Skip to main content

οδικώς ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΟΥΣΑ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ-ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ Γιορτές 2022-23! από 395€

Αναχωρήσεις:  23/12 , 30/12/2022 & 02 /01/2023...7 μέρες

1η μέρα:ΑΘΗΝΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συγκέντρωση ώρα 7:30 π.μ. και αναχώρηση για Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις κατά την διαδρομή. Άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΚΟΜΟΤΗΝΗ –ΠΡΟΥΣΑ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για Προύσα. Διέλευση συνόρων.. Άφιξη στην Προύσα.Επίσκεψη στο μνημείο του Καραγκιόζη καθώς και το ξακουστό Ουλού Τζαμί με τους 20 τρούλουςΜεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση σταδωμάτια.Δείπνο .Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ:ΠΡΟΥΣΑ-ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 

Μετά το πρωινό θα περιπλανηθούμε στην αγορά με τα ονομαστά μεταξωτά και τα υφάσματα, μπουρνουζια και πετσέτες. Στη συνέχειαθα επιβιβαστούμε σε  πλοίο για να επισκεφθούμε τα Πριγκηπόνησα.Θα επισκεφτουμε την Πρίγκηπο.Γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο.Αμέσως μετά θα πάμε στην Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή και την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας στο λόφο της Ελπίδας.Επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό την Πόλη.Αφιξη,δείπνο σε τοπικό εστιατόριο,μεταφορά στο ξενοδοχείο,διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - (ξενάγηση)

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για επίσκεψη στο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ και αμέσως μετά από το Καμπατάς θα επιβιβαστούμε σε  πλοίο για Προαιρετική Κρουαζιέρα στο Βόσπορο με ιδιωτικό καράβι .ΚΟΣΤΟΣ 20 ΕΥΡΩ .Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο.Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος.Για το βράδυ σας προτείνουμε  διασκέδαση σε παραδοσιακό νυχτερινό κέντρο με ζωντανή ορχήστρα και παραδοσιακούς χορούς της κοιλιάς  (oriental). KΟΣΤΟΣ 35 ΕΥΡΩ. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ξενάγηση)

Πρόγευμα  και αναχώρηση για ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Πόλης. Θα ξεκινήσουμε από το σουλτανικό ανάκτορο Τοπ Καπί στη χερσόνησο που ιδρύθηκε η αρχαία αποικία του Βυζαντίου. Αμέσως μετά επίσκεψη στο μεγαλύτερο μνημείο του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης, την Αγία Σοφία. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Βυζαντινό Ιππόδρομο, το θρυλικό Μπλε Τζαμί (Σουλτάναχμετ) και τη Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού.Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και επίσκεψη στην εκπληκτική Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 5.000 μαγαζιά για να κάνετε τις αγορές σας Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

6η μέρα:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, την Παναγία των Βλαχερνών και στη συνέχεια επίσκεψη στο Μπαλουκλί (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) που συνδέεται με τους θρύλους για τα μισοτηγανισμένα ψάρια και την άλωση της Πόλης και στη συνέχεια αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

7η μέρα: ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Τιμή συμμετοχής κατ’άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο : 395€

Επιβάρυνση μονοκλίνου:160€

              Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ 50€

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
  • 1 διανυκτέρευση στην Προύσα με πρωινό & δείπνο σε ξενοδοχείο 4*
  • 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη
  • 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στην Ελλάδα
  • 3 γεύματα ή δείπνα στην Κωνσταντινούπολη
  • Κρουαζιέρα στα Πριγκηπονήσια
  • Εκδρομή στην Προύσα
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
  • Αρχηγός / Ξεναγός
  • Ασφάλεια ταξιδίου

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Είναι δυνατόν οι διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα να γίνουν ορισμένες φορές σε Αλεξανδρούπολη,Ξάνθη ή Καβάλα)
  • Η σειρά των ξεναγήσεων είναι δυνατόν να διαμορφωθεί για καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος