Skip to main content

Η μαγική Πορτογαλία με απευθείας πτήσεις Aegean προς και από Λισαβόνα | Φεβρουάριος - Μαιος 2023 από 635

12/2, 5/3, 12/3, 30/3,    22/4, 6/5, 13/5, 20/5, 27/5

Διάρκεια: 8,9 ΗΜΕΡΕΣ  Aegean

 

  • 4 διανυκτερεύσεις στην ακριβή πλέον Λισαβόνα και όχι 3 για μείωση κόστους. Έτσι θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την γνωρίσουμε καλύτερα και δεν θα την προσπεράσουμε
  • Απευθείας πτήσεις με Aegean προς και από Λισαβόνα
  • Το πρόγραμμά μας δεν περικόπτει διανυκτερεύσεις από τη Λισαβόνα για μείωση κόστους, όπως άλλα προγράμματα. Περιλαμβάνει τέσσερις (4) συνολικά διανυκτερεύσεις στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας για να την απολαύσουμε και να τη χορτάσουμε (3 διαν/σεις στην αρχή του προγράμματος και 1 στο τέλος)
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Πόρτο και μία (1) στην Κοΐμπρα, για να τις γνωρίσουμε σε βάθος και να επισκεφτούμε με άνεση τις γειτονικές πόλεις-μνημεία της Πορτογαλίας
  • 5* ξενοδοχείο στην Λισαβόνα το The Editory Riverside 5* και το ξενοδοχείο Sana Malhoa 4* sup.
  • το ξενοδοχείο Porto Palacio 5* στο Πόρτο και το ξενοδοχείο Vila Gale Coimbra 4* sup. ή άλλο αντίστοιχο στην Κοΐμπρα
  • Στο τελικό κόστος του προγράμματος περιλαμβάνονται εκδρομές, που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετικές, όπως η ολοήμερη σε Σίντρα, Κασκάις και Εστορίλ
  • Επισκεπτόμαστε το φουτουριστικό Πάρκο των Εθνών στα ανατολικά προάστια της Λισαβόνας. Πρόκειται για μία ολόκληρη πόλη του μέλλοντος, αφιερωμένη στον εξερευνητή Βάσκο ντα Γκάμα,
  • Επισκεπτόμαστε τον Εθνικό Δρυμό Μπουσάκο, με το ομώνυμο ανακτορικό ξενοδοχείο, το οποίο στεγάζεται σε πρώην μοναστήρι του Τάγματος των Καρμελιτών Ιπποτών
  • Πηγαίνουμε στην προστατευόμενη περιοχή Μίνιο με τις μεσαιωνικές πόλεις-κοσμήματα και τους ιστορικούς αμπελώνες.
  • Ολοήμερη ξενάγηση στη Λισαβόνα, αλλά και αρκετός ελεύθερος χρόνος για τη γνωρίσουμε σε βάθος, όπως της αξίζει
  • Εξειδικευμένος στην Πορτογαλία αρχηγός που θα σας δείξει μια διαφορετική Πορτογαλία
  • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων, τα checkpoints, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΛΙΣΑΒΟΝΑ: πανοραμική ξενάγηση

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή πτήση για τη Λισαβόνα, μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώ­πης.

Με την άφιξή μας στη Λισαβόνα ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πορτογαλική πρωτεύουσα. Αφετηρία της πα­νοραμικής ξενάγησης είναι το Parque Eduardo VII (το μεγαλύ­τερο πάρκο του κέντρου της πόλης): από το επάνω μέ­ρος του έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε, κυριολεκτικά, τη Λισαβόνα «στα πόδια μας».

Θα συνεχίσουμε περνώντας από την Πλατεία Marques de Pombal, ένα από τα πιο διάσημα μνημεία της πόλης, αφιερωμένη στον Πορτογάλο πρω­θυπουργό που ανέλαβε την ανοικοδόμηση της πόλης μετά τον σεισμό του 1755.

