Skip to main content

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022 ΠΑΡΙΣΙ- ΑΛΣΑΤΙΑ -  ΕΛΒΕΤΙΑ! από 895€

  10 ΗΜΕΡΕΣ

ΝΟΒΑΡΑ - ΑΟΣΤΑ - ΓΕΝΕΥΗ – ΠΑΡΙΣΙ - ΕURODISNEY – ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ -  ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ  ΖΥΡΙΧΗ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ  – ΜΙΛΑΝΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:   08/7/22,  20/7/22, 29/7/22,  6/8/22,  22/8/22,  23/9/22,  22/10/22   

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ ( ΠΛΟΙΟ)

Αναχώρηση   για το λιμάνι της Πάτρας με ενδιάμεση στάση. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΑΝΚΟΝΑ. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΚΟΝΑ –   NOBΑΡΑ  Η  ΑΟΣΤΑ 

Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα και άμεση αναχώρηση για AOΣΤΑ. Η διαδρομή μας από την κεντρική και Βόρεια Ιταλία, διασχίζοντας τις εύφορες πεδιάδες της Αιμίλια Ρομάνια, με ενδιάμεσες στάσεις στη διαδρομή, αφού  προσπεράσουμε  την  πόλη  του  ΜΙΛΑΝΟΥ, θα  καταλήξουμε  στην  περιοχή  της  ΝΟΒΑΡΑ  η  της   ΑΟΣΤΑ  για  διανυκτέρευση. 

3η ΗΜΕΡΑ: ΑΟΣΤΑ -  ΓΕΝΕΥΗ – ΠΑΡΙΣΙ

Πρωινή  αναχώρηση μέσω του τούνελ MONT BLANC   για  να  περάσουμε στην Ελβετία και την  πόλη  της Γενεύη, όπου θα έχουμε σύντομη περιήγηση στην πόλη της διπλωματίας, με το Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών, το μνημείο της μεταρρύθμισης, κ.α. Αποχαιρετάμε την πόλη και τη λίμνη ΛΕΜΑΝ με αναμνηστικές φωτογραφίες με φόντο τα ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ και ξεκινάμε για ΠΑΡΙΣΙ. Φωτισμένη ήδη η Γαλλική πρωτεύουσα μόλις φθάνουμε το βράδυ και η πρώτη εικόνα είναι εντυπωσιακή. Δείπνο  και διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΙΣΙ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ,    ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΒΡΟΥ

Γνωριμία με το ιστορικό και μοντέρνο ΠΑΡΙΣΙ. Η σημερινή πανοραμική μας  ξενάγηση περιλαμβάνει, την ΟΠΕΡΑ, την ΑΨΙΔΑ του ΘΡΙΑΜΒΟΥ, το ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ, τον ΠΥΡΓΟ του ΑΪΦΕΛ, το ΜΕΓΑΡΟ των ΑΠΟΜΑΧΩΝ, το ΚΑΡΤΙΕ ΛΑΤΕΝ, την ΣΟΡΒΟΝΗ, την ΠΑΝΑΓΙΑ των ΠΑΡΙΣΙΩΝ, το  ΠΑΝΘΕΟΝ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, την ΒΑΣΤΙΛΛΗ, τα ΜΕΓΑΛΑ ΒΟΥΛΕΒΑΡΤΑ και τέλος το ΜΟΥΣΕΙΟ του ΛΟΥΒΡΟΥ (εσωτερική επίσκεψη) είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα μουσεία τέχνης στον κόσμο. Φιλοξενεί περίπου 35.000 μεγάλης αξίας εκθέματα που περιλαμβάνουν έργα της αρχαιότητας και της μεσαιωνικής τέχνης μέχρι το 1848. Μεταξύ άλλων θα δούμε την ¨ΑΦΡΟΔΙΤΗ της ΜΗΛΟΥ,  την ¨ΝΙΚΗ της ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ¨και την γνωστή σε όλους ¨ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ¨ του ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ. Λίγο αργότερα,   επίσκεψη στο  λόφο  της  ΜΟΝΜΑΡΤΗΣ  με  τη  βασιλική  ΣΑΚΡ ΚΕΡ  και  ακολουθεί  χρόνος ελεύθερος,  στην  πάντα  ενδιαφέρουσα  και  αξιόλογη  αγορά  της  Γαλλικής  πρωτεύουσας. Δείπνο,  διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΙΣΙ – EURODISNEY

Επίσκεψη στο μαγικό κόσμο της EURODISNEY. Τριάντα δύο μόνο χιλιόμετρα ανατολικά της Παρισινής πρωτεύουσας, απλώνεται η DISNEYLAND  και  μας περιμένει για να μας χαρίσει πολλές συγκινήσεις. Βρισκόμαστε όμως   πολύ  κοντά  και  έτσι  θα  ξεκινήσουμε  αμέσως  το  ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών, με το τραινάκι των πειρατών,   θα περάσουμε από το μικρόκοσμο,  θα  ανεβούμε στο διαστημικό βουνό,   θα  οδηγήσουμε το δικό μας διαστημόπλοιο στο ΣΤΑΡ ΤΟΥΡΣ  και θα επισκεφθούμε το μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο, του Πήτερ Πάν και της Χιονάτης με τους  επτά Νάνους. Γεύμα  προαιρετικά σε ένα από τα πολλά εστιατόρια που υπάρχουν μέσα στο πάρκο  και συνεχίζουμε με πολλά άλλα, μέχρι το απόγευμα που θα επιστρέψουμε στο  ΠΑΡΙΣΙ. Μετά το δείπνο ακολουθείστε την πρόταση μας για προαιρετική ΜΙΝΙ  ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ στο ΣΗΚΟΥΑΝΑ με τα γραφικά ΜΠΑΤΩ, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την επίσκεψή μας στο ΠΑΡΙΣΙ.

