές και διαφορετικές αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες, τη βασιλική Σαν Αμπόντιο, την κεντρική πλατεία με τα όμορφα καφέ και εστιατόρια, το Δημαρχείο κ.ά. και φυσικά θα περπατήσουμε στις όχθες της λίμνης για να απολαύσουμε το υπέροχο τοπίο που την περιβάλει.

Συνεχίζουμε για το Τρεμέτσο, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για το Μπελάτζιο, το ομορφότερο και πιο φημισμένο θέρετρο της λίμνης Κόμο. Πρόκειται για ένα πολύ γραφικό χωριό, χτισμένο πάνω σε χερσόνησο, το οποίο συγκεντρώνει εδώ και αιώνες πολλή από την αριστοκρατία και τη διανόηση της Βόρειας Ιταλίας και γενικότερα της Ευρώπης.

Χαρακτηριστικό και εδώ είναι οι, απίθανης αρχιτεκτονικής, παραλίμνιες επαύλεις της Ιταλικής Αναγέννησης με τους τεράστιους κήπους-έργα τέχνης. Προφανώς οι αριστοκράτες της εποχής ανταγωνίζονταν μεταξύ τους ποιος θα φτιάξει την ομορφότερη βίλα στις μαγικές λίμνες της Ιταλίας. Αυτόν τον ανταγωνισμό απολαμβάνουμε εμείς στις βόλτες μας σε αυτό το ονειρικό ταξίδι…

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΜΠΑΒΕΝΟ/ΣΤΡΕΖΑ: εκδρομή στις ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ – τρένο για ΖΕΡΜΑΤ (Περιλαμβάνεται το κόστος του τρένου)

Πρωινή αναχώρηση για μια ολοήμερη εκδρομή στο Ζερμάτ, στις Ελβετικές Άλπεις. Ακολουθώντας μια πανέμορφη, καταπράσινη διαδρομή στους ορεινούς όγκους των Άλπεων, και το πέρασμα Σιμπλόν, περνάμε στο έδαφος της Ελβετίας και φθάνουμε στη γερμανόφωνη πολίχνη Τάες, απ΄ όπου θα επιβιβαστούμε στο τρένο που θα μας οδηγήσει στο χειμερινό κοσμοπολίτικο ελβετικό θέρετρο Ζερμάτ. Θα περπατήσουμε στους μικρούς γραφικούς δρόμους του πανέμορφου αυτού χωριού, με τα σαλέ και τα όμορφα μαγαζάκια, και θα απολαύσουμε τη θέα στο επιβλητικό Μάτερχορν, ένα από τα ψηλότερα βουνά των Άλπεων (υψόμετρο 4.478 μ.)

Το Μάττερχορν βρίσκεται ακριβώς στα σύνορα μεταξύ Ιταλίας και Ελβετίας και οι Ιταλοί το αποκαλούν Τσερβίνο. Επίσης λόγω του εντυπωσιακού σχήματος της κορυφής του, το συγκεκριμένο βουνό έχει αναδειχθεί ως το σήμα κατατεθέν των Άλπεων αλλά και της Ελβετίας. Αφού λοιπόν απολαύσουμε με την ησυχία μας το αριστοκρατικό Ζερμάτ με τη γραφική αρχιτεκτονική του, τον πεντακάθαρο αέρα των Άλπεων και τη μαγική θέα στο πιο πολυφωτογραφημένο βουνό της Ευρώπης, και αφού πιούμε μια αυθεντική ελβετική σοκολάτα, θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της επιστροφής με τρένο ως το Τάες κι από κει οδικώς στη βάση μας. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΜΠΑΒΕΝΟ/ΣΤΡΕΖΑ: εκδρομή στο ΤΟΡΙΝΟ

Πρωινό και στη συνέχεια μεταβαίνουμε στο Τορίνο, την πρωτεύουσα της περιφέρειας του Πεδεμόντιου (Πιεμόντε), πόλη πλούσια σε πολιτισμό, παραδόσεις και αξιοθέατα και μεγάλο οικονομικό και βιομηχανικό κέντρο του ιταλικού Βορρά.

Στο Τορίνο θα έχουμε χρόνο για να δούμε πολλά από τα χαρακτηριστικά σημεία της πόλης, και στοιχεία που διαμορφώνουν την ταυτότητα του Τορίνο. Θα περπατήσουμε στην Πιάτσα Κάρλο Φελίτσε, εκεί όπου ξεκινάει η Βία Ρόμα, κατά μήκος της οποίας θα βρούμε πολλά καταστήματα, και την περίφημη πλατεία Πιάτσα Σαν Κάρλο, με τα γνωστά τοπικά καφέ-πατισερί. Τα καφέ του Τορίνο σερβίρουν καταπληκτικό καφέ και σοκολάτα, με τη σπουδαία ζαχαροπλαστική της βασιλικής πόλης του Τορίνο.

Στον ελεύθερο χρόνο μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο από τα σημαντικά μουσεία της πόλης, όπως το διάσημο Αιγυπτιακό Μουσείο (το σπουδαιότερο στον κόσμο, μετά το αντίστοιχο του Καΐρου!), το Βασιλικό Ανάκτορο του οίκου της Σαβοΐας στην Πιάτσα Καστέλο, ή το Μουσείο του Σινεμά που στεγάζεται στη Μόλε Αντονελιάνα, τον πύργο-σύμβολο του Τορίνο.