Διασχίζοντας την Avenida da Liberdade (Λεωφόρος της Ελευθέριας), γνωστή και ως Ηλύσια Πεδία της πορ­τογαλικής πρωτεύουσας (η πιο σικ και ακριβή της πό­λης), θα κατευθυνθούμε προς τους πολυσύχναστους δρόμους της περιοχής Μπάιξα (το εμπορικό κέντρο της Λισαβόνας), όπου θα δούμε την πλατεία Rossio.

Συνεχίζοντας την πορεία μας θα περάσουμε από το νε­ογοτθικό ασανσέρ Santa Justa, και θα καταλήξουμε στην Πλατεία Εμπορίου, εκεί που ο ποταμός Τάγος α­γκαλιάζει την Λισαβόνα. Η Praça do Comércio είναι η μεγαλύτερη πλατεία της Λισαβόνας και μια από τις με­γαλύτερες στην Ευρώπη, το διοικητικό κέντρο ουσιαστικά της Πορτογαλίας.

Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησής μας, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μερικά από τα ιστορικά κτίρια και μνημεία της πόλης των επτά λόφων, όπως το Parlamento (κοινοβούλιο), τη βασιλική της Estrela, τη γέφυρα 25 de Abril. Στο τέλος της επίσκεψής μας θα καταλήξουμε στην ι­στορική περιοχή του Μπελέμ, όπου πολλοί θαλασσο­πόροι εξερευνητές ξεκίνησαν τα ταξίδια τους. Θα επι­σκεφθούμε τρία από τα σπουδαιότερα μνημεία της, τον πύργο του Μπελέμ, το μοναστήρι των Ιερονυμητών (Mosteiro dos Jerónimos) και το Μνημείο των Ανακαλύ­ψεων (Padrão dos Descobrimentos).

Τα δύο πρώτα έ­χουν χαρακτηριστεί ως Μνημεία Πολιτιστικής Κληρονο­μιάς από την UNESCO. Ο Πύργος του Μπελέμ χτίστηκε το 1515 ως φρούριο στην είσοδο του λιμανιού της πό­λης και παρουσιάζει στην αρχιτεκτονική του αρκετά Μα­ροκινά στοιχεία. Ο ναός των Ιερωνυμητών είναι το εντυ­πωσιακότερο σύμβολο της πορτογαλικής δύναμης και πλούτου της περιόδου των θαλάσσιων ανακαλύψεων. Εδώ, πέρασε το τελευταίο του βράδυ ο Βάσκο ντε Γκάμα, προσευχόμενος για ούριο άνεμο, πριν ξεκινήσει το ταξίδι του προς τις Ινδίες. Επίσης σήμερα θα επι­σκεφθούμε και το μουσείο με τις αυτοκρατορικές άμα­ξες. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

** Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Δημοτικού Συμ­βουλίου της Λισαβόνας, τα τουριστικά λεωφορεία έ­χουν ειδικούς χώρους στάθμευσης. Επομένως το με­γαλύτερο μέρος της επίσκεψης είναι πανοραμικό.

 

