Skip to main content

Στα Διαμάντια Της Κυανής Ακτής Πάσχα - Ιούνιος 2020 από 575,00

Νίκαια - Κάννες - Μονακό - Σαν Τροπέ - Πορτ Γκριμό Πίζα - Φλωρεντία

8 ΗΜΕΡΕΣ.
16/4,  16/5, 6/6,  20/6/20

 1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ/ΠΛΟΙΟ: Αναχώρηση από Αθήνα για Πάτρα με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για την Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΑΝΚΟΝΑ – ΠΑΡΜΑ Η ΠΙΑΤΣΕΝΤΣΑ: 'Αφιξη στην Ανκόνα και άμεση αναχώρηση για Βόρεια Ιταλία. Με ενδιάμεση στάση, θα καταλήξουμε στην περιοχή της Πάρμα η της Πιατσέντσα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΜΑ Η ΠΙΑΤΣΕΝΤΣΑ - ΜΟΝΑΚΟ - ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ – ΝΙΚΑΙΑ: Πρωινή αναχώρηση για το πριγκιπάτο του Μονακό, το δεύτερο μικρότερο κρατίδιο του πλανήτη. Θα ανέβουμε στον βράχο και στην παλιά πόλη, όπου κυριαρχεί το Ωκεανογραφικό μουσείο και θα δούμε τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου με τους τάφους της οικογένειας Γκριμάλντι. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στη διάσημη συνοικία ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ με το ομώνυμο καζίνο. Αργά το απόγευμα θα καταλήξουμε στην τέταρτη σε πληθυσμό πόλη της Γαλλίας, τη Νίκαια, δείπνο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΝΙΚΑΙΑ – ΚΑΝΝΕΣ: Ξεκινάμε την πανοραμική μας περιήγηση στο ‘Διαμάντι της Κυανής ακτής’’ που είναι κτισμένη σε μια θαυμάσια τοποθεσία κατά μήκος της κομψής καμπύλης του κόλπου Ανζ, για να δούμε τους κήπους του Αλβέρτου Α΄, το Ηρώο, την παλιά πόλη, την πλατεία Μασενά και την παραλιακή λεωφόρο. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στις ΚΑΝΝΕΣ, ένα από τα πιο γνωστά θέρετρα παγκοσμίως, για να γνωρίσουμε τη ‘’Θρυλική Κρουαζέτ’’ την παραλιακή λεωφόρο με τους Φοίνικες και το Μέγαρο του όπου φιλοξενεί το διάσημο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Επιστροφή στη ΝΙΚΑΙΑ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΝΙΚΑΙΑ - ΣΑΝ ΤΡΟΠΕ - ΠΟΡΤ ΓΚΡΙΜΟ: Πολύ ενδιαφέρουσα και η σημερινή μας εκδρομή μας στα λαοφιλή θέρετρα της Κυανής Ακτής. Πρώτος μας σταθμός είναι το διάσημο ψαροχώρι του Σαν Τροπέ, καταφύγιο του Φρεντερίκο Μιστράλ, όπου θα πάρουμε μια γεύση του ρυθμού της ζωής των διάσημων κατοίκων και επισκεπτών της. Θα περπατήσουμε στα πολύβουα σοκάκια της πόλης με τις πανάκριβες μπουτίκ και τα αριστοκρατικά καφέ και θα φωτογραφηθούμε στον παλιό πύργο του λιμανιού. Επόμενος σταθμός το νέο λιμάνι Γκριμό που θεωρείται, όχι άδικα ως η μικρή Βενετία της Κυανής Ακτής. Ένας οικισμός με 2500 κτίσματα πάνω στα κανάλια που ξεκίνησε να αναπτύσσεται το 1962 περιμένει να μας δείξει τις ομορφιές του. Βαρκάδες, βόλτες προαιρετικό γεύμα, είναι από αυτά που σας προτείνουμε στον ελεύθερο σας χρόνο. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΝΙΚΑΙΑ - ΠΙΖΑ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ: Μια ακόμη συναρπαστική μέρα με πολλά αξιοθέατα μόλις αρχίζει. Η διαδρομή μας από τη γαλλοιταλική ριβιέρα μοναδική, μας οδηγεί στην πόλη της ΠΙΖΑΣ, για να θαυμάσουμε τον πασίγνωστο ομώνυμο πύργο, που είναι ένα από τα κτίρια που υψώνονται στον κήπο της < αυλής των θαυμάτων >. Αργά το απόγευμα καταλήγουμε στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ, την πόλη της Αναγέννησης, όπου στη σύντομη περιήγηση μας θα δούμε και θα θαυμάσουμε, μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, την πλατεία Ντέλλα Σινιορία, το Παλάτσο Βέκκιο – σημερινό δημαρχείο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε στην ομώνυμη πλατεία, γοτθικής αρχιτεκτονικής που δίκαια βρίσκεται υπό τη ν προστασία της ΟΥΝΕΣΚΟ και την παλαιότερη γέφυρα του 'Αρνο. Ακολουθεί δείπνο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

7Η ΗΜΕΡΑ, ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΑΝΚΟΝΑ / ΠΛΟΙΟ: Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα με ενδιάμεσες στάσεις, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους το μεσημέρι για Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλω.

8Η ΗΜΕΡΑ, ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ: 'Αφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

 

Προορισμοί

Ημέρες

Σε  2κλινο

δωμάτιο

Επιβάρυνση

μονόκλινου

Αναχωρήσεις

ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ  ΤΗΣ  ΚΥΑΝΗΣ ΑΚΤΗΣ

8

575 €

175 €

16/4,  16/5, 6/6,  20/6/20*-

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εισιτήρια πλοίου ΠΑΤΡΑ – ΑΝΚΟΝΑ - ΠΑΤΡΑ, σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4) με W.C.
  • *Διαμονή, πέντε διαν/σεις, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*sup. - 4*
  • *Πέντε πρωινά σε μπουφέ.
  • *Τέσσερα δείπνα.
  • *Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.
  • *Αρχηγός - συνοδός .
  • *Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • *Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα.
  • *Φόροι ξενοδοχείων και check points: € 25 /άτομο.
  • *Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κ.λ.π.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • *Είναι δυνατόν το πρόγραμμα να εκτελεστεί αντίστροφα, τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.