Skip to main content

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ Καθαρά Δευτέρα 2020 από 280,00

Αναχώρηση : Πέμπτη 27/02 ,  6 ημέρες

 1η μέρα: Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση.Το απόγευμα άφιξη στην όμορφη Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την νύφη του Θερμαϊκού. Διανυκτέρευση.

 2η ημέρα Θεσσαλονίκη-Βελιγράδι

Συγκέντρωση πρωί και αναχώρηση για το Βελιγράδι. Άφιξη, μεταφορά, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Σας προτείνουμε τον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα, όπου θα βρείτε πολλά και όμορφα καταστήματα για πιθανές αγορές.

3η ημέρα Βελιγράδι-ξενάγηση( προαιρετική κρουαζιέρα)

Πρόγευμα και ξεκινάμε την ξενάγηση στο Βελιγράδι, το οποίο είναι πόλη με πολλά μνημεία. Η Σερβία έχει τη δική της μεγάλη ιστορία, την οποία θα ακούσουμε από τον ξεναγό μας. Θα δούμε τα κατεστραμμένα ακόμη κτίρια από τον πόλεμο των Νατοϊκών δυνάμεων, απέναντι στην ανίσχυρη αλλά περήφανη Σερβία, που ωστόσο οι κάτοικοι της κράτησαν 78 ολόκληρες μέρες αμυνόμενοι, το κρατικό Θέατρο, το Εθνικό και εθνολογικό μουσείο, τη Βουλή, το Δημαρχείο της πόλης και το Σερβικό Πατριαρχείο. Επίσης, δε θα παραλείψουμε να επισκεφτούμε τη φυλακή, όπου οι Τούρκοι κρατούσαν αιχμάλωτο τον ήρωα της Ελληνικής επανάστασης Ρήγα Φεραίο μαζί με τους συντρόφους του. Προς τιμή του σήμερα οι Σέρβοι έστησαν μνημείο με την προτομή του σε περίοπτη θέση. απέναντι από το πάρκο Tου Καλεμέγκνταν, ονόμασαν δε το δρόμο σε οδό Ρήγα Φεραίου. Μετά την ξενάγησή μας, χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Για όσους επιθυμούν προτείνουμε την προαιρετική μίνι Κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάββα και Δούναβη. θα επιβιβαστούμε στα ειδικά ποταμόπλοια για μια μίνι κρουαζιέρα, όπου θα δούμε την πόλη από μια άλλη οπτική γωνία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η ημέρα Βελιγράδι-Νοβι Σαντ-Φρούσκα Γκόρα

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για την πόλη του Νόβι Σαντ. Σε απόσταση περίπου 90 χλμ. και διασχίζοντας τον μεγάλο ποταμό Δούναβη, θα επισκεφθούμε το μοναστήρι Κρουσεντολ (16ος αιών.) στη Φρούσκα Γκόρα και το Σρέμσκι Καρλόβτσι (Sremski Karlovci) και θα φθάσουμε στην πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνα όπου θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας από το Κάστρο Petrovaradin. Συνεχίζουμε με την πλατεία Slobodan, τον καθεδρικό ναό και το δημαρχείο. Χρόνος ελεύθερος στον κεντρικό πεζόδρομο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5η ημέρα Βελιγράδι-Νις-Θεσσαλονίκη

Πρόγευμα και αναχώρηση για την ιστορική πόλη Νις, όπου γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος. Σύντομη περιήγηση στην πόλη και συνεχίζουμε για τα σύνορα Ευζώνων με καθ’ οδόν στάσεις, άφιξη στην Θεσσαλονίκη.Τακτοποίηση το ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 6η ημέρα: Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση  στις 10.00. Με ενδιάμεσες  στάσεις για καφέ και γεμάτοι αναμνήσεις, αργά το απόγευμα άφιξη στην Αθήνα στο σημείο από όπου ξεκίνησε το όμορφο αυτό ταξίδι.

 

Περιλαμβάνονται:

  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία όπως αναφέρονται στον τιμοκατάλογο.
  • Πρόγευμα στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά και δείπνο (στην Θεσσαλονίκη, πρωινό).
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις και εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
  • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Επίσημος ξεναγός κατά την ξενάγησή μας στο Βελιγράδι.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Βραδινή βόλτα και κρουαζιέρα 15€ το άτομο.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Αναχώρηση

Ξενοδοχεία

Τιμή κατ’άτομο

Παιδική τιμή               

Επιβ. μονοκλίνου

Πέμπτη
27/02  

6 ημέρες  

Crystal 4* (ημιδιατροφή)

280 €

200€

150 €

Constantine / Amsterdam / Mark 4* (ημιδιατροφή)

300 €

200 €

160 €

88 rooms 4* (ημιδιατροφή)

300 €

205 €

165 €