Skip to main content

Καθαρά Δευτέρα 2015 στο «νησί των Ιπποτών» απο 349,00

ΜΑΛΤΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 20/2

4 Ημέρες

Δώρο οι φόροι αεροδρομίου!

1η μέρα: Αθήνα-Μάλτα-Βαλέτα (ξενάγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το «νησί των Ιπποτών». Άφιξη και ξενάγηση στην πρωτεύουσα της Μάλτας, Βαλέτα, όπου πήρε το όνομά της από τον Γάλλο JeanParisotdeLaValette που έθεσε το θεμέλιο λίθο αυτής της πόλης το 1566 .Πόλη επιβλητική, πραγματικό οχυρό, υπό την αιγίδα της UNESCO, χτισμένη από τους Ιωαννίτες Ιππότες. Θα δούμε τους κήπους Μπαράκα και θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα του φημισμένου Μεγάλου Λιμανιού, τους ξενώνες των οκτώ εθνοτήτων που αποτελούσαν το τάγμα των Ιπποτών, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη και το Παλάτι του Μεγάλου Μάγιστρου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και απόγευμα ελεύθερο.

2η μέρα: Μάλτα –εκδρομή Μόστα Μεντίνα – Ραμπάτ – εργοστάσιο φυσητού γυαλιού

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την προαιρετική μας εκδρομή, όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Μόστα, με τον τρίτο μεγαλύτερο τρούλο στην Ευρώπη χωρίς στηρίγματα. Μπορεί να φιλοξενήσει 12.000 πιστούς όρθιους και 3.000 καθιστούς. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη πρώτη πρωτεύουσα Μdina γνωστή ως σιωπηλή πόλη με το καθεδρικό ναό του St.Paul’s,μουσεία, μαγαζιά με φυσητά γυαλιά και τη παλιά πόλη Rabat γνωστή για τις κατακόμβες και τη RomanVilla. Tέλος θα επισκεφτούμε το εργοστάσιο φυσητού γιαλιού (τύπου Murano)παραδοσιακή τεχνική από την εποχή των Φοινίκων όπου μπορούν οι πελάτες να δουν ζωντανά πως από τη φωτιά φτιάχνονται πχ τα πιάτα, ποτήρια, βάζα, τασάκια και να κάνουν τις αγορές τους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, απόγευμα ελεύθερο.

3η μέρα: Μάλτα-(προαιρετικά Γκόζο)

Μεταφορά στο βόρειο τμήμα του νησιού,στο λιμάνι Τσιρκέουα όπου θα επιβιβαστούμε στο φέρυ για να περάσουμε απέναντι από τη Μάλτα στο Γκόζο(περίπου 25 λεπτά απόσταση) στο λιμάνι Μτζάρ.

Στο Γκόζο θα επισκεφτούμε τη πρωτεύουσα Βικτώρια,τη Τσιταντέλα στη κορυφή της πλαγιάς της Βικτώρια(οχυρό της εποχής),τη Ντουέιρα ή αλλιώς Μπλέ Παράθυρο,τη σπηλιά της Καλυψούς και το γραφικό ψαροχώρι Σλέντι.

Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο στη Μάλτα.

4η μέρα: Μάλτα- Αθήνα

Πρόγευμα και checkout από το δωμάτιο στις 12.00 μ.μ. Αφήνουμε τις αποσκευές στο ειδικό χώρου το ξενοδοχείου. Χρόνος ελεύθερος για τις τελευταίες μας αγορές στη Μάλτα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Τα ξενοδοχεία μας ή παρόμοια

AlexandraHotel 3*

Golden Tulip Vivaldi 4*
Argento 4*

Le Meridien 5*

Κόστος κατ’ άτομο

2κλινο

1κλινο

Επιβάρυνση ημιδιατροφής

Alexandra Hotel 3*

349€

+45€

48€

Golden Tulip Vivaldi 4*

379€

+54€

39€

Argento 4*

394€

+45€

42€

Le Meridien 5*

439€

+105€

54€

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης, με απευθείας πτήσεις της Air Malta
  • Φόροι αεροδρομίου
  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Πρωινός μπουφές καθημερινά
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Μάλτας
  • Ξενάγηση στην πρωτεύουσα Βαλέτα - μισής ημέρας
  • Εκδρομή στις Μόστα, Μεντίνα και στο εργοστάσιο φυσητού γυαλιού
  • Έμπειρος Ελληνόφωνος ξεναγός και υπηρεσίες τοπικούς αντιπροσώπου
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης

    Δεν περιλαμβάνονται:

  • Άλλες προαιρετικές εκδρομές
  • Ποτά και αχθοφορικά
  • Είσοδοι στα αξιοθέατα

ΠΤΗΣΕΙΣ:

KM 781 06JUN  ATHMLA 1230  1305          

KM 782 09JUN MLAATH 1700  1935

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.

2. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες

3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 11,99) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες , σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων

4. Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν

μόνο με διαβατήριο.

5. Επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) ΑΒ2 +70€, Α2 +80€, Α4 +25€ ΑΒ3 +30€ Α3 +35€

6. Early Booking σε οδικές & αεροπορικές εκδρομές ισχύει για κρατήσεις 21 ημέρες πριν την αναχώρηση και πληρωμή μετρητοίς (εκτός αυτών που αναφέρονται σε κάθε εκδρομή)

7. Στα ξενοδοχεία 5* ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.