2η ημέρα: ΛΙΣΑΒΟΝΑ – ΣΙΝΤΡΑ – ΚΑΜΠΟ ΝΤΑ ΡΟΚΑ ΚΑΣΚΑΪΣ – ΕΣΤΟΡΙΛ – ΛΙΣΑΒΟΝΑ

Πρωινή αναχώρηση για μια πολύ ενδιαφέρουσα εκ­δρομή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσουμε ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη της περιοχής της Λι­σαβόνας. Πρώτος μας σταθμός η πανέμορφη Σί­ντρα. Πρόκειται για μία πανέμορφη κωμόπολη σε μι­κρή απόσταση από τη Λισαβόνα, πνιγμένο στο πρά­σινο. Στο παρελθόν, αποτελούσε τον καλοκαιρινό προορισμό των Βασιλιάδων, ενώ σήμερα είναι ένας από τους πιο ρομαντικούς τουριστικούς προορι­σμούς στην Ευρώπη. Μπορείτε να θαυμάσετε πολλά ιστορικά κτίρια και παλάτια. Στο κέντρο της Σίντρα, που σηματοδοτεί το τοπίο με την αδιαμφισβήτητη σιλουέτα των δύο κωνικών καμινάδων που στεφανώνουν τη βασιλική κουζίνα, βρίσκεται το μοναδικό παλάτι που διήρκεσε ολόκληρη την ιστορία της Πορτογαλίας το Παλάτι Νάσιοναλ ντε Σίντρα (επίσκεψή).

Ανάμεσα στη Σίντρα και το Κασκάις βρίσκεται το α­κρωτήριο Κάμπο ντα Ρόκα (Cabo da Roca). Είναι το δυτικότερο σημείο της Πορτογαλίας και ευρωπαϊκής ηπείρου.

Συνεχίζουμε το ταξίδι μας επισκεπτόμενοι δύο από τους πιο δημοφιλές προορισμούς διακοπών της ευ­ρωπαϊκής ελίτ στο 19ο αιώνα, και καταφύγιο για πλού­σιες οικογένειες κατά την διάρκειά του Β' Παγκοσμίου Πολέμου: τα κοσμικά παραθαλάσσια, το Κασκάις και το Εστορίλ (γνωστό επίσης και για το καζίνο του).

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Λισαβόνα.

Για το βράδυ προτείνουμε να απολαύσετε γνήσια τρα­γούδια φάδο (fado), τα πορτογαλικά τραγούδια της μοίρας. Ο καλύτερος τρόπος για να κλείσουμε την α­πολαυστική αυτή μέρα. Διανυκτέρευση.

**Η συγκεκριμένη εκδρομή στη Σίντρα και στο Κα­σκάις είναι συνήθως προαιρετική στα διάφορα προ­γράμματα. Εδω περιλαμβάνεται ΕΝΤΟΣ της τι­μής.

 

3η ημέρα: ΛΙΣΑΒΟΝΑ – ΚΙΝΤΑ ΝΤΟΣ ΛΟΥΡΙΝΤΟΣ – ΟΥΜΠΙΝΤΟΣ – ΑΛΚΟΥΜΠΑΣΑ – ΜΠΑΤΑΛΙΑ – ΛΙΣΑΒΟΝΑ

Αναχωρούμε οδικώς για τα περίχωρα της Λισαβόνας. Πρώτος μας σταθμός χωριό που θα σταματήσουμε είναι το Κουίντα ντος Λουρίντος για να δούμε τους λεγόμενους «Κήπους του Βούδα».

Συνεχίζουμε στο όμορφο μεσαιωνικό χωριό Όμπιντος, περιτριγυρισμένο και προφυλαγμένο από τα τείχη του κάστρου που κατασκευάστηκε τον 13ο αιώνα. Επόμενη στάση μας το χωριό Αλκουμπάσα και το Κιστερκιανό Μοναστήρι, το οποίο κατασκευάστηκε από τον πρώτο Πορτογάλο βασιλιά τον 12ο αιώνα και τέλος το χωριό Μπατάλια όπου θα επισκεφθούμε το μοναστήρι Σάντα Μαρία ντα Βιτόρια, ένα από τα μεγαλύτερα γοτθικού στυλ μοναστήρια της Ευρώπης. Επιστροφή στη Λισαβόνα. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΛΙΣΑΒΟΝΑ – ΤΟΜΑΡ – ΦΑΤΙΜΑ – ΚΟΪΜΠΡΑ

Αναχώρηση σήμερα από τη Λισαβόνα. Πρώτος μας σταθμός η πόλη Τομάρ (Tomar), η ανάπτυξη της οποίας είναι στενά συνδεδεμένη με την τάξη των Ναϊτών. Ήταν ο Dom Gualdim Pais, ο πρώτος Μέγας Διδάσκαλος της Τάξης αυτής, που ίδρυσε το κάστρο και το υπέροχο μοναστήρι του Χριστού μέσα σε αυτό. Είναι το στολίδι της πόλης και Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco.

