Skip to main content

ΑΝΑΧ. 19/12/2016 ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ!ΑΠΟ 199,00

Παρασίν/Νις – Βελιγράδι - Βουδαπέστη – Παραδουνάβια χωριά – Βιέννη

5+1  ημέρες οδικώς-/αεροπορικώς.

19-24/12/2016

Η τιμή ισχύει για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων, έπειτα θα υπάρξει προσαύξηση 40€ κατά άτομο.

1n ημέρα ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΑΣΙΝ ή ΝΙΣ  (973ΧΛΜ)                                                                       

 Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και άμεση αναχώρηση για Κρούσεβατς ή Νίς. Άφιξη μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΠΑΡΑΣΙΝ ή ΝΙΣ  – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ   (570ΧΛΜ)                                                                         

Πρωινό και αναχώρηση  για Βελιγράδι. Περιήγηση στοπανέμορφοΒελιγράδι, μετοφρούριο Kalemegdan ναδεσπόζειπάνωαπότησυμβολήτωνποταμώνΔούναβηκαιΣάβα - μίααπότιςπιο«φωτογραφικές»πόλειςστονκόσμο. Ταπερισσότερααξιοθέαταβρίσκονταιστηνπαλιάπόλη. ΟπεζόδρομοςΚνεζΜιχαήλοβα, ηΛυρικήΣκηνή, ηΒουλή, ταπαλιάΑνάκτορα, οναόςτουΑγίουΣάββα, οτρομερόςπύργοςΝέμποσαόπουμαρτύρησεοΡήγαςΦεραίοςείναιμερικάαπότααξιοθέατα. Συνεχίζουμε για Βουδαπέστη.Άφιξη μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα:  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)  

Πρωινό και ακολουθεί ξενάγηση στην πόλη που χωρίζεται από το  Δούναβη, στη Bούδα και την Πέστη. Θα δούμε τη γέφυρα των Λεόντων, το πανέμορφο νησάκι της Mαργαρίτας, τη μεγαλοπρεπή πλατεία των Ηρώων, τα αυτοκρατορικά ανάκτορα, τον Πύργο των Ψαράδων, την Εκκλησία του Mατίας στη Bούδα και την περιοχή των Παλατιών στην Πέστη. Θα τελειώσουμε την ξενάγηση με επίσκεψη στο λόφο του Γκέλερτ, όπου θα θαυμάσουμε το άγαλμα της Νίκης, αφιερωμένο στους ήρωες του B΄ Παγκόσμιου πόλεμου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Για το βράδυ προτείνουμε προαιρετικά μια επίσκεψη σε Oυγγαρέζικη ταβέρνα, όπου το πικάντικο γκούλας και τα τσιγγάνικα βιολιά θα σας ζαλίσουν υπέροχα. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ - ΒΙΕΝΝΗ

Πρωινό και  ξεκινάμε  εκδρομή για να γνωρίσετε  τα πανέμορφα παραδουνάβια χωριά. Πρώτη μας στάση στο Έστεργκομ, πρώτη πρωτεύουσα του Ουγγρικού κράτους, όπου θα επισκεφθούμε το Μητροπολιτικό σταθμό του Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Βίσενγκρατ με το μεσαιωνικό κάστρο και θα καταλήξουμε στο γραφικό χωριό των καλλιτεχνών, τον Άγιο Ανδρέα, όπου μπορείτε να ψωνίσετε κρύσταλλα, πορσελάνες και πολλά αναμνηστικά δώρα. Συνεχίζουμε για Βιέννη. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την Αυστριακή πρωτεύουσα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5 ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)  

Πρωινό και ακολουθεί  ξενάγηση της πόλης με τον τοπικό μας ξεναγό. Θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Mαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σένμπρουν, που θεωρείται ισάξιο των Bερσαλλιών. Θα δούμε το ανάκτορο Mπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Eκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Aγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ –ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

 

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:  199 €

Επιβάρυνση για  μονόκλινο δωμάτιο:  100 €

Η τιμή ισχύει για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων, έπειτα θα υπάρξει προσαύξηση 40€ κατά άτομο.

Περιλαμβάνονται :

  • Αεροπορικά εισιτήρια  Βιέννη – Αθήνα.
  • Μεταφορές από και προς αεροδρόμια εξωτερικού.
  • Μετακινήσεις  με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
  • Μία (1) διανυκτέρευση στο Παρασίν στο Hotel Petrus 3* με ημιδιατροφή, δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Βουδαπέστη στο ξενοδοχείο GrandHungaria 4* με ημιδιατροφή και δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Βιέννη στο ξενοδοχείο AustriaTrendPyramide 4* με πρωινό.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις  όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας .
  • Τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός  στη Βουδαπέστη & Βιέννη .
  • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής  ευθύνης.
  • Φπα

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων 75 €.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, παλάτια, θεάματα.
  • Ότι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία.

Σημείωση: Η σειρά των εκδρομών και των ξεναγήσεων είναι ενδεικτική και μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμιά εκδρομή  ή ξενάγηση.*