Skip to main content

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΦΩΤΑ 2016/17 ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΑΠΟ 295,00

  ΝΙΣ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΦΡΟΥΣΚΑ ΓΚΟΡΑ - ΝΟΒΙΣΑΝΤ - ΣΡΕΜΣΚΙ ΚΑΡΛΟΒΙΤΣ - ΣΚΟΠΙΑ
6 ΗΜΕΡΕΣ
Αναχωρήσεις 23/12/2016, 3/1/2017

 

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΝΙΣ: Αναχώρηση στις 6.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ. Ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε το ταξίδι μας μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ, γεύμα προαιρετικά, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, για το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και η διαδρομή μας έξω από τα Σκόπια μας οδηγεί στην περιοχή της ΝΙΣ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΝΙΣ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Πρωινό, σύντομη γνωριμία με την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας. Αμέσως μετά αναχώρηση για ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Πολύ νωρίς φθάνουμε στην πρωτεύουσα της Σερβίας και αφού τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, θα έχουμε χρόνο για περιπάτους στη γιορτινή αγορά της πόλης, κάνοντας έτσι την πρώτη γνωριμία. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Πρωινό και γνωριμία με την πόλη και τα αξιοθέατα, όπως το Kalemegdan, οχυρό και πάρκο που βρίσκεται στην περιοχή Stari Grad κοντά στο κέντρο της πόλης, την πλατεία Δημοκρατίας, μία από τις πλατείες του κέντρου που βρίσκονται κάποια από τα διασημότερα κτίρια της πόλης, όπως το Εθνικό Μουσείο, το Εθνικό θέατρο και το άγαλμα του Πρίγκιπα Μιχαήλ, την παλαιά πόλη με τον εμπορικό πεζόδρομο Κνεζ Μιχαήλοβα, τη Λυρική Σκηνή, τη Βουλή, τα παλιά Ανάκτορα και το ναό του Αγίου Σάββα. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΦΡΟΥΣΚΑ ΓΚΟΡΑ - ΝΟΒΙΣΑΝΤ - ΣΡΕΜΣΚΙ ΚΑΡΛΟΒΙΤΣ: Πρωινό κα μια πολύ όμορφη ημερήσια εκδρομή στην πεδιάδα της Βοϊβοντίνα και τον Εθνικό δρυμό Φρούσκα Γκόρα. Η χαμηλή οροσειρά, μήκους 80 χλμ., της Φρούσκα Γκόρα, η οποία αναπτύσσεται σε παράλληλη διάταξη με το ρου του Δούναβη, αποτελεί τη μοναδική φυσική «παρένθεση» στην ατελείωτη πεδιάδα της επαρχίας Βοϊβοντίνας. Το βουνό φτάνει στο ψηλότερο σημείο του μόλις τα 539 μέτρα. Φιδίσιες διαδρομές, ανάμεσα σε δασωμένους λόφους με οργιαστική βλάστηση, πολύτιμη ποικιλία χλωρίδας και πανίδας, οινοποιεία, ήρεμα χωριουδάκια και μοναστήρια της περιόδου 15ου - 18ου αιώνα, συνθέτουν ένα τοπίο μοναδικό. Θα επισκεφθούμε τη μικρή πόλη Σρέμσκι Καρλόβσκι, με το Πατριαρχείο, τη Σέρβικη Ορθόδοξη εκκλησία, το Νομαρχιακό Μουσείο και συνεχίζουμε για το Νόβισαντ, όπου το κέντρο του κοσμούν ιστορικά κτίρια διαφόρων αρχιτεκτονικών ρυθμών. Παραμονή - επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο Βελιγράδι για δείπνο και διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΣΚΟΠΙΑ: Πρωινό και πορεία επιστροφής, από τη γνωστή πλέον διαδρομή μέσω ΝΙΣ, φθάνουμε στην πόλη των ΣΚΟΠΙΩΝ, όπου μετά από μια σύντομη περιήγηση θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΣΚΟΠΙΑ - ΑΘΗΝΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα, μέσω του συνοριακού σταθμού των Ευζώνων και με ενδιάμεσες στάσεις στην περιοχή της Λάρισας και της Λαμίας, άφιξη το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Δίκλινο

Μονόκλινο

295€

410€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* plus - 4*.
  • 5 πρωινά.
  • 5 δείπνα.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Ασφλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • Παιδιά έως 12 ετών, δικαιούνται έκπτωση 10% εφόσον διαμένουν σε τρίκλινο δωμάτιο με 2 ενήλικες.
  • Η σειρά των επισκέψεων – ξεναγήσεων, τις ημέρες των εορτών (Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά) προσαρμόζεται ανάλογα, όπου κρίνεται σκόπιμο για την πληρέστερη εκτέλεση του προγράμματος και πάντα χωρίς καμία παράλειψη.
  • Τα προβλεπόμενα δείπνα της ημιδιατροφής 31/12, θα δοθούν ως γεύματα την ίδια ημέρα ή θα μεταφερθούν σε άλλη ημέρα της εκδρομής, εκτός των περιπτώσεων που θα συμψηφισθούν με ένα μέρος του κόστους των εορταστικών προγραμμάτων, σε αντικατάσταση του προβλεπόμενου κανονικού δείπνου.
  • Οι τιμές των εορταστικών προγραμμάτων (ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ – 31/12) θα καθορισθούν έως 30/11.