Στη συνέχεια φθάνουμε στη Φάτιμα (Fátima), χωριό που φημίζεται για τις περισσότερες «εμφανίσεις» της Παναγίας (μετά την πρώτη εμφάνισή της το 1917). Λέγεται ότι παρουσιάστηκε την πρώτη φορά σε τρία μικρά παιδιά που φύλαγαν τα πρόβατα των οικογενειών τους. Θα δούμε το Παρεκκλήσι Των Εμφανίσεων, τον νέο Καθεδρικό Ναό της Φάτιμα και συνεχίζουμε προς τον… ασυνήθιστο ναό της Αγίας Τριάδας, έργο του Έλληνα αρχιτέκτονα Αλέξανδρου Τομπάζη.

Άφιξη τέλος στην Κοΐμπρα όπου θα επισκεφθούμε ένα από τα πιο παλιά πανεπιστήμια της Ευρώπης στην άνω πόλη, καθώς επίσης την παλιά πόλη όπου θα περπατήσουμε στα σοκάκια της για να καταλήξουμε στην Εκκλησία του Τιμίου Σταυρού, όπου είναι θαμμένος και ο πρώτος βασιλιάς-ιδρυτής της χώρας! Η επίσκεψη στη βιβλιοθήκη και στους εσωτερικούς χώρους του Πανεπιστημίου δεν είναι πάντα εξασφαλισμένη και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και τον όγκο των επισκεπτών. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΚΟΪΜΠΡΑ – ΜΠΟΥΣΑΚΟ – ΠΟΡΤΟ

Πρωινό και αναχώρηση οδικώς για το Πόρτο. Πρώτος σταθμός της διαδρομής μας είναι στο Εθνικό Δρυμό του Μπουσάκο (Buçaco), όπου βρίσκεται και το ομώνυμο ανάκτορο –σήμερα ξενοδοχείο– παλιό Μοναστήρι Καρμελιτών μοναχών με εντυπωσιακούς κήπους και ιστορικά κειμήλια.

Συνεχίζουμε για το Πόρτο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πορτογαλίας. Πόλη παγκοσμίως φημισμένη για τα περίφημα κρασιά της, την κοιλάδα του ποταμού Ντούρο, την μοναδική αρχιτεκτονική και τα μνημεία της, το Πόρτο είναι μία υπέροχη πόλη, ένα ανοικτό υπαίθριο μουσείο.

Θα τη γνωρίσουμε μέσα από μια πανοραμική ξενάγηση κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε και θα γνωρίσουμε τα πιο χαρακτηριστικά μνημεία της, μεταξύ των οποίων τον Καθεδρικό Ναό, το νεοκλασικό Χρηματιστήριο (Palácio da Bolsa) και την εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου. Όταν ο χρόνος το επιτρέπει επισκεπτόμαστε και ένα χαρακτηριστικό τοπικό οινοποιείο. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση στο Πόρτο

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΠΟΡΤΟ – ΜΠΡΑΓΚΑ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΠΟΡΤΟ

Σήμερα θα επισκεφθούμε μια από τις πιο «πράσινες» περιοχές της Πορτογαλίας, την περιοχή Μίνιο (Minho). Πρώτος σταθμός της διαδρομής μας θα είναι η Μπράγκα (Braga), όπου θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Ναό και το Ιερό του Ιησού, που παρουσιάζει σημαντικά στοιχεία του ρυθμού μπαρόκ. Όπως θα διαπιστώσουμε, η Μπράγκα είναι μια πόλη όπου η θρησκευτική της ταυτότητα διακρίνεται ανεξίτηλη στην προσωπικότητά της. Όχι τυχαία, οι Πορτογάλοι έχουν ένα πολύ ωραίο ρητό που λέει: «Η Κοΐμπρα τραγουδάει, η Μπράγκα προσεύχεται, η Λισαβόνα επιδεικνύεται και το Πόρτο δουλεύει»…

