Skip to main content

Κομοτηνή-Κωνσταντινούπολη στις Γιορτές!

 

6 μέρες με διαμονή στην Κομοτηνή & στην Κωνσταντινούπολη με πρωινό καθημερινά, δύο δείπνα, εκδρομή στα Πριγκηποννήσια & μεταφορά στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στον Κεράτιο Κόλπο για τις αναχωρήσεις Χριστουγέννων και Φώτων.

 

Αναχωρήσεις 22, 29 Δεκ. & 3 Ιαν., 6 μέρες

 

 

Μέρα:
Αθήνα - Κομοτηνή
Αναχώρηση από Αθήνα με το πούλμαν με προορισμό την Κομοτηνή. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Δείπνο στο ξενοδοχείο.
Μέρα:
Κομοτηνή - Κωνσταντινούπολη
Πρόγευμα και αναχώρηση το πρωί για Κωνσταντινούπολη. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη. Η πρώτη μας ξενάγηση θα ξεκινήσει με επίσκεψη στην Παναγιά την Μπαλουκλιώτισσα, στη Μονή της Χώρας και στην Παναγία των Βλαχερνών. Τέλος θα επισκεφθούμε το Πατριαρχείο. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
Μέρα:
Κωνσταντινούπολη - Πριγκηποννήσια
Πρόγευμα και αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή στα Πριγκιποννήσια. Άφιξη στην στο Bostanci, επιβίβαση στο πλοιάριο για την Ολοήμερη εκδρομή προς τη Χάλκη και τη Θεολογική Σχολή, την Πρίγκιπο, τα δημοφιλή Πριγκιποννήσια. Συνιστούμε προαιρετικά μια επίσκεψη με αμαξάκια μέχρι τον Άγ. Γεώργιο τον Κουδουνά, στην Πρίγκιπο. 
Tips : Για απόψε προτείνουμε να παρακολουθήσετε ένα σόου με χορό της κοιλιάς και να δοκιμάσετε την τοπική πικάντικη κουζίνα.
Μέρα:
Κωνσταντινούπολη
Πρόγευμα. Θα ξεκινήσουμε την σημερινή μας ξενάγηση στην Πόλη με επίσκεψη στην Αγία Σοφία. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το περίφημο Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ, πιο γνωστό σαν Γαλάζιο Τζαμί ακριβώς μπροστά στην πλατεία, όπου βρισκόταν παλιά ο Ιππόδρομος. Τέλος Θα επισκεφθούμε το Τοπ καπί, παλάτι των Σουλτάνων από τον 16ο έως και τον 19ο αιώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το υπόλοιπο της ημέρας στην διάθεσή σας.
Μέρα:
Κωνσταντινούπολη - Κομοτηνή
Πρόγευμα και επίσκεψη στην αγορά Μπαχαρικών (Αιγυπτιακή αγορά) Misir Carsιsi και στο γραφικό και πολύβουο Καπαλί Τσαρσί (Capali Carsisi) -την Σκεπαστή Αγορά- με τους 100 δρόμους και τα 4.000 καταστήματα. Αναχώρηση για Κομοτηνή. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο εντός ξενοδοχείου.
Μέρα:
Κομοτηνή - Αθήνα
Πρόγευμα και αναχώρηση για Αθήνα.

Τιμή κατ' άτομο
Αναχωρήσεις 22, 29 Δεκ. & 3 Ιαν., 6 μέρες
  
  
Δίκλινο395
3ο άτομο έως 12 ετών335
Μονόκλινο495
 
 
Περιλαμβάνονται:
  Διαμονή (δύο διανυκτερεύσεις) στο ξενοδοχείο Arcadia A' κατ. στην Κομοτηνή ή παρόμοιο
  Διαμονή (δύο διανυκτερεύσεις) σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4 * στην περιοχή Ταξίμ στην Κων/πολη.
  Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  Δύο δείπνα στο ξενοδοχείο στην Ελλάδα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  Μεταφορές, εκδρομές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με πολυτελές πούλμαν και ελληνόφωνο ξεναγό Κωνσταντινούπολη.
  Μεταφορές στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στον Κεράτιο Κόλπο για τις αναχωρήσεις Χριστουγέννων και Φώτων
  Κόστος εισιτηρίου για την εκδρομή στα Πριγκιποννήσια
  Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
  Έμπειρος Συνοδός του γραφείου μας
  Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
  Είσοδοι σε μουσεία και στους επισκεπτόμενους αρχαιολογικούς χώρους. Κόστος ποτών κατά την διάρκεια των γευμάτων. Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα. Κόστος μεταφοράς με αμαξάκια στην Χάλκη και στην Πρίγκιπο. Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.