6η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΙΣΙ   (NOΡΜΑΝΔΙΑ )

Ημέρα  ελεύθερη να  ολοκληρώσετε  τη  γνωριμία  με  τη  Γαλλική  πρωτεύουσα  και  την  αγορά της  η  εναλλακτικά  να  ακολουθήσετε  την  πρόταση  μας   για  μια  πολύ  όμορφη  προαιρετική εκδρομή στις γραφικές ακτές της Νορμανδίας,  όπου  θα  έχουμε  την  ευκαιρία  να  γνωρίσουμε τις  παραθαλάσσιες  πόλεις  και  παραθεριστικά  κέντρα της  Βόρειας  Γαλλίας,   DEAUVILLE, TROUVILLE και HONFLEUR.  Θα δούμε το φαινόμενο της παλίρροιας και θα  έχουμε  χρόνο  για  περιπάτους  και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή  στο Παρίσι, δείπνο, διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΙΣΙ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ    

Η έδρα του Συμβουλίου της Ευρώπης  και  πρωτεύουσα  της Αλσατίας, το ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ, θα είναι ο επόμενος σταθμός μας. Η πλατεία Κλέμπερ, ο καθεδρικός ναός χτισμένος από κόκκινο ψαμμόλιθο, αλλά και το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι  τα  πιο σημαντικά αξιοθέατα της  πόλης. Νωρίς  το βράδυ θα  τακτοποιηθούμε  στο   ξενοδοχείο  μας  για  δείπνο  και  διανυκτέρευση.

8ΗΗΜΕΡΑ: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ -   ΖΥΡΙΧΗ  – ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΜΙΛΑΝΟ

Μια  ακόμη  συναρπαστική  ημέρα  ξεκινά. Με  φόντο  τους  ορεινούς  όγκους του ΜΕΛΑΝΑ ΔΡΥΜΟΥ και του ΓΙΟΥΡΑ, ανάμεσα στους οποίους περνά το μεγάλο ποτάμι,  φθάνουμε στη  ΖΥΡΙΧΗ, τη μεγαλύτερη Ελβετική πόλη  και οικονομική πρωτεύουσα της χώρας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στους κεντρικούς πεζόδρομους, την Μπάνχοφστρασσε, την παλιά πόλη, την Φραουμύνστερ µε τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, τον Πύργο του Ρολογιού   και τις γέφυρες του ποταμού ΛΙΜΑΤ.  Η  ‘’μαγεία ‘’  των   Ελβετικών  τοπίων  συνεχίζεται   και   προς   τη  ΛΟΥΚΕΡΝΗ. Σύντομη  επίσκεψη  στην  πόλη  που  είναι κτισμένη στην άκρη της λίμνης των τεσσάρων καντονιών με την χαρακτηριστική γραφική ξύλινη γέφυρα   και  το Μνημείο των Λεόντων . Αμέσως  μετά  μέσω  του  τούνελ  του  Αγίου  Γκοτάρδου  και  ενώ  τα  καταπράσινα  πανέμορφα  τοπία  μας  συνοδεύουν,  θα  καταλήξουμε  το  βράδυ  στο  ξενοδοχείο  μας, στην  ευρύτερη  περιοχή  της  πόλης  του  Μιλάνου, για  δείπνο  και  διανυκτέρευση. 

9Η ΗΜΕΡΑ: ΜΙΛΑΝΟ - ΑΝΚΟΝΑ

Νωρίς  το  πρωί αφήνουμε την πόλη των «ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ» και μέσω ΜΠΟΛΟΝΙΑΣ φθάνουμε στο λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΠΑΤΡΑ.  Διανυκτέρευση εν πλω.

10Η  ΗΜΕΡΑ:ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ

Άφιξη   στο λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ  με  ενδιάμεση στάση,  όπου  φθάνουμε   τρεις  περίπου  ώρες  αργότερα.

 

ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ:

ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ                                                895 € 

TΡΙΤΟ  ΑΤΟΜΟ   ΕΩΣ  12  ΕΤΩΝ  ΣΕ  3ΚΛΙΝΟ         805  €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ                                   315 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Διαμονή, επτά διαν/σεις, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*sup -  4*.
  • Ημιδιατροφή στα  ξενοδοχεία, εκτός  της 2ΗΣ  ημέρας  ( 7  πρωινά,  6 δείπνα ).
  • Εισιτήρια πλοίων σε 4ΚΛΙΝΕΣ εσωτερικές καμπίνες με W.C (ΑΒ4).
  • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Αρχηγό – συνοδό.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης. Φ.Π.Α

 

 ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

* Είσοδοι  σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους.

* Ποτά  στα  προσφερόμενα δείπνα.

* Ότι  αναφέρεται  ως προτεινόμενο  η  προαιρετικό   και  ότι  ρητά  δεν   

   αναφέρεται  στο     πρόγραμμα  και  τις  παροχές  του.

* Φόροι  ξενοδοχείων  και  Check  point (35 €  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ)

=====================================================================

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΕΦΙΚΤΗ  Η  ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ  ΤΗΣ  ΚΑΜΠΙΝΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΟΙ ΠΙΟ  ΚΑΤΩ  ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ:

ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ  ΜΕ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ /  ΕΛΛΑΔΑ  -  ΙΤΑΛΙΑ -  ΕΛΛΑΔΑ

ΑΒ2 /  2ΚΛΙΝΗ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ         65 €  //    Α2  /    2ΚΛΙΝΗ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ        85 €

ΑΒ3  / 3ΚΛΙΝΗ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ         45 €  //    Α3  /    3ΚΛΙΝΗ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ        65 €

Α4 /     4ΚΛΙΝΗ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ        35 €