Δεύτερη στάση μας για σήμερα είναι η πόλη Γκιμαράες (Guimaraes), το λίκνο του πορτογαλικού έθνους, καθώς εδώ γεννήθηκε ο πρώτος βασιλιάς της Πορτογαλίας, ο Αλφόνσο Α’. Θα δούμε (εξωτερικά) το Palacio Ducal, το κάστρο της περιοχής και το ιστορικό κέντρο, τα οποία αποτελούν και Μνημεία Ιστορικής Κληρονομιάς της UNESCO. Επιστροφή στο Πόρτο. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΠΟΡΤΟ – ΑΒΕΪΡΟ – ΝΑΖΑΡΕ – ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ – ΛΙΣΑΒΟΝΑ

Αναχώρηση το πρωί με τελικό μας προορισμό την Λισαβόνα. Καθ’ οδόν Θα σταματήσουμε στην πόλη των καναλιών, ή « την Βενετία της Πορτογαλίας», το Αβέιρο (Aveiro), όπου θα θαυμάσουμε τις χαριτωμένες βάρκες «moliceiros», που μοιάζουν με τις παραδοσιακές γόνδολες της Βενετίας. Εδώ επίσης θα δοκιμάσετε το παραδοσιακό γλυκό «ovos moles» που είναι φτιαγμένο από κρόκους αυγών και ζάχαρη. Συνεχίζουμε προς το γραφικό ψαροχώρι Ναζαρέ, όπου πολλοί κάτοικοί του συνεχίζουν να φορούν τις παραδοσιακές φορεσιές. Τέλος θα σταματήσουμε για επίσκεψη στο Πάρκο των Εθνών που δημιουργήθηκε για την EXPO της Λισαβόνας το 1998. Χρόνος για καφέ, φωτό κλπ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

 

8η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΣΑΒΟΝΑ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινή μεταφορά στο αεροδρόμιο της πόλης και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής μας.

 

 

 TIMEΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  12/2/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 839€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 839 € 280 €
  Twin Room 839 € 280 €
  Triple Room 839 € 280 €
  Single Room 1289 € 280 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  5/3/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 8 ημέρες - Τιμή από 635€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 635 € 280 €
  Twin Room 635 € 280 €
  Triple Room 635 € 280 €
  Single Room 1085 € 280 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  12/3/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 8 ημέρες - Τιμή από 670€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 670 € 280 €
  Twin Room 670 € 280 €
  Triple Room 670 € 280 €
  Single Room 1120 € 280 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  30/3/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 879€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 879 € 280 €
  Twin Room 879 € 280 €
  Triple Room 879 € 280 €
  Single Room 1329 € 280 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  22/4/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 8 ημέρες - Τιμή από 939€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 939 € 280 €
  Twin Room 939 € 280 €
  Triple Room 939 € 280 €
  Single Room 1369 € 280 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  6/5/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 9 ημέρες - Τιμή από 939€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 939 € 300 €
  Twin Room 939 € 300 €
  Triple Room 939 € 300 €
  Single Room 1424 € 300 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  13/5/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 9 ημέρες - Τιμή από 939€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 939 € 300 €
  Twin Room 939 € 300 €
  Triple Room 939 € 300 €
  Single Room 1424 € 300 €

 

 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  20/5/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 9 ημέρες - Τιμή από 999€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 999 € 300 €
  Twin Room 999 € 300 €
  Triple Room 999 € 300 €
  Single Room 1484 € 300 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  27/5/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 8 ημέρες - Τιμή από 1039€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1039 € 300 €
  Twin Room 1039 € 300 €
  Triple Room 1039 € 300 €
  Single Room 1524 € 300 €

