Skip to main content

ΠΑΣΧΑ & ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2022 Βελιγράδι !από 255€

6  μέρες

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 21/04   &    28/04/2022

    Οδικώς  

Η τιμή Early booking ισχύει για κρατήσεις έως 30 Μαρτίου 2022

1η Μέρα |  Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση στα γραφεία μας στις 10.00  και αναχώρηση. Πρώτη στάση για καφέ στα Καμένα Βούρλα και συνεχίζουμε για να κάνουμε την δεύτερη στάση μας στο ύψος του Βόλου. Το απόγευμα άφιξη στην όμορφη Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την νύφη του Θερμαϊκού. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα | Θεσσαλονίκη – Βελιγράδι

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί  τακτοποίηση αποσκευών και άμεση αναχώρηση για το Βελιγράδι κάνοντας ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα ακολουθήσει μια πρώτη γνωριμία με την πόλη με την βοήθεια του αρχηγού μας.

3η ημέρα | Βελιγράδι – Ξενάγηση πόλης – Προαιρετική κρουαζιέρα.

Πρωινό και έπειτα θα ξεκινήσουμε την ‘’πανοραμική’’ ξενάγησή μας στην πόλη. Θα επισκεφτούμε τον Άγιο Σάββα, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Εθνικό Μουσείο, το Εθνικό Θέατρο, τον ιστορικό Σιδηροδρομικό Σταθμό αλλά και τα κατεστραμμένα, ακόμη, κτίρια από τους νατοϊκούς βομβαρδισμούς. Τέλος θα επισκεφτούμε Kalemegdan, το φρούριο – κάστρο της πόλης και τη φυλακή Νεμπόισα εκεί όπου φυλακίστηκε ο οραματιστής των ενωμένων Βαλκανίων Ρήγας Φεραίος. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στον μεγάλο κοσμοπολίτικο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα Το μεσημέρι τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το απόγευμα ελεύθερο στην διάθεσή σας. Το βράδυ προαιρετική κρουαζιέρα για να θαυμάσετε το ατμοσφαιρικό και κινηματογραφικό τοπίο που αγκαλιάζει το Βελιγράδι και στην συνέχεια μπορείτε να διασκεδάσετε σε ένα από τα παραποτάμια νυχτερινά κέντρα ή τα night club ή σε κάποιο από τα πολλά εστιατόρια με τοπική μουσική.

4η ημέρα | Βελιγράδι - Προαιρετική εκδρομή στο Νόβι Σαντ -  Sremski Karlovci & Wine tasting.

Πρωινό και αναχώρηση για μια  ολοήμερη προαιρετική εκδρομή στην Βοϊβοντίνα. Πρώτα θα επισκεφτούμε το Νόβι Σαντ, πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνα, μια πόλη, που αποπνέει αέρα Αυστροουγγαρίας. Στη ‘’πανοραμική’’ μας ξενάγηση, θα δούμε το κάστρο Petrovaradin, την πλατεία Slobodan, τον καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο και στο τέλος ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο όπου μέχρι σήμερα δεσπόζει το κτίριο, όπου στέγαζε το αλλοτινό Ελληνικό σχολείο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Φρούσκα Γκόρα και στη συνέχεια την βγαλμένη από παραμύθι πόλη Σρέμσκι Κάρλοβτσι (Sremski Karlovci), όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το οινοποιείο της περιοχής για να δοκιμάσετε εκλεκτά κρασιά της περιοχής. Το απόγευμα επιστροφή στο Βελιγράδι και το βράδυ προαιρετική έξοδος σε παραδοσιακή ταβέρνα στη Σκανταρλίγια, μια περιοχή που θυμίζει την Πλάκα της Αθήνας και την Μονμάρτη στο Παρίσι. Μια γνωριμία με το νυχτερινό Βελιγράδι υπό τους ήχους τσιγγάνικων βιολιών και σέρβικων τραγουδιών.

5 ημέρα   |  Βελιγράδι –Νις – Θεσσαλονίκη 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ιστορική πόλη Νις, όπου γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος. Σύντομη περιήγηση στην πόλη και αναχώρηση για την επιστροφή  στη Θεσσαλονίκη . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

6 ημέρα   | Θεσσαλονίκη-Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση  στις 10.00. Με ενδιάμεσες  στάσεις για καφέ και γεμάτοι αναμνήσεις, αργά το απόγευμα άφιξη στην Αθήνα στο σημείο από όπου ξεκίνησε το όμορφο αυτό ταξίδι.

Περιλαμβάνονται:

  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* ή 4* - όπως αυτά αναφέρονται στον τιμοκατάλογο.
  • Πρωινό ή ημιδιατροφή στο χώρο του ξενοδοχείου ή πρόγευμα σε μπουφέ.
  • Δυο ( 02 ) διανυκτερεύσεις στη Θεσσαλονίκη με πρωινό 
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις & εκδρομές με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:              

  • Φόροι διαμονής: 4,5€.
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα και αρχαιολογικούς χώρους.
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται.
  • Ασφαλιστική κάλυψη για ακύρωση ταξιδιού λόγω ασθένειας COVID19 (επιστροφή όλου του ποσού της εκδρομής) 15€.

Βελιγράδι 6 μέρες

Αναχωρήσεις: 21/04  &  28/04

Ξενοδοχεία

Κατ.

Διατροφή

Τιμή σε δίκλινο

1ο παιδί

Επιβάρυνση Μονόκλινου

Γενικές πληροφορίες

Mark

4*

Πρωινό

270 €

215€

85€

Η τιμή Early booking ισχύει για κρατήσεις έως 30 Μαρτίου

Mark

4*

Ημιδιατροφή

290 €

245€

110€

Queen's Astoria

4*

Πρωινό

255 €

225 €

80€

Queen's Astoria

4*

Ημιδιατροφή

290 €

250 €

105€