Skip to main content

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΚΑΡΠΑΘΙΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ Γιορτές 2018-2019 Φεβ, Μαρ. από 385.00

ΣΟΦΙΑ - ΒΕΛΙΚΟ ΤΑΡΝΟΒΟ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΣΙΝΑΙΑ   - ΜΠΡΑΣΩΒ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ 
7 HMEΡΕΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ: 22 & 29/12/18, 2 & 26/1, 23/2,  9 & 23/3/19

1Η   ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ   - ΣΟΦΙΑ
Αναχώρηση 06:30 για ΣΟΦΙΑ μέσω ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ, με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΣΟΦΙΑ – ΒΕΛΙΚΟ ΤΑΡΝΟΒΟ - BOYKOYΡEΣTI
Πρωινό, σύντομη περιήγηση στη Βουλγαρική πρωτεύουσα και αναχώρηση για ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ. Σημαντικός σταθμός στη διαδρομή μας, το VELIKOTARNOVO, μια πόλη χτισμένη στις όχθες του ποταμού Γιάντρα, γνωστή ως η παλαιά πρωτεύουσα της δεύτερης βουλγάρικης αυτοκρατορίας   και συχνά αναφέρεται ως "η πόλη των τσάρων". Μέχρι το 1965 το όνομα της πόλης ήταν Τάρνοβο και μέχρι σήμερα συνεχίζεται να χρησιμοποιείται η ονομασία αυτή. Με ενδιάμεση στάση, θα τακτοποιηθούμε το βράδυ στο ξενοδοχείο μας, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ( ΞΕΝΑΓΗΣΗ )
Πρωινό και ξεκινάμε την πανοραμική μας   ξενάγηση, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το παλάτι της Άνοιξης, που διέμεινε η οικογένεια Τσαουσέσκου, το Μουσείο του χωριού, που είναι μοναδικό στο είδος του και η περιήγηση μας συνεχίζεται για να θαυμάσουμε το παλάτι της βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου, δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο στον κόσμο μετά το Πεντάγωνο,   το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο Μέγαρο μουσικής της χώρας, τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, την Αψίδα του θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισιού, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο, την Ελληνική εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα, το Μουσείο του Πυροσβέστη και την Στρατιωτική Ακαδημία. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΕΚΔΡΟΜΗ   ΣΤΑ   ΚΑΡΠΑΘΙΑ
Πρωινό και αναχώρηση για την γραφική περιοχή των Καρπαθίων. Πρώτος σταθμός τα   ΣΙΝΑΙΑ, για να ακολουθήσει το ορθόδοξο μοναστήρι του ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΥ. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στο φρούριο ΜΠΡΑΝ ( ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ) και θα ολοκληρώσουμε με την   μεσαιωνική πόλη ΜΠΡΑΣΩΒ (18ου αιώνα) με την Μαύρη εκκλησία. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στο ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ, για δείπνο και διαν/ση.  

5Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
Μετά το πρωινό ξεκινάμε για ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ, τη δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Βουλγαρίας. Με ενδιάμεσες στάσεις θα τακτοποιηθούμε νωρίς το βράδυ στο ξενοδοχείο μας   και θα έχουμε χρόνο μετά το δείπνο για περιπάτους γνωριμίας στη φωτισμένη πόλη.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ
Πρωινό και περιήγηση - γνωριμία της πόλης. Οι ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΝΤΖΟΥΜΑΓΙΑ και ΙΜΑΡΕΤ , το ΑΡΧΑΙΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ   και το σπίτι - Μουσείο ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ, είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα, που θα γνωρίσουμε περπατώντας στα σοκάκια της ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΟΛΗΣ. Αμέσως μετά αναχώρηση για   ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ, άφιξη το βράδυ, δείπνο, διαν/ση.

7Η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ –   ΑΘΗΝΑ
Πρωϊνό, σύντομη γνωριμία με την όμορφη λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ, που είναι κτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς τον ΜΠΑΝΣΚΑ και ΜΠΡΙΣΤΙΤΖΑ και έχει πάρει το όνομά της από τον Βούλγαρο επαναστάτη ΓΙΑΝ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ, με την εντυπωσιακή κεντρική πλατεία, με το πανύψηλο δένδρο, δίπλα στο αρχαίο μαρμάρινο σιντριβάνι. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΡ.

ΗΜΕΡ

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

ΕΠΙΒ/ΝΣΗ

ΜΟΝΟ-

ΚΛΙΝΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΚΑΡΠΑΘΙΑ - ΦΙΠΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

7

385 €

135 €

22 & 29/12/18, 2 & 26/1, 23/2,

9 & 23/3/19

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις   με  σύγχρονο   πούλμαν.
  • Έξι  διαν/σεις  σε επιλεγμένα  ξενοδοχεία 4* ( ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ 3* )
  • Έξι πρωινά  και  έξι  δείπνα.
  • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα..
  • Αρχηγό - συνοδό.
  • Ασφαλιστική   κάλυψη  αστικής  ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
  • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα η δείπνα.
  • Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.