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Διαμονή σε εξαιρετικά ξενοδοχεία:
    • στο Πόρτο: Porto Palacio & Spa 5* (με πισίνα και μοναδικό roof garden με θέα στην πόλη) ή το Crowne Plaza Porto 4*
    • στη Λισαβόνα: στο κεντρικό Editory Riverside Hotel 5* ή στο πλήρως ανακαινισμένο Sana Malhoa 4* sup.
    • στην Κοΐμπρα: Vila Gale Coimbra 4* sup. ή άλλο αντίστοιχο
  • Πρωινό.
  • Όλες οι μεταφορές, οι μετακινήσεις και οι περιηγήσεις (με wireless ακουστικά), όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Με εκδρομή στη Σίντρα και στο Κασκάις ΕΝΤΟΣ της τιμής (και όχι προαιρετική, όπως σε άλλα προγράμματα).
  • Με τον Εθνικό Δρυμό του Μπουσάκο και το Πάρκο των Εθνών.
  • εξειδικευμένος αρχηγός στην Πορτογαλία.
  • Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, check points, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: για τις αναχωρήσεις 12.02, 05.03, 12.03, 22.04 οι φόροι είναι 280€  & για τις αναχωρήσεις 06.05, 13.05, 20.05, 27.05 οι φόροι είναι  300€.
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.
  • Ποτά και γεύματα άλλα πλην του πρωινού.
  • Έξοδα προσωπικής φύσεως.

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία
Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

A3 720

12/02/2023

ΑΘΗΝΑ – ΛΙΣΑΒΟΝΑ

08:40

11:05

A3 721

19/02/2023

ΛΙΣΑΒΟΝΑ – ΑΘΗΝΑ

12:00

18:00

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία
Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

A3 720

05/03/2023

ΑΘΗΝΑ – ΛΙΣΑΒΟΝΑ

08:40

11:05

A3 721

12/03/2023

ΛΙΣΑΒΟΝΑ – ΑΘΗΝΑ

12:00

18:00

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία
Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

A3 720

12/03/2023

ΑΘΗΝΑ – ΛΙΣΑΒΟΝΑ

08:40

11:05

A3 721

19/03/2023

ΛΙΣΑΒΟΝΑ – ΑΘΗΝΑ

12:00

18:00

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία
Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

A3 720

30/03/2023

ΑΘΗΝΑ – ΛΙΣΑΒΟΝΑ

08:30

11:00

A3 721

06/04/2023

ΛΙΣΑΒΟΝΑ – ΑΘΗΝΑ

11:50

17:45

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία
Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

A3 720

22/04/2023

ΑΘΗΝΑ – ΛΙΣΑΒΟΝΑ

08:30

11:00

A3 721

30/04/2023

ΛΙΣΑΒΟΝΑ – ΑΘΗΝΑ

00:35

06:30

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία
Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

A3 720

06/05/2023

ΑΘΗΝΑ – ΛΙΣΑΒΟΝΑ

08:30

11:00

A3 721

14/05/2023

ΛΙΣΑΒΟΝΑ – ΑΘΗΝΑ

00:35

06:30

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία
Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

A3 720

13/05/2023

ΑΘΗΝΑ – ΛΙΣΑΒΟΝΑ

08:30

11:00

A3 721

21/05/2023

ΛΙΣΑΒΟΝΑ – ΑΘΗΝΑ

00:35

06:30

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία
Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

A3 720

20/05/2023

ΑΘΗΝΑ – ΛΙΣΑΒΟΝΑ

08:30

11:00

A3 721

28/05/2023

ΛΙΣΑΒΟΝΑ – ΑΘΗΝΑ

00:35

06:30

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία
Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

A3 720

27/05/2023

ΑΘΗΝΑ – ΛΙΣΑΒΟΝΑ

08:30

11:00

A3 721

03/06/2023

ΛΙΣΑΒΟΝΑ – ΑΘΗΝΑ

11:50

17:45