Skip to main content

Γύρος Βουλγαρίας Ρουμανίας & Μαύρη Θάλασσα οδικο 17,30/4 απο 495,00

NEO! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!

Ορθόδοξο Πάσχα

Σαντάνσκι-Μοναστήρι Ρίλα-Βουκουρέστι-Παλάτι Πέλες- Πύργος του Δράκουλα-Κωστάντζα-Βάρνα-Βέλικο Τάρνοβο -Σόφια-Φιλιππούπολη

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 17, 30/4

8 Ημέρες 

1η μέρα: Αθήνα-Σαντάνσκι Πρωινή αναχώρηση από την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Διέλευση συνόρων. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο.

2η μέρα: Ρίλα-Βουκουρέστι (575 χλμ.)Πρόγευμα και αναχώρηση για Ρίλα, όπου θα επισκεφθούμε το ιστορικό μοναστήρι και το μουσείο με τα ανεκτίμητα κειμήλια. Ακολούθως άφιξη στο Βουκουρέστι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

3η μέρα: Καρπάθια-Μπραν (Πύργος Δράκουλα) - Σινάια - Πέλες - Ανάσταση! Επίσκεψη στο μουσείο Μπραν (Πύργος του Δράκουλα). Χρόνος ελεύθερος για φαγητό. Συνεχίζουμε για το ορεινό θέρετρο Σινάια και το παλάτι Πέλες (εξωτερικά). Επιστροφή στο Βουκουρέστι. Αναστάσιμο δείπνο στο ξενοδοχείο μας. Παρακολούθηση της λειτουργίας της Αναστάσεως σε τοπική εκκλησία.

4η μέρα: Χριστός Ανέστη! Βουκουρέστι-Κωστάντζα Πρόγευμα & ξενάγηση στην πόλη. Θα δούμε τις πλατείες Βικτοριέι & Ουνιβερσιτάτζι, το Αθήναιο, το Εθνικό Θέατρο του Λουκά Καρατζιάλε, τον Λόφο της Μητρόπολης. Συνεχίζουμε για την Κωστάντζα, το μεγαλύτερο λιμάνι της Μαύρης Θάλασσας και πόλη με έντονο το Ελληνικό στοιχείο. Περιήγηση & τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, Πασχαλινό δείπνο.

5η μέρα: Κωστάντζα-Βάρνα Αφήνουμε τη Ρουμανία και συνεχίζουμε το ταξίδι μας στη Βουλγαρία. Κάνουμε την ωραία διαδρομή προς Βάρνα. Άφιξη και περιήγηση της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο.

6η μέρα: Βάρνα-Βέλικο Τάρνοβο-Σόφια Σήμερα η πορεία μας είναι για τη Σόφια. Στη διαδρομή μας θα επισκεφθούμε την παλιά πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, το Βέλικο Τάρνοβο, η οποία φημίζεται για τις όμορφες εκκλησίες και τα παλιά αρχοντικά. Άφιξη και τακτοποίηση στη Σόφια, δείπνο.

7η μέρα: Σόφια-Φιλιππούπολη Πρόγευμα και αναχώρηση για την ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό του Alexander Nevski, τη Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Σοφίας, τον Ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο, την Όπερα κ.ά. Συνεχίζουμε για τη Φιλιππούπολη. Περιήγηση πεζή στην παλαιά πόλη με τα γραφικά δρομάκια και τα παλιά αρχοντικά, την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης, το Ρωμαϊκό θέατρο κ.ά. Επιστροφή αργά το απόγευμα στη Σόφια.

8η μέρα: Σόφια-Αθήνα Πρόγευμα και αναχώρηση για την επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη αργά το βράδυ.

Τα ξενοδοχεία μας ή παρόμοια

Σαντάνσκι: Ιnterhotel Sandanski & Spa 4* (ανακαινισμένο & κεντρικό)

Βουκουρέστι: Royal 4* (κεντρικό)

Κωστάντζα: Ibis 3* (κεντρικό)

Βάρνα: Aqua 4* Σόφια: Ramada Sofia Princess 4* (κεντρικό)

Κόστος κατ’ άτομο

2κλινο

1κλινο

Παιδί*

8 ημέρες Οδικώς

495€

+140€

465€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

√ Μεταφορές και ξεναγήσεις με πολυτελές πούλμαν ως πρόγραμμα

√ Διαμονή 3 νύχτες στη Ρουμανία (2 Βουκουρέστι, 1 Κωστάντζα) και 4 νύχτες στη Βουλγαρία (1 Σαντάνσκι, 1 Βάρνα & 2 Σόφια) σε ξενοδοχεία 3* & 4* √ Πλούσιο πρόγευμα μπουφές καθημερινά & δείπνο ως πρόγραμμα ήτοι Ημιδιατροφή

√ Αναστάσιμο και Πασχαλινό δείπνο σαν μέρος της διατροφής

√ Τοπικός ξεναγός στη Σόφια & Boυκουρέστι

√ Αρχηγός/συνοδός

√ Ασφάλεια Αστικής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

√ Είσοδοι σε αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους

√ Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

√ Δημοτικός φόρος Σόφιας 2€ κατ’ άτομο ανά νύχτα πληρωτέα στο γραφείο