Skip to main content

Τοσκάνη στις Γιορτές!

7 μέρες Ανκόνα - Τοσκάνη - Πίζα - Φλωρεντία & galleria Uffizi - Σιέννα - Σαν Τζιμινιάνο - Λούκα με διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο RENAISSANCE TUSCANY IICIOCCO RESORT & SPA 4* sup

 

Αναχωρήσεις  22, 28 Δεκ., 3, 26 Ιαν. & 23 Φεβρ.

 

Μέρα:
Αθήνα-Πάτρα-Εν πλω
Αναχώρηση από Αθήνα για Πάτρα και επιβίβαση σε σύγχρονο ταχύπλοο. Απολαύστε τις ανέσεις του πλοίου, διαπλέοντας το Ιόνιο και την Αδριατική.
Μέρα:
Ανκόνα – Τοσκάνη
Άφιξη στην Ανκόνα και αναχώρηση για την Τοσκάνη που είναι γνωστή για τα πανέμορφα τοπία της. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τοποθεσίεςπου θα επισκεφτούμε, έχουν κηρυχθεί από την UNESCO μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Άφιξη και τακτοποίηση στο πολυτελέςξενοδοχείο RENAISSANCE TUSCANY RESORT & SPA 4* sup που βρίσκεται στη μεσαιωνική πόλη της Μπάργκα και χτισμένο πάνω σε μιαπλαγιά με θέα την καταπράσινη κοιλάδα Serchio μέσα σε έκταση 2000 εκταρίων μαγευτικού φυσικού τοπίου. Διαθέτει 180 δωμάτια πρόσφαταανακαινισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο με πλήρη γκάμα οργάνων, ολοκληρωμένο κέντρο Spa, σάουνα,σολάριουμ. Η μεσαιωνική Μπάργκα που βρίσκεται δίπλα, θεωρείται από τις πιο καλά διατηρημένες αντιπροσωπευτικές πόλεις της ΙστορικήςΤοσκάνης. Το βράδυ θα απολαύσουμε το δείπνο μας στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.
Μέρα:
Πίζα - Φλωρεντία & galleria Uffizi
Μπουφέ πρόγευμα. Η γνωριμία μας με την πανέμορφη Τοσκάνη ξεκινάει με την επίσκεψή μας στην ιστορική Πίζα, όπου θα έχουμετην ευκαιρία να γνωρίσουμε το μοναδικό κεκλιμένο Πύργο, τον μεγαλοπρεπή Καθεδρικό Ναό και τον ιερό χώρο. Στη συνέχεια θααναχωρήσουμε για την πόλη της Φλωρεντίας που θεωρείται το μεγαλύτερο το μεγαλύτερο υπαίθριο Μουσείο της Αναγέννησης . Εκεί θαδούμε το επιβλητικό Duomo με το φημισμένο καμπαναριό του Τζιότο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε, την Πόντε Βέκκιο, την Πιάτσα Ντελα Σινιορία και άλλα διάσημα αξιοθέατα. Ακολουθεί επίσκεψη & ξενάγηση στην διάσημη πινακοθήκη Uffizi (απαιτείται προ-κράτηση γιααυτό σας παρακαλούμε ενημερώστε μας 10 μέρες πρίν, κόστος € 4).Σε αυτό το παλάτι, σχεδιασμένο το 1560 από τον αρχιτέκτονα GiorgioVasari, βρίσκονται σήμερα μερικά από τα πλέον αναγνωρίσιμα αριστουργήματα της Αναγέννησης. Εκεί βρίσκεται μια τεράστια συλλογήπινάκων, από τις σημαντικότερες παγκοσμίως, με έργα των Botticelli, Gioto, Cimabue, Μιχαήλ Άγγελου, Da Vinci & πολλών άλλων. Μετάτην επίσκεψη μην παραλείψετε να πιείτε τον καφέ σας στο μπαρ του μουσείου απολαμβάνοντας πανοραμικά την Piazza della Signioria,ενώ στον ελεύθερο χρόνο σας περπατήστε στα γραφικά δρομάκια της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο & δείπνο.
Μέρα:
Σιέννα - Σαν Τζιμινιάνο
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στην μεγαλοπρεπή Μεσαιωνική Σιέννα, με τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό, την παγκόσμια γνωστήκεντρική της πλατεία Campo, όπου γίνεται δύο φορές το χρόνο το Palio, το μεγαλοπρεπές Δημαρχείο με τον ιστορικό πέτρινο Πύργο & πολλά άλλααξιοθέατα. Η σημερινή μας εμπειρία ολοκληρώνεται με την επίσκεψη γνωριμίας στη μεσαιωνική πόλη των Κάστρων/Πύργων, το Σαν Τζιμινιάνο πουφαντάζει σαν ένα δάσος από μακριά και παρουσιάζεται στον επισκέπτη με όλη του την μεγαλοπρέπεια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας& δείπνο.
Μέρα:
Λούκα
Μπουφέ πρόγευμα. Η σημερινή μας μέρα είναι αφιερωμένη στην πρωινή ξενάγηση της ιστορικής πόλης Λούκα, που περιβάλλεται απότο Μεσαιωνικό της διατηρημένο τείχος Θα μας δοθεί η ευκαιρία να περπατήσουμε, στα γραφικά της πλακόστρωτα στενά, με τα παλαιάπέτρινα αρχοντικά, την εντυπωσιακή παλαιά οβάλ πλατεία και τα άλλα της αξιοθέατά της, που εντυπωσιάζουν. Χρόνος ελεύθερος γιαατομική περιπατητική περιήγηση και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.
Μέρα:
Τοσκάνη – Ανκόνα - Εν πλω
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση νωρίς το πρωί για την Ανκόνα. Απόπλους, φεύγουμε γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις και διαπιστώνονταςότι όσο χρόνο και να έχει ο ταξιδιώτης στη διάθεση του, είναι ελάχιστος για να χορτάσει την μαγεία αυτού του υπέροχου τοπίου.
Μέρα:
Πάτρα – Αθήνα
Μπουφέ - πρόγευμα και ανάλογα με την ώρα του απόπλου από Ανκόνα και εφόσον μας το επιτρέπει ο χρόνος, δυνατότητα για μια τελευταία βόλτα στην ιστορική πόλη. Αναχώρησή για την Ανκόνα, και επιβίβαση στο πλοίο.
 
