Skip to main content

Σερβία - Βελιγράδι οδικώς 25Οκτωβρίου 2022! από 385€

6 μέρες

Αναχωρήσεις: 25/10

Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

1η μέρα: Αθήνα – Νις ή  Κραγκούγεβατς

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αθήνα. Ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνέχεια του ταξιδιού μας μέσω της Κοιλάδας Τεμπών – Πλαταμώνα. Στάση για γεύμα (προαιρετικά), και συνέχεα για το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος διαβατηρίων και η διαδρομή έξω από τα Σκόπια μας οδηγεί στην περιοχή Νις ή Κραγκούγεβατς για δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα: Νις ή Κραγκούγεβατς - Βελιγράδι

Πρωινή πορεία για τη Σερβία & την όμορφη πρωτεύουσά της, το Βελιγράδι, τακτοποίηση & γνωριμία με την πόλη πεζή. Δείπνο.

3η μέρα: Βελιγράδι

Μετά το πρωινό μας, ξενάγηση στο πανέμορφο Βελιγράδι, με το φρούριο Kalemegdan να δεσπόζει πάνω από τη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάβα - μία από τις πιο φωτογραφημένες πόλεις στον κόσμο. Τα περισσότερα αξιοθέατα βρίσκονται στην παλιά πόλη. Ο πεζόδρομος Κνεζ Μιχαήλοβα, η Λυρική Σκηνή, η Βουλή, τα παλιά Ανάκτορα, ο ναός του Αγίου Σάββα, ο τρομερός πύργος Νέμποσα όπου μαρτύρησε ο Ρήγας Φεραίος είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα μας εντυπωσιάσουν. Χρόνος ελεύθερος , δείπνο.

4η μέρα: Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

Αφού πάρουμε το πρωινό μας , επίσκεψη σε ένα από τα μεγαλύτερα Εθνικά Πάρκα των Βαλκανίων, την Φρούσκα Γκόρα, όπου βρίσκονται τα Ορθόδοξα μοναστήρια του Σερβικού «Αγίου Όρους» και αποτελούν μοναδικό πολιτιστικό και ιστορικό μνημείο (UNESCO). Θα επισκεφθούμε δύο ή τρεις μονές. Εκεί κοντά βρίσκεται και το κουκλίστικο Sremski Karlovci, μια μικρή αλλά ιστορική και πάνω απ’ όλα εντυπωσιακή πόλη της επαρχίας Βοϊβοντίνα, πάνω σχεδόν στις όχθες του Δούναβη. Γραφικά σοκάκια, εντυπωσιακά κτίρια και μνημεία, ατμόσφαιρα χαλάρωσης και αρκετός τουρισμός είναι τα σημαντικά στοιχεία που συνθέτουν την ευρύτερη εικόνα. Επιστροφή στο Βελιγράδι. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η μέρα: Βελιγράδι - Σκόπια

Πρωινή αναχώρηση για τα Σκόπια, ώστε να ολοκληρώσουμε την όμορφη αυτήν εκδρομή μας με μία ακόμα πόλη της πρώην ενωμένης Γιουγκοσλαβίας. Μετά την περιήγησή μας στην πόλη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.

6η μέρα: Σκόπια - Αθήνα

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για την Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Κόστος κατ’ άτομο

Early Booking

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

385€

405€

+110€

335€

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia όπως στο πρόγραμμα
  • 5 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*/4* (1 Κραγκούγεβατς ή Νις, 3 στο Βελιγράδι & 1 στα Σκόπια)
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Έμπειρος αρχηγός
  • Τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός στο Βελιγράδι
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία
  • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

Γενικές σημειώσεις προγραμμάτων εξωτερικού:

  1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
  3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων .
  4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
  5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
  6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
  7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35
  8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.