Skip to main content

Bansko από ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ έως ΜΑΡΤΙΟ 2024 -2025 από 95€

Αναχωρήσεις :  δείτε τους καταλόγους εντός 

Για τιμές και αναχωρήσεις για προγράμματα από Αθήνα πατήστε εδώ:  ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

 

Για τιμές και αναχωρήσεις για προγράμματα από Θεσσαλονίκη πατήστε εδώ:  ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Ενδεικτικό πρόγραμμα: 

1η  ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΜΠΑΝΣΚΟ
Συγκέντρωση και αναχώρηση από Αθήνα για Προμαχώνα, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, άφιξη στα σύνορα. Σύντομη στάση, κατόπιν αναχώρηση για Μπάνσκο, θα ανηφορίσουμε για  τα στενά της Κρέσνα και στο Σιμιτλί θα αφήσουμε την εθνική οδό για να διανύσουμε τα τελευταία 42χλμ στην κοιλάδα του ποταμού Ελοβίκο. Θα φθάσουμε στα 950 μέτρα υψόμετρο για στο πανέμορφο οροπέδιο του Ραζλόγκ. Άφιξη στο Μπάνσκο και πριν την άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για μία πρώτη βόλτα στο ιστορικό κέντρο του Μπάνσκο ή όσοι το επιθυμούν ski στο χιονοδρομικό κέντρο.
 
2η - 3η - 4η ημέρα : ΜΠΑΝΣΚΟ
Ημέρα ελεύθερη για σκι ή snowboard στο χιονοδρομικό κέντρο ή απολαύσετε μία βόλτα και ψώνια στο ιστορικό κέντρο. Μπορείτε να συμμετέχετε σε μία από τις προαιρετικές δραστηριότητες όπως ολοήμερη εκδρομή στη Σόφια, ενώ στο Μπάνσκο βόλτες με 8Χ8 ή περίπατος στον Εθνικό Δρυμό Πίριν ή χαλάρωση στις ιαματικές πηγές της Μπάνια. Το βράδυ πολλές οι επιλογές και οι προτάσεις μας για την έξοδό σας για φαγητό ή ποτό καθώς κάθε εβδομάδα υπάρχουν προγραμματισμένα event στα καλύτερα club του Μπάνσκο!
 
Τελευταία ημέρα : ΜΠΑΝΣΚΟ –  ΑΘΗΝΑ
Συγκέντρωση στη reception του ξενοδοχείου σας και αναχώρηση για τα σύνορα και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην πόλη μας.