Στην περιήγησή μας στο Τορίνο θα δούμε το ιστορικό κέντρο, με την Πιάτσα Βιττόριο Βένετο και αν το επιτρέπει ο χρόνος θα περάσουμε στην αντίπερα όχθη του ποταμού Πάδου για να πάμε στον λόφο των Καπουτσίνων, για να θαυμάσουμε τη θέα του Τορίνο από ψηλά. Θα καταλήξουμε στο πάρκο Βαλεντίνο, στο σημείο όπου βρίσκεται το σιντριβάνι των 12 μηνών, για να δούμε τη μεσαιωνική καστρούπολη και τον Βοτανικό Κήπο.

Μετά το τέλος της περιήγησής μας επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΜΠΑΒΕΝΟ/ΣΤΡΕΖΑ – ΜΙΛΑΝΟ – πτήση επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο, check-out και αναχώρηση για την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, το Μιλάνο. Άφιξη και περιήγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατά του: Θα δούμε φυσικά τον περίφημο Καθεδρικό Ναό (Ντουόμο), την κομψή Γκαλερία Βιτόριο Εμμανουέλε (το πρώτο εμπορικό κέντρο του κόσμου!), τη διάσημη Σκάλα του Μιλάνου που είναι η Νο 1 όπερα στον κόσμο και φυσικά θα ρίξουμε μια ματιά και στις εντυπωσιακές βιτρίνες των μεγάλων ιταλικών οίκων μόδας…

Μετά τη βόλτα μας στα αξιοθέατα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για απολαύσουμε ένα γεύμα και να κάνουμε… μερικά ψώνια στις μιλανέζικες μπουτίκ. Το Μιλάνο όμως έχει αμέτρητα ακόμα πράγματα να δει και να κάνει ο επισκέπτης, ανάλογα πάντα με τον χρόνο που διαθέτει. Η Σκάλα του Μιλάνου, το Κάστρο των Σφόρτσα, η Πινακοθήκη Μπρέρα, ο Μυστικός Δείπνος του Ντα Βίντσι, η συνοικία Ναβίλι με τα κανάλια της και φυσικά οι αλα μιλανέζε γεύσεις της πόλης είναι στην κορυφή της λίστας κάθε ταξιδιώτη!

Το απόγευμα θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο του Μιλάνο για την πτήση της επιστροφής μας, ολοκληρώνοντας το ταξίδι μας.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  24/5/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 929€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 929 € 308 €
  Twin Room 929 € 308 €
  Triple Room 929 € 308 €
  Single Room 1354 € 308 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  14/7/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 929€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 929 € 308 €
  Twin Room 929 € 308 €
  Triple Room 929 € 308 €
  Single Room 1354 € 308 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  27/7/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 929€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 929 € 308 €
  Twin Room 929 € 308 €
  Triple Room 929 € 308 €
  Single Room 1354 € 308 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  3/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 929€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 929 € 308 €
  Twin Room 929 € 308 €
  Triple Room 929 € 308 €
  Single Room 1354 € 308 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  11/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1049€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1049 € 308 €
  Twin Room 1049 € 308 €
  Triple Room 1049 € 308 €
  Single Room 1474 € 308 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  17/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 929€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 929 € 308 €
  Twin Room 929 € 308 €
  Triple Room 929 € 308 €
  Single Room 1354 € 308 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  24/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 929€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 929 € 308 €
  Twin Room 929 € 308 €
  Triple Room 929 € 308 €
  Single Room 1354 € 308 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  31/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 929€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 929 € 308 €
  Twin Room 929 € 308 €
  Triple Room 929 € 308 €
  Single Room 1354 € 308 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  7/9/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 939€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 939 € 308 €
  Twin Room 939 € 308 €
  Triple Room 939 € 308 €
  Single Room 1364 € 308 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  21/9/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 939€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 939 € 308 €
  Twin Room 939 € 308 €
  Triple Room 939 € 308 €
  Single Room 1364 € 308 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  5/10/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 859€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 859 € 308 €
  Twin Room 859 € 308 €
  Triple Room 859 € 308 €
  Single Room 1284 € 308 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • 5 Διανυκτερεύσεις στα πολυτελή 4* ξενοδοχεία της αλυσίδας Zacchera Hotels (Grand Hotel Dino, Grand Hotel Bristol, Hotel Simplon και  Hotel Spendid) στο Μπαβένο ή στη Στρέζα σε standard δωμάτια.
  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*
  • Ημιδιατροφή καθημερινά στο ξενοδοχείο.
  • Το κόστος για το πλοιάριο στη λίμνη, το τελεφερίκ στο Λοκάρνο και το τραίνο Taech-Zermatt-Taech.
  • Η επίσκεψη στο Μιλάνο.
  • Η εκδρομή στο Τορίνο.
  • Όλες οι μεταφορές, μετακινήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

*Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, check points, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 308 €
  • Είσοδοι σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα

*Προσοχή: Τρίκλινα δωμάτια on request  – με θέα τη λίμνη – με επιβάρυνση.

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

24/05/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 665

29/05/2023

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

18:50

22:15

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

14/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 663

19/07/2023

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

22:15

01:40 +1

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

27/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 665

01/08/2023

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

18:50

22:15

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

03/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 665

08/08/2023

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

18:50

22:15

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

11/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 663

16/08/2023

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

22:15

01:40+1

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

17/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 665

22/08/2023

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

18:50

22:15

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

24/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 665

29/08/2023

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

18:50

22:15

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

31/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 665

05/09/2023

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

18:50

22:15

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

07/09/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 665

12/09/2023

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

18:50

22:15

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

21/09/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 665

26/09/2023

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

18:50

22:15

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

05/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 665

10/10/2023

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

18:50

22:15