Skip to main content

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ  -  (ΒΙΕΝΝΗ) – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ! από 395€

 6 ΗΜΕΡΕΣ

 ANAXΩΡΗΣΕΙΣ:

 2/7/22      16/7/22     23/7/22    6/8/22   13/8/22   20/8/22   17/9/22   24/10/22

 

1Η ΗΜΕΡΑ:ΑΘΗΝΑ – ΝΙΣ  

Aναχώρηση   στις 06:30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ.  Hμίωρη  στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της  Λάρισας  και  συνεχίζουμε το ταξίδι μας  για το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών  εγγράφων και  η διαδρομή μας έξω από τα Σκόπια, μας οδηγεί  στην περιοχή  της ΝΙΣ,  για δείπνο  και διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ:   ΝΙΣ   – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινή αναχώρηση για ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Προσπερνώντας  την πρωτεύουσα της ΣΕΡΒΙΑΣ το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ  και το ΝΟΒΙΣΑΝΤ φθάνουμε στα σύνορα της ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ και την πόλη του ΣΕΓΚΕΤ. Το απόγευμα  το  << ΠΑΡΙΣΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ >> η πανέμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να την γνωρίσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και προαιρετικά ΜΙΝΙ κρουαζιέρα με καραβάκι στο ΔΟΥΝΑΒΗ,   ‘απολαμβάνοντας’  έτσι  τη  νυκτερινή  όψη  της  πόλης, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ξενάγηση)    

Η  πανοραμική  ξενάγηση  στην  πρωτεύουσα  της  Ουγγαρίας ξεκινά από τη  ΒΟΥΔΑ  και  το λόφο του ΓΚΕΛΕΡΤ και  συνεχίζεται  με  τους  ΠΥΡΓΟΥΣ  ΤΩΝ  ΨΑΡΑΔΩΝ, την θαυμαστή εκκλησία του ΜΑΤΙΑ, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες για να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη. Λίγο  αργότερα   διασχίζοντας μια από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, την γέφυρα των Αλυσίδων, θα βρεθούμε στην ΠΕΣΤΗ και  την  ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ, στολισμένη με υπέροχα αγάλματα  και  τελειώνουμε  με  τον  ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Γεύμα και στον ελεύθερο χρόνο που  ακολουθεί, μπορούμε  να επισκεφθούμε τον εμπορικό δρόμο VACI. Το βράδυ ,   προαιρετική  παρακολούθηση  της  Αναστάσιμης ακολουθίας  σε ορθόδοξο ναό της πόλης επιστροφή στο ξενοδοχείο ,  διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ -  (ΒΙΕΝΝΗ)

Ημέρα  ελεύθερη.  Μπορούμε  να  την αφιερώσουμε στην πόλη, για  περιπάτους,  επισκέψεις η  εναλλακτικά  να  ακολουθήσετε  την  πρόταση  μας  για  ημερήσια  εκδρομή (προαιρετικά ) στη ΒΙΕΝΝΗ.  Μετά  από  μια  διαδρομή  τριών  περίπου  ωρών  θα  φθάσουμε  στην  πόλη  του ΣΤΡΑΟΥΣ  και  θα  έχουμε  την  ευκαιρία   στην  περιήγηση  μας  να δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING), την κρατική ΟΠΕΡΑ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΤΕΧΝΗΣ, τους ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, το ΠΑΛΑΤΙ  ΧΟΦΜΠΟΥΡΓΚ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ καθώς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ακολουθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ με το ομώνυμο άγαλμα  και  ο γοτθικού ρυθμού ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Χρόνος  ελεύθερος,  γεύμα  προαιρετικά  και  επιστροφή στο  ξενοδοχείο  μας  στη  Βουδαπέστη  για  δείπνο  και  διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ  –  ΝΙΣ 

Νωρίς  το  πρωί  αναχωρούμε μέσω της γνωστής  πλέον διαδρομής,  για  την  πρωτεύουσα  της  Σερβίας το  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, όπου  θα  έχουμε  σύντομη  στάση -  επίσκεψη. Η  διαδρομή  μας  συνεχίζεται    για   τον  τελικός  μας  για  σήμερα   προορισμό  την  περιοχή της  ΝΙΣ,  για  δείπνο  και  διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ:  ΝΙΣ – ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση  το  πρωί  για  Αθήνα  μέσω του συνοριακού σταθμού των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος  ταξιδιωτικών  εγγράφων  και συνεχίζουμε το ταξίδι μας   με ενδιάμεσες στάσεις,  άφιξη  το βράδυ.

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • ΕΙΝΑΙ  ΔΥΝΑΤΟΝ  Η  ΔΙΑΝ/ΣΗ  ΤΟΥ  ΝΙΣ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΠΕΡΙΟΧΗ      

 ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ /   ΚΡΑΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ / ΠΑΡΑΣΙΝ.

 

ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ:

ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ                      395 € 

ΤΡΙΤΟ  ΑΤΟΜΟ  ΕΩΣ  12  ΕΤΩΝ    355 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ        165 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Εκδρομές, περιηγήσεις με  σύγχρονα  πούλμαν.
  • Διαμονή,(5) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* ( 3* - 4*  ΣΕΡΒΙΑ).
  • Ημιδιατροφή ( 5 πρωινά,  1 γεύμα και  4 δείπνα ).
  • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Αρχηγό - συνοδό.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόροι διαμονής.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Είσοδοι  σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους.

Ποτά  στα  προσφερόμενα  γεύματα  η  δείπνα.

Ότι  ρητά  δεν  αναφέρεται  στο  πρόγραμμα  και  τις  παροχές  του

και  ότι  αναφέρεται  ως  προτεινόμενο  η  προαιρετικό.