Τιμή κατ' άτομο 
Αναχωρήσεις  22, 28 Δεκ., 3, 26 Ιαν. & 23 Φεβρ., 7 μέρες
     
 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΝΕΟ ΕΤΟΣΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ
 SMART PRICE ΕΩΣ 30/11   
Δίκλινο549569649499
3ο άτ. έως 12 ετ.382392492332
Μονόκλινο665685730615
         
 
Περιλαμβάνονται:
  Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελέςκλιματιζόμενο πούλμαν
  Τέσσερις διανυκτέρευση στοπολυτελές ξενοδοχείο RENAISSANCE TUSCANY IICIOCCO RESORT & SPA 4* sup
  Εισιτήρια πλοίωνσε τετράκλινες εσωτερικές κλιματιζόμενες καμπίνες(ΑΒ4)
  Μπουφέ πρόγευμα ευρωπαϊκό καθημερινά
  Δείπνο καθημερινά στο ξενοδοχείο
  Αρχηγός συνοδόςτου γραφείου μας
  Τοπικός ξεναγός στη Φλωρεντία
  Ασφάλεια Αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  ΦΠΑ
Δεν περιλαμβάνονται:
  Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ό,τι δεν αναφέρεται στα πιο πάνω προσφερόμενα.
Σημειώσεις:
  Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, επισκέψεων, ενδέχεται να αλλάζει για την καλύτερη διεξαγωγή τουπρογράμματος.