Skip to main content

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ –ΛΙΣΑΒΟΝΑ-ΜΑΔΕΙΡΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ –ΛΙΣΑΒΟΝΑ-ΜΑΔΕΙΡΑ 8 ημέρες

*Λισαβόνα * Μαδέρα * Άμστερνταμ *

 

 

τιμοκαταλογος

1η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΣΑΒΟΝΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Λισαβόνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΣΑΒΟΝΑ-ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Πρόγευμα και η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στην πανέμορφη και φιλόξενη πόλη της Πορτογαλίας. Θα αρχίσουμε από την πολυσύχναστη πλατεία Ρόσιο και αφού διασχίσουμε την όμορφη κεντρική λεωφόρο της Ελευθερίας, θα δούμε το κάστρο του Αγίου Γεωργίου. Κατηφορίζουμε στα στενά σοκάκια της παλιάς συνοικίας Αλφάμα από όπου ξεχύνεται η μυρωδιά της παραδοσιακής ψαρόσουπας για να καταλήξουμε στην πλατεία εμπορίου. Στην συνέχεια θα δούμε το μουσείο με τις βασιλικές άμαξες, χρυσές πολυποίκιλτες που μετέφεραν τους υψηλούς καλεσμένους στο παλάτι στις αρχές του αιώνα. ‘Υστερα θα δούμε το μουσείο των Αποκαλύψεων, μοντέρνα αναπαράσταση καραβέλας. Στην συνέχεια μπαίνουμε στο μοναστήρι των Ιερωνυμιτών για να θαυμάσουμε τις περίτεχνες διακοσμήσεις τους. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό οικοδόμημα της παλιάς Ευρώπης. Καταλήγουμε στον όμορφο καστρόπυργο Μπέλεν που καθρεφτίζεται περήφανος στα νερά του Τάγου. Το απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΣΑΒΟΝΑ

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη για να περιηγηθείτε στην πανέμορφη πόλη συνδυάζοντας ψώνια και διασκέδαση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΣΑΒΟΝΑ-ΜΑΔΕΙΡΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το νησί των λουλουδιών και των εξωτικών φυτών, ένα πανέμορφο νησί γεμάτο αντιθέσεις. ‘Άφιξη στην πρωτεύουσα του νησιού το Φουντσάλ, και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΔΕΙΡΑ

Πρόγευμα και ξεκινάει μια μαγευτική ημέρα στην οποία θα ξεναγηθούμε κάνοντας τον γύρο του νησιού με τις πολλές αντιθέσεις. Η ιστορική πρωτεύουσα το Φουντσαλ με τα πολλά αξιοθέατα και οι υπόλοιπες μικρές εξορμήσεις στις γύρω περιοχές θα σας ενθουσιάσουν. Το απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΔΕΙΡΑ-ΛΙΣΑΒΟΝΑ-ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ μέσω Λισαβόνας. ‘Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ –ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Πρόγευμα. Το πρωί θα ξεκινήσουμε με μια πανοραμική περιήγηση από το ιστορικό κέντρο το οποίο οριοθετείται από τρία ημικυκλικά τεχνητά κανάλια, οι όχθες των οποίων ενώνονται με 400 μικρές και μεγαλύτερες γέφυρες για να δούμε μεταξύ άλλων τον παραδοσιακό μύλο του Ρέμπραντ, το εντυπωσιακό στάδιο Αρένα, το Βασιλικό Μουσείο RIJKSMUSEUM το οποίο στεγάζεται σε ιστορικό παλάτι του 1885 και φιλοξενεί τα πιο γνωστά έργα ζωγραφικής της χώρας. Οι Ρέμπραντ, Βερμεερ Φρανσχαλς, ο τραγικός ζωγράφος του 19ου αιώνα και υστερότερος μάγος της οραματικής ζωγραφικής Πιέτ Μοντριαν, μην ξεχνάτε ήταν όλα παιδιά της Ολλανδίας. Θα συνεχίσουμε με την Δυτική Εκκλησία , το παλάτι του Βασιλιά και τα υπόλοιπα αξιοθέατα του κέντρου. Το απόγευμα στον ελεύθερο χρόνο σας απολαύστε ένα καφέ στα περίφημα Brown Café.

 

8η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ-ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

τιμοκαταλογος

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής.
  • Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια εξωτερικού.
  • Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*.
  • Πρωινό, καθημερινά.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται.
  • Έμπειρος Αρχηγός –Συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς – αρχαιολογικούς χώρους, πάρκα, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.